• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

11 haz yumurtlama 12 çatlama oldu bugün yumurtlamadan sonra 9.gün ovulasyon testim 2 gündür koyu çıkıyor gebelikle ilgisi olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_0465.webp
    IMG_0465.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 13
Selam kızlar test yapan var mı

11 haz yumurtlama 12 çatlama oldu bugün yumurtlamadan sonra 9.gün ovulasyon testim 2 gündür koyu çıkıyor gebelikle ilgisi olabilir mi ?
Ben ovulasyon hiç anlamıyorum. Bu ay olmazsa temmuz ayı ovulasyon ile geçecek... o yüzden bisi diyemiyorum. Ama sayfada ovulasyon ile ilgili hızlı yorum veren yazi grupları var bi oralara zor istersen

Ay çok teşekkür ederim hala inanmış değilim vallahi sağlıkla ilerlersin insallah ❤️❤️🥹🥹🤔
Amin amin inşallah bol bol dua et tadını çıkar kendini dinle bebeğine odaklan etrafında olup bitenlere ilgilenme şuan sahnede sen ve bebeğin var ışıklar senin üzerinde 🥰🥰🥰🥰🥰 doktorunu iyi araştır... İlk gebelik mi ? Beklenen adet ne zamandı?

Amin amin inşallah bol bol dua et tadını çıkar kendini dinle bebeğine odaklan etrafında olup bitenlere ilgilenme şuan sahnede sen ve bebeğin var ışıklar senin üzerinde 🥰🥰🥰🥰🥰 doktorunu iyi araştır... İlk gebelik mi ? Beklenen adet ne zamandı?
Ne güzel şeyler söylediniz çok teşekkür ederim🥰 beklenen adet dündü 1 gün gecikmeyle 113 çıktı evet ilk gebelik ve doktoruma çok güveniyorum nedense 🥰

Hamile olanları tebrik ediyorum 😍 ben bugün test yaptım negatif çıktı.
Bu sabah göğüslerim ağrımaya başladığı için yapmıştım adet başlangıcı 26-28 haziran arası gösteriyor

Back
X