- 17 Haziran 2025
- 55
- 30
- 3
süper hayırlısı inşallah :))))Kan verdim sonucu bekliyorum insallah canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper hayırlısı inşallah :))))Kan verdim sonucu bekliyorum insallah canim![]()
Ayy hadi Rabb'im gönlüne göre versin inşallah bebiş vardır mutlaka haber ver güzel Allah'ım şu mübarek cuma günü hürmetine kimsenin kucağını boş bırakma yarabbimKan verdim sonucu bekliyorum insallah canim![]()
sonuç çıktı mı İ:)Kan verdim sonucu bekliyorum insallah canim![]()
Evet canim 113sonuç çıktı mı İ:)
ayyy maşallah, bebişler iki olduEvet canim 113![]()
Ay maşallah maşallah sağlıkla gelsin amin amin amin.... haydi kızlaaasr enerrrjiiiii olsun bize de nasip olsun dua edin hamişlerEvet canim 113![]()
Ben ovulasyon hiç anlamıyorum. Bu ay olmazsa temmuz ayı ovulasyon ile geçecek... o yüzden bisi diyemiyorum. Ama sayfada ovulasyon ile ilgili hızlı yorum veren yazi grupları var bi oralara zor istersen11 haz yumurtlama 12 çatlama oldu bugün yumurtlamadan sonra 9.gün ovulasyon testim 2 gündür koyu çıkıyor gebelikle ilgisi olabilir mi ?
Amin insallah hepimiz içinAyy hadi Rabb'im gönlüne göre versin inşallah bebiş vardır mutlaka haber ver güzel Allah'ım şu mübarek cuma günü hürmetine kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim![]()
Ay çok teşekkür ederim hala inanmış değilim vallahi sağlıkla ilerlersin insallahAy maşallah maşallah sağlıkla gelsin amin amin amin.... haydi kızlaaasr enerrrjiiiii olsun bize de nasip olsun dua edin hamişler![]()
Etmez miyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin aminAy çok teşekkür ederim hala inanmış değilim vallahi sağlıkla ilerlersin insallah![]()
Amin amin inşallah bol bol dua et tadını çıkar kendini dinle bebeğine odaklan etrafında olup bitenlere ilgilenme şuan sahnede sen ve bebeğin var ışıklar senin üzerindeAy çok teşekkür ederim hala inanmış değilim vallahi sağlıkla ilerlersin insallah![]()
Aminnnnn insallah Allah hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda sizlere de nasip olsunayyy maşallah, bebişler iki oldutebrik ederim, sağlıkla gelsin. darısı bizlere olsun :)
hayırlı olsun <3Evet canim 113![]()
Ne güzel şeyler söylediniz çok teşekkür ederimAmin amin inşallah bol bol dua et tadını çıkar kendini dinle bebeğine odaklan etrafında olup bitenlere ilgilenme şuan sahnede sen ve bebeğin var ışıklar senin üzerindedoktorunu iyi araştır... İlk gebelik mi ? Beklenen adet ne zamandı?
Masallah cok güzel. Şansınız bahtınız açık olsun tebrikler,Ne güzel şeyler söylediniz çok teşekkür ederimbeklenen adet dündü 1 gün gecikmeyle 113 çıktı evet ilk gebelik ve doktoruma çok güveniyorum nedense
![]()
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinMasallah cok güzel. Şansınız bahtınız açık olsun tebrikler,