Kızlar kanı nerede veriyorsunuz acaba bizim sağlık ocağı belirli günler bakıyormuş sadece yakında devlet hstanesi yok özelde de pahalı geldi 1500flnmışBen de görüyorum canım kan vermelisin kesin. Benim de bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü yarın sabah kan vericem ben de
Canım ben normal kadın doğum doktorumdan randevu almıştım. Regl olursam 2. Günü gitmiş olurum olmazsam da kan veririm diye.Kızlar kanı nerede veriyorsunuz acaba bizim sağlık ocağı belirli günler bakıyormuş sadece yakında devlet hstanesi yok özelde de pahalı geldi 1500flnmış
Teşekkür ederim güzel haberlerini alırız umarımCanım ben normal kadın doğum doktorumdan randevu almıştım. Regl olursam 2. Günü gitmiş olurum olmazsam da kan veririm diye.
Amiin canım ben teşekkür ederimTeşekkür ederim güzel haberlerini alırız umarım
Yarın tekrardan yap canım bariz bir çizgi varkızlar hala regl olmadım günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ikinci cizgiyi görüyorsunuz dimi
kan verdim sonucu bekliyorumYarın tekrardan yap canım bariz bir çizgi var
hangi ildesin canım ben simdi özelde beta icin kan verdim 450₺Kızlar kanı nerede veriyorsunuz acaba bizim sağlık ocağı belirli günler bakıyormuş sadece yakında devlet hstanesi yok özelde de pahalı geldi 1500flnmış
istanbuldayım bahat hastanesine geldimhangi ildesin canım ben simdi özelde beta icin kan verdim 450₺
bencede kan vermelisin benimde yumurtlamamın tam 14. günüBen de görüyorum canım kan vermelisin kesin. Benim de bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü yarın sabah kan vericem ben de
kan negatif cıktı hemsire gecikmenin ilk günü biraz daha beklemelisin dedi ama testte pozitifYarın tekrardan yap canım bariz bir çizgi var
Aa değer olarak çıkmıyor mu sonuçkan negatif cıktı hemsire gecikmenin ilk günü biraz daha beklemelisin dedi ama testte pozitif
Ay İnşallah kanda da pozitifi görürsün, belki daha yeni olduğu için öyle olmuştur, hcg artınca güzel haberlerini bekliyoruzkan negatif cıktı hemsire gecikmenin ilk günü biraz daha beklemelisin dedi ama testte pozitif
Hayırlısı olsun inşallah canım bekle ozaman bi iki gün dahakan negatif cıktı hemsire gecikmenin ilk günü biraz daha beklemelisin dedi ama testte pozitif
benimde kasetler pozitifti kan negatif cıktı. bende hic gecikme yasamazdım. bence 5-6 gun daha beklemeliyiz eger hala regl olmazsak kan verelımYa kızlar benimde 25 hazirandi hiç gecikme yaşamazdım iki gündür olmadım ama idrsr testleri negatif kan verip negatifi görmek istemiyorum
Şuan sizin adet gecikti mibenimde kasetler pozitifti kan negatif cıktı. bende hic gecikme yasamazdım. bence 5-6 gun daha beklemeliyiz eger hala regl olmazsak kan verelım
Bence de canım birkaç güne tekrar kan ver inşallah güzel haber alırsınbenimde kasetler pozitifti kan negatif cıktı. bende hic gecikme yasamazdım. bence 5-6 gun daha beklemeliyiz eger hala regl olmazsak kan verelım
evet 2 gün geciktimŞuan sizin adet gecikti mi
insallah basımdan bir kürtaj gecti o yüzden cok korkuyorumBence de canım birkaç güne tekrar kan ver inşallah güzel haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?