Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Yanlış alıntı yapmışım evet size dedim ben çizgiyi gördüm silikte olsa var. Daha gününe olduğu için bu kadar çıkar dedim
Bence yok ya bilemiyorum.2-3 gün sonra tekrar test yapıcam.Şuan hiçbir belirtim yok belim ağrıyor sabah akıntı geldi ama tek seferlik duştan sonra beyaz kremsi gibi,onun dışında bir şeyim yok tabii belirti midir bunlar bilemedim

Testin markası days comfort
Anladım canım. Başka bir markayla dene bir daha. İnşallah vardır. Bu testte var gibi duruyor ama kullandığın marka güvenilir değil. Ovulasyon gebelikte pik oluyor. Bazen adete yakın da pike yakın gösteriyor.

Kızlar merhaba benim bat a daha çok var 2 temmuz ama sol kasığımda aşırı batma ve özellikle gece yattığımda baloncuk patlaması gibi seyler hissediyorum ayrica göğüslerim çok hassas ve yeşil damarlar belli oluyor baya sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ümitlenmeli miyim yumurtlama dönemini degerlendirdik gün aşırı çok heycanlıyım umarım bu ay hayirlisiyla olur

Kızlar bende bu cumartesi yapmıştım Bat’a şuan 3 günüm var negatif diye yorumladım sizce?

Eklentiler

• IMG_1488.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 61
Yeniden kan ver inşallah hamilesindir
Umarim öyledir canım reglime 2 gün kala az az lekelenmeler oldu peçeteye gelen acaba yerleşme mi ki dedim ama Bugün regl günüm ama dün göğüs hassasiyetim azaldı öyle olunca da çok ümidim kalmadı ama bakalım

Bende dün hiç uyuyamadım var mı yok mu gittim kan verdim bugün adetime de 2 gün kaldı varsa var yoksa yok şu kafam rahat etsin yoksa ev işine girişip üzüntümü öyle atacağım hakkımızda hayırlısı olsun

Sonuç ne zaman çıkacak canım senin inşallah vardır çok stresli süreç ya her ay oldu mu olacak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…