Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Adet gecikmesini bekle bir hafta sabret kesin sonuç alırsın inşallah canım bir de duyduğuma göre doktorlar kan testinde düşük değer olunca tekrar kan testine gelmemizi istiyorlar ikiye katlandı mı artış var mı diye o yüzden erken öğrenmenin aslında bi faydası yok ama yeniliyoruz tabi merağımıza

Canım benimde hep koyuydu özellikle 2 gün dün testimi atmıştım akşam kan verdim beta 7.5 geldi bence kan ver ama erken öğrenmek stress
Tamam sonuçta gebelik başlamış benim dün de yaptım ovülasyon silikti ve ben bu markaya çok güveniyorum. İnnovita ilk kullanışım değil her zaman da doğru verdi zaten ovülasyon testi ile gebelik öğrenilmez sadece gebelik hormonu lh gibi algılayıp pozitif verebiliyor sizin de zaten yükselmiş değeriniz…

Canım yanlış bişey demişim gibi hissettim cevabından lh testinin koyu olması sende gebelik olabilir demek istedim bende de aynı şey vardı kan verdim öğrendim sana kan ver dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım

Yok yok yanlış anlamadım ben anladım dediğinizi zaten size de ben demiştim konuştuk Ovülasyon pozitifse gebelik vardır demiştim size öyle de olmuş inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder yükselmeye bende yarın hastaneye gideceğim

İkimizdede aynı durum söz konusu olmuş İnşallah seninde vardır güzel haberlerini alırız Belirtin varmıydı

İkimizdede aynı durum söz konusu olmuş İnşallah seninde vardır güzel haberlerini alırız Belirtin varmıydı
Adetime 4 gün var aslında midemde hafif böyle bi his var bulantı da değil değişik ağzımın tadı. Karnımda kramp oluyor ama arada öyle çok sürmüyor. Akıntım var göğüslerim çok hassas bir de uçları özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…