Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Tabi ki haberdar ederim mutlaka, sen de gelişmeleri bizimle paylaş lütfen Ben galiba bu ay da elendim, adım adım regle doğru ilerliyorum eğer öyle olursa aşılama/takip konusunda güncellerim sizi artık :)
Canım ne güzel yazmışsın inşallah gerek kalmasın ama eğer olursa da biz de tedaviyle kolaylıkla hamile kalanlardan olalım inşallah. Yaş konusu bazen beni de strese sokuyor, sen kaç yaşındaydın?

36 :/

Canımmm tebrik ederim, harika bir haber bu Haftaya güzel başladık, devamı bol olsun 108 gayet güzel bence, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bizler için de dua eder misin
Tabii ki herkes duamda her zaman inşallah sağlıklı sıhhatli ilerler amin Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Bu ay onlara baktırmaya gideceğim henüz bakılmadı. Benim sürecim biraz karışık. 37. haftada ölü doğum yaptım. Sonra sağlık sorunları vs derken yaş bu oldu. Bakalım insallah stres olmam aslında süreç içinde stres olmuyorum da regl yaklaşmaya başladığında gelecek mi gelmeyecek mi diye bi stres basıyor. Ama gebelik belirtisi yaşayıpta sonuc negatif olunca iste o zaman bi tık :) üzülmece stres :) Allahım herkese sağlıkla uzun ömürle hayırlı evlat nasip etsin en en en kolayından.

Amin, hepimize inşallah. Geç olsun, güç olmasın diyelim. Bir dahaki gebeliğinde bebişin sağlıkla kucağına gelsin, evinizi neşeyle doldursun

negatif canım benimde 3 gün var bende yaptım negatif regli beklemek en sağlıklısı
Bakalım çarşamba günü her şey belli olcak bugün de rüyamda karnım şişti hamileydim tersine çıkarmış rüya belki de değilim gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…