- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Ay biz aynıyız canım ya bende benimde pkos diyeli 3 yıl falan oluyor şimdi rahim temiz çıkıyor ama pkos yüzünden ünsilin ve hipotiroid var ilavlarımı kullanıyorum ama geln giden yok ay şu masajdan çok umutlandım yaBen de öyle muayene oldum hiç sorun çıkmadı şükür pcos demişlerdi yıllar önce düzenli adet oluyorum ama düzenli adet olmama ragmen 2 ay yumurtlama olmadı olabiliyormuş yani ben de senin gibi yumurtlama akıntısı göremeyince test aldım takip ettim sonra olmadığını görünce masaj yaptım işe yaradı ama yine olmadı gebelik sen de mutlaka o masajı dene hergün 1 tane haşlanmış yumurta ye bir de
Aslında normalde beyaz akıntı için gebelik belirtisi diyorlar ama işte hepsi kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kendimizi çok dinliyoruz insan ümitlenecek ufacık bir belirti arıyor malesefAy valla ya insan kendini dinledikce oluyor sanırım ama bende seffaf akıntı olmuyor sadece vajinın beyaz krem renk akıntısi oluyor okadar
Pcos olup gebe kalan o kadar çok var ki ovulasyon testi kullan mutlaka canım instagramda birgebeningunlugu var takip et bak gebe kalanların çoğu Pcos var yazmış inşallah biz de bir gün oldu sevincini yaşarızAy biz aynıyız canım ya bende benimde pkos diyeli 3 yıl falan oluyor şimdi rahim temiz çıkıyor ama pkos yüzünden ünsilin ve hipotiroid var ilavlarımı kullanıyorum ama geln giden yok ay şu masajdan çok umutlandım ya
Aynn canım yok benim normal akıntım o sürekli oluyor vajına sağlıgı için diyorlarAslında normalde beyaz akıntı için gebelik belirtisi diyorlar ama işte hepsi kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kendimizi çok dinliyoruz insan ümitlenecek ufacık bir belirti arıyor malesef
Inşallah canım benim ya seni tanıdıgima çok sevindim ovi benimde aklımda eşime diycem bugün en kısa zamanda hamiş oluruz inşallah belkide hamileyizdir yinede umutlu olalımPcos olup gebe kalan o kadar çok var ki ovulasyon testi kullan mutlaka canım instagramda birgebeningunlugu var takip et bak gebe kalanların çoğu Pcos var yazmış inşallah biz de bir gün oldu sevincini yaşarız
Ben de seni tanıdığıma çok sevindim canımAynn canım yok benim normal akıntım o sürekli oluyor vajına sağlıgı için diyorlar
Inşallah canım benim ya seni tanıdıgima çok sevindim ovi benimde aklımda eşime diycem bugün en kısa zamanda hamiş oluruz inşallah belkide hamileyizdir yinede umutlu olalım
Ben sanırım regl olcam hissediyorum gelecek ağrıları başladı çünküKızlar son durumuz ne bakalım belirtiler ne alemde
ende de aynı ya regl ağrısı giriyor arada belim falan ağrıyor daynadım dün elimde kadet vardı yaptım ama çok net bir şekilde tek çizgiydiBen sanırım regl olcam hissediyorum gelecek ağrıları başladı çünküsen de var mı belirti canım
Bu ay da olmayacak galiba hayırlısı artıkB
ende de aynı ya regl ağrısı giriyor arada belim falan ağrıyor daynadım dün elimde kadet vardı yaptım ama çok net bir şekilde tek çizgiydi
Aynn hayırlısı bu ay yok inşallah önümüzdeki aylara benBu ay da olmayacak galiba hayırlısı artık
aynen canım hayırlısı inşallahBu ay da olmayacak galiba hayırlısı artık
3.fotoda var gibide yok gibide anlamadımKızlar testime bakar mısınız? Sizde ikinci çizgiyi çok silikte olsa görüyor musunuz? Adetim çok düzenli değil 30-35 gün arasında oluyorum. geçen ay 24ünde oldum bu ay daha olmadım.
Siyah beyazlı olan fotoğrafta sanki ikinci çizgi var gibi inşallah vardırKızlar testime bakar mısınız? Sizde ikinci çizgiyi çok silikte olsa görüyor musunuz? Adetim çok düzenli değil 30-35 gün arasında oluyorum. geçen ay 24ünde oldum bu ay daha olmadım.
Teşekkür ederim canım İnşallah vardırSiyah beyazlı olan fotoğrafta sanki ikinci çizgi var gibi inşallah vardır
Naptın testi tekrarladın mı yada kan verdin mi merak ettimTeşekkür ederim canım İnşallah vardır
Bende 2 gün once kaset yaptım negatifti daha gelmedi adetim 1 gün geç geliyo bazen yine öyle olcak herhaldeBenimde bugün bat günüm, sonuç negatif. 2.yumurtlamam da olmuştu bu ay onu da bekliyorum ama umudum yok.
Canım merhaba noldu adetin geldimi naptınSiyah beyazlı olan fotoğrafta sanki ikinci çizgi var gibi inşallah vardır
Canım geçen test yaptım negatif ti ama şu an leke geliyor olmadm henüzCanım merhaba noldu adetin geldimi naptın
Bende leke falan yok bekliyorumCanım geçen test yaptım negatif ti ama şu an leke geliyor olmadm henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?