Benim 7, 4'ü gibi ovulasyon testi ile takip ederim koyulaşıyor mu diye, koyulaşırsa o gün test yaparım koyulaşmazsa ve bat günü adet olmazsam ertesi gün test yaparım.Ne zaman test yapacaksınız , bat 6 eylül benim
Ben de aynı durumdayım. 5 Eylül bat. Ve şu an belirti olarak sayılabilecek tek şey kremsi beyaz akıntı. Birkaç gün önce sarı beyazdı. Umarım hamilelik belirtisidirKizlar beyaz kremsi akinti hamilelik belirtisi olabilir mi? Dpo 8 deyim. Bat 5 eylul?
Benim yeni yeni mide bulantisi gibi daha once dongulerimde yasamadigim birsey var canim, hersey agzima geliyor gibi hersey ve cok hafif kasik agrisi, bakalim insallah belirtilerimiz iyi bir sona cikacak bizim beraber gidiyorBen de aynı durumdayım. 5 Eylül bat. Ve şu an belirti olarak sayılabilecek tek şey kremsi beyaz akıntı. Birkaç gün önce sarı beyazdı. Umarım hamilelik belirtisidir
Evet canim dpo 10 oluyor bahsettigin tarihe gore, insallah bebis geliyordur, birkac gun daha disimizi sikmamiz lazim bakalim test icinBenimde 3-4 Eylül bat umarım hepimiz hamileyizdir inşallah bende de hafif kremdi beyaz akıntı var bi haftadır adet ağrısı gibi Ağrılar oluyor arada sal bacak ağrısı arada kasık göğüslerim çok ağrılıydı ama bugün öyle bir Ağrı yok 21 ağustosta ovulasyon testim silikleşti sanırım 10 dpo yum
Ay inşallah iyi haberler alalım hepimizBenim yeni yeni mide bulantisi gibi daha once dongulerimde yasamadigim birsey var canim, hersey agzima geliyor gibi hersey ve cok hafif kasik agrisi, bakalim insallah belirtilerimiz iyi bir sona cikacak bizim beraber gidiyor
Dpo 10 dan once test yapmak istemiyorum, bakalim belki oradan bir ipucu cikar varsaAy inşallah iyi haberler alalım hepimizbenim de fark olarak yüzümde sivilcelenme var. Normalde regl öncesi bi tane iltihaplı çıkar çenemde ve geçer. Bu sefer yanağımda sinek ısırığı gibi birkaç tane sivilce çıktı. O ilginç geldi. Çok hafif bel ağrılarım var ama o geçen ay da vardı. O yüzden belki üşütmeden de olabilir, bilemedim. 5 gün önce de çok hafif kahve lekelenme görmüştüm. İnşallah psikolojik değildir
Ay inşallah ama ben dayanamadım test yaptım hep ama tabi negatifEvet canim dpo 10 oluyor bahsettigin tarihe gore, insallah bebis geliyordur, birkac gun daha disimizi sikmamiz lazim bakalim test icin
Merhaba benimde bat 10 Eylül. Hiç bir belirti yokEylül ayında gebelik haberi bekleyenler birlikte bekleyelim kızlar
Çatlama gününü sıfır sayacaksın. Onun üzerine 14. Günde gebelik testi yapılır.Arkadaşlar 22 ağustosta pik görmüştüm ama dpo kaç oluyor yani
Benim pik 20siArkadaşlar 22 ağustosta pik görmüştüm ama dpo kaç oluyor yani
Benimde 9 eylül ve 3 gündür uyku halim mecvut beyaz akıntım var aşırı derecede bide karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor göğüslerim acıyor , inşalllah pozitfleri görürüzKizlar beyaz kremsi akinti hamilelik belirtisi olabilir mi? Dpo 8 deyim. Bat 5 eylul?
3.cude bir silik cizgi gorunuyor canim sanki, regl gununde bir daha dene istersen o gun tam cizgi cikar zaten varsa, bir de elinde varsa baska marka da dene, predictor, awox, prodoctor, laboquick oneriyorlar gordugum kadariylaKızlar reglime 4 gün kaldı. Marka Days doctor. Çıplak gözle pembelik daha net görünüyor. Markayı pek iyi duymadım. Yalancı pozitif olabilir mi ? Bu arada 1 saatlik idrarla yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?