- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Merhaba benimde bat 25 mayve benimde 3.ayımmBat 25 mayıs olanlar beraber bekleyelim bebişlerimizi benim bu 3. Ayım bakalım nasip
Bizim yumurtlama aynı zamanda zaten konuşmuştukBenimde 25 Mayıs,
Plansız 1 ay, planlı 4 aydır istiyorum. Toplamda 5 aybelirtileriniz var mı kızlar ? Yumurtlama tarihiniz ne zamandı, ovulasyon testi kullandınız mı?
Testi erken yapmışsınız bence de beklemelisin inşallah tutmuştur bebişBenim Bat 27 mayıs dün test yaptım negatif yılmak yok 8 aydır bekliyorum:)
Canım çok teşekkür ederim İnşallah tutmuşturTesti erken yapmışsınız bence de beklemelisin inşallah tutmuştur bebiş
Merhaba canım benim bi belirtim yok sadece arada kasiklarım ağrıyor gibi 5 gün kala sarı akıntım oldu yoğun başkada olmadı pek umudum yokKızlar durumunuz ne benimde vat 25 mayıs
Ben daha ovi testi kullanmadım 28 yada 29 günde oluyorum yumurtlamayı bilemiyorum ama gün aşırı şekilde devam ediyoruzBenimde 25 Mayıs,
Plansız 1 ay, planlı 4 aydır istiyorum. Toplamda 5 aybelirtileriniz var mı kızlar ? Yumurtlama tarihiniz ne zamandı, ovulasyon testi kullandınız mı?
İnşallaah canımCanım çok teşekkür ederim İnşallah tutmuştur
Benim de öyle hiç umudum yok ama yine de bekliyoruz inşallah hepimizinde duası kabul olurda bebişimiz olurMerhaba canım benim bi belirtim yok sadece arada kasiklarım ağrıyor gibi 5 gün kala sarı akıntım oldu yoğun başkada olmadı pek umudum yok
Merhaba canım yumurtlama mesajı nasıl yaptın merak ettim bende yapmak istiyorumBizim yumurtlama aynı zamanda zaten konuşmuştukben de 4 aydır plansız 3 aydır planlı toplam 7 aydır istiyoruz. Sol kasıkta sızı oluyor arada batma psikolojik sanırsam 3 aydır da ovulasyon testiyle takip yapıyorum bu ay ilk defa yumurtlama gördüm yumurtlama masajı yaparak bugün gebelik testi yaptım negatif
YouTube da Ebru Ceylan'ın kanalı var canım orada yazıyor yumurta kalitesi için masaj diye çok faydası olduMerhaba canım yumurtlama mesajı nasıl yaptın merak ettim bende yapmak istiyorum
Inşallah canım ya 5 gün once gelen akıntı kesin adet akıntısıydı hep öyle olur sonra adetim gelirBenim de öyle hiç umudum yok ama yine de bekliyoruz inşallah hepimizinde duası kabul olurda bebişimiz olur
Ay inşallah bebiş tutmuştur ozaman bende deniyim bende hic yumurtlama akıntısı falan görmüyorum mart ayında gebelik önceai muayene oldum kan testleri smear falan ozaman en azından yumurtlman var demişti pkos var bende ama çatlamıyomu diyorum kendi kendime ama adetim de geliyor 28-29 günde anlamadım yaniYouTube da Ebru Ceylan'ın kanalı var canım orada yazıyor yumurta kalitesi için masaj diye çok faydası oldu
Bende pek yok gibi belirti bu ayda kendimi dinlemiyim diye söz verdim çünkü dinledim mi illa bişey çıkıyor kendimi hamile saniyorum yaBenimde 25 Mayıs,
Ben de senin gibiyim sarı akıntı geldiği zaman adet oluyorum ama geçen ay gelmedi hatta adet günüme kadar şeffaf akıntı geldi yine olmadı çok garipIn
Inşallah canım ya 5 gün once gelen akıntı kesin adet akıntısıydı hep öyle olur sonra adetim gelir
Ben de öyle muayene oldum hiç sorun çıkmadı şükür pcos demişlerdi yıllar önce düzenli adet oluyorum ama düzenli adet olmama ragmen 2 ay yumurtlama olmadı olabiliyormuş yani ben de senin gibi yumurtlama akıntısı göremeyince test aldım takip ettim sonra olmadığını görünce masaj yaptım işe yaradı ama yine olmadı gebelik sen de mutlaka o masajı dene hergün 1 tane haşlanmış yumurta ye bir deAy inşallah bebiş tutmuştur ozaman bende deniyim bende hic yumurtlama akıntısı falan görmüyorum mart ayında gebelik önceai muayene oldum kan testleri smear falan ozaman en azından yumurtlman var demişti pkos var bende ama çatlamıyomu diyorum kendi kendime ama adetim de geliyor 28-29 günde anlamadım yani
Ay valla ya insan kendini dinledikce oluyor sanırım ama bende seffaf akıntı olmuyor sadece vajinın beyaz krem renk akıntısi oluyor okadarBen de senin gibiyim sarı akıntı geldiği zaman adet oluyorum ama geçen ay gelmedi hatta adet günüme kadar şeffaf akıntı geldi yine olmadı çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?