- 25 Şubat 2025
- 180
- 48
- 13
- 23
Adet gecikmesini bekle bir hafta sabret kesin sonuç alırsın inşallah canım bir de duyduğuma göre doktorlar kan testinde düşük değer olunca tekrar kan testine gelmemizi istiyorlar ikiye katlandı mı artış var mı diye o yüzden erken öğrenmenin aslında bi faydası yok ama yeniliyoruz tabi merağımızaKızlar 23 günde bir adet görüyorum adet tarihim yarın gösteriyor uygulama 31 mayısta en son adet gördüm 9 gün sürdü 8 inde bitti 14 ünde mukuslu şeffaf akıntım oldu bu sabah test yaptım Prodoctor silik bi çizgi belirdi 2 gün sonra yine test yapacağım ama acaba dedim 11 ay olacak deneyeli
Eki Görüntüle 3608060
Kız çizgi varmış herkes öyle dediii bak bu dünkiAllahım sağlık sıhhat versin üzülmek yooookkkkk Canımız sağ olduğu sürece ümit var. Önümüzdeki ay için duaa edeceğizzz insallah
Ay yyuayy ayyy evet fotilerde belli kesin yani ay çok heyecanlı hayırlı olsun canım hemen kan ver masallahhhhhKız çizgi varmış herkes öyle dediii bak bu dünki
Eki Görüntüle 3608095
Buda bugün ki daha net
Eki Görüntüle 3608097
Eki Görüntüle 3608098
Ay ovülasyon testim de pik çıktı adete yakınAy yyuayy ayyy evet fotilerde belli kesin yani ay çok heyecanlı hayırlı olsun canım hemen kan ver masallahhhhh
Tebrikbederiiiimmmm Allahim sağlıkla güzellikle kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etAy ovülasyon testim de pik çıktı adete yakın
Tebrikbederiiiimmmm Allahim sağlıkla güzellikle kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et
Ovülasyon attım bakar mısın koyu demi ay yarın kan vercemTebrikbederiiiimmmm Allahim sağlıkla güzellikle kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et
Canım benimde hep koyuydu özellikle 2 gün dün testimi atmıştım akşam kan verdim beta 7.5 geldi bence kan ver ama erken öğrenmek stressOvülasyon attım bakar mısın koyu demi ay yarın kan vercem
Ovülasyon attım bakar mısın koyu demi ay yarın kan vercem
Aaa evet evet koyu bence senin pozitif allahin izni ile
Tamam sonuçta gebelik başlamış benim dün de yaptım ovülasyon silikti ve ben bu markaya çok güveniyorum. İnnovita ilk kullanışım değil her zaman da doğru verdi zaten ovülasyon testi ile gebelik öğrenilmez sadece gebelik hormonu lh gibi algılayıp pozitif verebiliyor sizin de zaten yükselmiş değeriniz…Canım benimde hep koyuydu özellikle 2 gün dün testimi atmıştım akşam kan verdim beta 7.5 geldi bence kan ver ama erken öğrenmek stress
Canım yanlış bişey demişim gibi hissettim cevabından lh testinin koyu olması sende gebelik olabilir demek istedim bende de aynı şey vardı kan verdim öğrendim sana kan ver dedim ama sanırım yanlış anlaşıldımTamam sonuçta gebelik başlamış benim dün de yaptım ovülasyon silikti ve ben bu markaya çok güveniyorum. İnnovita ilk kullanışım değil her zaman da doğru verdi zaten ovülasyon testi ile gebelik öğrenilmez sadece gebelik hormonu lh gibi algılayıp pozitif verebiliyor sizin de zaten yükselmiş değeriniz…
Yok yok yanlış anlamadım ben anladım dediğinizi zaten size de ben demiştim konuştuk Ovülasyon pozitifse gebelik vardır demiştim size öyle de olmuşCanım yanlış bişey demişim gibi hissettim cevabından lh testinin koyu olması sende gebelik olabilir demek istedim bende de aynı şey vardı kan verdim öğrendim sana kan ver dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım
İkimizdede aynı durum söz konusu olmuş İnşallah seninde vardır güzel haberlerini alırızYok yok yanlış anlamadım ben anladım dediğinizi zaten size de ben demiştim konuştuk Ovülasyon pozitifse gebelik vardır demiştim size öyle de olmuşinşallah sağlıklı sıhhatli devam eder yükselmeye bende yarın hastaneye gideceğim
Adetime 4 gün var aslında midemde hafif böyle bi his var bulantı da değil değişik ağzımın tadı. Karnımda kramp oluyor ama arada öyle çok sürmüyor. Akıntım var göğüslerim çok hassas bir de uçları özellikleİkimizdede aynı durum söz konusu olmuş İnşallah seninde vardır güzel haberlerini alırızBelirtin varmıydı
Ben 5 gün kaldı negativ çıktıBat 26-28 arası olup test yapan var mı?
Ben de dün akşam yaptım 26-28 adet gösteriyorBen 5 gün kaldı negativ çıktı
Ben de henüz yapmadım belirti sıfır ne yazikkiBat 26-28 arası olup test yapan var mı?
Attığım teste silik çizgi gördünüz mü? Arkadaşıma attım gördüm diyorBen de henüz yapmadım belirti sıfır ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?