Insallah canim bat 2 gun sonra hafif agri ve akintim devam ediyor tutmaya calisiyorum kendimi, dun testim negatif cikti bakalim:/Benimde 9 eylül ve 3 gündür uyku halim mecvut beyaz akıntım var aşırı derecede bide karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor göğüslerim acıyor , inşalllah pozitfleri görürüz
Ağrım yok ya , ben şuan evde değilim anneme geldim yanıma test almadım bilerek , eve gidince yapıcam bende umutsuzum bugun nedenseInsallah canim bat 2 gun sonra hafif agri ve akintim devam ediyor tutmaya calisiyorum kendimi, dun testim negatif cikti bakalim:/
Evet cnm yalanci veriyorKızlar reglime 4 gün kaldı. Marka Days doctor. Çıplak gözle pembelik daha net görünüyor. Markayı pek iyi duymadım. Yalancı pozitif olabilir mi ? Bu arada 1 saatlik idrarla yapıldı.
Yalanci pozitiflik veriyor cnm guvenmeAdete 5 var. Test böyle. Freely marka
Regle kadar umut var canim hic moralini bozma, beklemek zor biliyorum ama biraz daha dis sikacagiz bizimle olsun bebisler insallahAğrım yok ya , ben şuan evde değilim anneme geldim yanıma test almadım bilerek , eve gidince yapıcam bende umutsuzum bugun nedense
İnşalllah yavrum geçen ay aşılama yapmıştım tutmadı biraz ara verdim ovülasyon testiyle denedim bakalım nasipRegle kadar umut var canim hic moralini bozma, beklemek zor biliyorum ama biraz daha dis sikacagiz bizimle olsun bebisler insallah
Ben tüm belirtileri yaşadım güya bu ayBelirtileri başlayan veya test yapan var mı :) Günümüz yaklaşıyor..
Daha 3 günümüz var umudunu kaybetme inşallah pozitife döner :)Ben tüm belirtileri yaşadım güya bu aytest yaptım bugün negatif
İnşallahDaha 3 günümüz var umudunu kaybetme inşallah pozitife döner :)
Bende bugun yaptım negatif adetime daha 6 gün var inşalllah pozitife dönerBat yarın, bekliyorum ama çok gerginim kızlar pazartesi dpo 9 da test yaptım negatifti, gecikmeye kadar beklicem:/
Benimde negatif bugun inşallah dönerBen tüm belirtileri yaşadım güya bu aytest yaptım bugün negatif
Aa daha varmis canim su an daha yerlesme asamasi cikmamasi normal merak etme, tekrar test icin en az regl gununu bekle bence, yoksa erken yapinca moral bozuklugu oluyorBende bugun yaptım negatif adetime daha 6 gün var inşalllah pozitife döner
Evet yavrum var daha bakalım nasip demin karnımın içine iğne batırıyolar sanki ara ara saplanıyor öyle sonra geçiyorAa daha varmis canim su an daha yerlesme asamasi cikmamasi normal merak etme, tekrar test icin en az regl gununu bekle bence, yoksa erken yapinca moral bozuklugu oluyor
Benden dün leke geldi ve devamı yok test yaptım negatif adete 5 gün varBelirtileri başlayan veya test yapan var mı :) Günümüz yaklaşıyor..
Testin erken gebelik testi miydi yoksa normal kaset testlerden mi? Adetine daha 5 gün olduğu için çıkmamış olabilirBenden dün leke geldi ve devamı yok test yaptım negatif adete 5 gün var
Erken gebelik testi bugun yaptığımda gölge gibi görür gibi oldum derin bakınca bilmiyorum biraz daha bekliycemTestin erken gebelik testi miydi yoksa normal kaset testlerden mi? Adetine daha 5 gün olduğu için çıkmamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?