BAT 6 EYLÜL OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🌸

Benimde 9 eylül ve 3 gündür uyku halim mecvut beyaz akıntım var aşırı derecede bide karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor göğüslerim acıyor , inşalllah pozitfleri görürüz
Insallah canim bat 2 gun sonra hafif agri ve akintim devam ediyor tutmaya calisiyorum kendimi, dun testim negatif cikti bakalim:/

Ağrım yok ya , ben şuan evde değilim anneme geldim yanıma test almadım bilerek , eve gidince yapıcam bende umutsuzum bugun nedense
Regle kadar umut var canim hic moralini bozma, beklemek zor biliyorum ama biraz daha dis sikacagiz bizimle olsun bebisler insallah

Gercekten ovulasyonla deneyin kizlar, ben uygulama takibiyle yaptigim aylar meger hep bosa gecmis, bu ay testle yaptim testle telefon uygulamasi arasinda 3-4 gun fark cikti

Bat yarın, bekliyorum ama çok gerginim kızlar pazartesi dpo 9 da test yaptım negatifti, gecikmeye kadar beklicem:/

Aa daha varmis canim su an daha yerlesme asamasi cikmamasi normal merak etme, tekrar test icin en az regl gununu bekle bence, yoksa erken yapinca moral bozuklugu oluyor
Evet yavrum var daha bakalım nasip demin karnımın içine iğne batırıyolar sanki ara ara saplanıyor öyle sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…