Bat 4 Aralık

Hayırlı olsun çok sevindim inşallah düzenli artışınız olur sağlıklı bir şekilde kese görürsünüz . Stres yapmayın kendinizi de yormayın bu dönemde bizim içinde dua edin .
Benimde 7 Kasım ama döngüm 26-27 değişiyor pazartesi negatifti idrar . Bugün olmazsam yarın son testim kaldı onu yaparım.

Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarımdasınız ben cumartesi yaptığımda negatifti. Pazartesi dediğim gibi çok ince çizgi halinde pozitif oldu, dünde tamamen döndü. Sizinki belki geç döllenmiştir bana göre. İçinizi ferah tuttun

ilk dakikalardaki hali yok ama 3 saat sonra zaman geçtikten sonra çekmiştim. Orada belirginleşmiş. Sizi yanıltmasın.

Eklentiler

• IMG_9829.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 8
ilk dakikalardaki hali yok ama 3 saat sonra zaman geçtikten sonra çekmiştim. Orada belirginleşmiş. Sizi yanıltmasın.
Evet bekleyince güzel belirmiş benim awox lar o kadar gıcık ki gösteriyor sonra yok ediyor. Anlamadım hiç kaç kez başıma geldi beliren çizgi yok oluyor. Hayrlısı bakalım tekrardan hayrlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelişsin sağlıkla gelsin bebişiniz inşaAllah

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…