Gebeliğe Hazırlık Bat 25 mayıs olanlar beraber bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biz aynıyız canım ya bende benimde pkos diyeli 3 yıl falan oluyor şimdi rahim temiz çıkıyor ama pkos yüzünden ünsilin ve hipotiroid var ilavlarımı kullanıyorum ama geln giden yok ay şu masajdan çok umutlandım ya

Ay valla ya insan kendini dinledikce oluyor sanırım ama bende seffaf akıntı olmuyor sadece vajinın beyaz krem renk akıntısi oluyor okadar
Aslında normalde beyaz akıntı için gebelik belirtisi diyorlar ama işte hepsi kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kendimizi çok dinliyoruz insan ümitlenecek ufacık bir belirti arıyor malesef

Pcos olup gebe kalan o kadar çok var ki ovulasyon testi kullan mutlaka canım instagramda birgebeningunlugu var takip et bak gebe kalanların çoğu Pcos var yazmış inşallah biz de bir gün oldu sevincini yaşarız

Aslında normalde beyaz akıntı için gebelik belirtisi diyorlar ama işte hepsi kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi kendimizi çok dinliyoruz insan ümitlenecek ufacık bir belirti arıyor malesef
Aynn canım yok benim normal akıntım o sürekli oluyor vajına sağlıgı için diyorlar
Pcos olup gebe kalan o kadar çok var ki ovulasyon testi kullan mutlaka canım instagramda birgebeningunlugu var takip et bak gebe kalanların çoğu Pcos var yazmış inşallah biz de bir gün oldu sevincini yaşarız
Inşallah canım benim ya seni tanıdıgima çok sevindim ovi benimde aklımda eşime diycem bugün en kısa zamanda hamiş oluruz inşallah belkide hamileyizdir yinede umutlu olalım

Ben de seni tanıdığıma çok sevindim canım amiin inşallaaahh

Kızlar testime bakar mısınız? Sizde ikinci çizgiyi çok silikte olsa görüyor musunuz? Adetim çok düzenli değil 30-35 gün arasında oluyorum. geçen ay 24ünde oldum bu ay daha olmadım.

Eklentiler

• 23289673-ECFC-49E2-B8BF-3EC486AD90AD.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 47
  • E849B8E9-56B1-4EE5-83EC-3D9C3511DFA6.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 63390468-B42D-4876-AA4A-B99D5347885C.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 45
Benimde bugün bat günüm, sonuç negatif. 2.yumurtlamam da olmuştu bu ay onu da bekliyorum ama umudum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…