Ben göremedim ama kalite bozulduğu için olabilir bi kaç gün sonra tekrardan yapın inşallah vardırAttığım teste silik çizgi gördünüz mü? Arkadaşıma attım gördüm diyor
Ben gördüm. Hayırlı olsun. Bu kadar erken anca bu kadar çıkar zaten. Kullandıgın test markası neydi ? Belirtilerin var mıydı ?Ben de henüz yapmadım belirti sıfır ne yazikki
Bunu bana mı dediniz anlamadımBen gördüm. Hayırlı olsun. Bu kadar erken anca bu kadar çıkar zaten. Kullandıgın test markası neydi ? Belirtilerin var mıydı ?
Yanlış alıntı yapmışımBunu bana mı dediniz anlamadım
Bence yok ya bilemiyorum.2-3 gün sonra tekrar test yapıcam.Şuan hiçbir belirtim yok belim ağrıyor sabah akıntı geldi ama tek seferlik duştan sonra beyaz kremsi gibi,onun dışında bir şeyim yok tabii belirti midir bunlar bilemedimYanlış alıntı yapmışımevet size dedim ben çizgiyi gördüm silikte olsa var. Daha gününe olduğu için bu kadar çıkar dedim
Yanlış alıntı yapmışımevet size dedim ben çizgiyi gördüm silikte olsa var. Daha gününe olduğu için bu kadar çıkar dedim
Testin markası days comfortYanlış alıntı yapmışımevet size dedim ben çizgiyi gördüm silikte olsa var. Daha gününe olduğu için bu kadar çıkar dedim
Anladım canım. Başka bir markayla dene bir daha. İnşallah vardır. Bu testte var gibi duruyor ama kullandığın marka güvenilir değil. Ovulasyon gebelikte pik oluyor. Bazen adete yakın da pike yakın gösteriyor.Testin markası days comfort
negatif canım benimde 3 gün var bende yaptım negatif regli beklemek en sağlıklısıKızlar bende bu cumartesi yapmıştım Bat’a şuan 3 günüm var negatif diye yorumladım sizce?
Umarim öyledir canım reglime 2 gün kala az az lekelenmeler oldu peçeteye gelen acaba yerleşme mi ki dedim ama Bugün regl günüm ama dün göğüs hassasiyetim azaldı öyle olunca da çok ümidim kalmadı ama bakalımYeniden kan ver inşallah hamilesindir
Bende dün hiç uyuyamadım var mı yok mu gittim kan verdim bugün adetime de 2 gün kaldı varsa var yoksa yok şu kafam rahat etsin yoksa ev işine girişip üzüntümü öyle atacağım hakkımızda hayırlısı olsunUmarim öyledir canım reglime 2 gün kala az az lekelenmeler oldu peçeteye gelen acaba yerleşme mi ki dedim ama Bugün regl günüm ama dün göğüs hassasiyetim azaldı öyle olunca da çok ümidim kalmadı ama bakalım
Sonuç ne zaman çıkacak canım senin inşallah vardır çok stresli süreç ya her ay oldu mu olacak mı diyeBende dün hiç uyuyamadım var mı yok mu gittim kan verdim bugün adetime de 2 gün kaldı varsa var yoksa yok şu kafam rahat etsin yoksa ev işine girişip üzüntümü öyle atacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Yarım saat 1 saate falan çıkar inşallah vardırSonuç ne zaman çıkacak canım senin inşallah vardır çok stresli süreç ya her ay oldu mu olacak mı diye
İnşallah gönlüne göre çıkar seni de kutlar, duanı isteriz burada canım.Yarım saat 1 saate falan çıkar inşallah vardır
İnşallahhhİnşallah gönlüne göre çıkar seni de kutlar, duanı isteriz burada canım.
Umarım sonucu yazarsın merak ediyorumYarım saat 1 saate falan çıkar inşallah vardır
Adete 3 gün kala 108 geldiUmarım sonucu yazarsın merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?