Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadglozgrr

Prens ve prenses annesi 🥰
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
702
1.210
63
29
Bat 6 mart hanımlar
Umudumuzu kaynatmıyoruz umut ediyoruz olayına inanıyorum dua ediyoruz gerisi allahtan allahim bebek sahip olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin rabbim. Ben 3 bebeğimi kaybettm karnimda öldü üçü de 6 yıllık evliym en son bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu dayanamicam bi acıydı 3. Bebeğim de çok kötüydüm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin son 6 aydır deniyorum ıns mart ayı bana ve sizler uğurlu gelir buyrun beraber bekleyelim heycanlı süreci

Yarin test yapsam mi çok heycanliym bilmiyorum içimde bi umut var rüya gördüm 1 ay önce adetliyken birazda o etkiliyor galiba olcak gibi geliyor ama yikilmak da istemiyorm
Bende aynı duygular içindeyim. Bi yanım salı günü yap diyor bir yanim adet gününğ bekle diyo ksrmakarışığım arkadaşım bende..

Kızlar merhaba, geçtiğimiz aylarda dayanamayıp hep bat öncesi test yaptım negatif görmek yıprattı beni. Bu ay bat geçerse öyle yapayım diyorum.

Kızlar merhaba, geçtiğimiz aylarda dayanamayıp hep bat öncesi test yaptım negatif görmek yıprattı beni. Bu ay bat geçerse öyle yapayım diyorum.
Ben de bugün erken testi yaptıktan sonra aynı şeyi düşündüm. Bir de vücudum saçma sapan belirtiler veriyor gibi hissediyorum, sanırım psikolojik. Bunları boş verip batı beklemek daha mantıklı sanırım.

Olsun canım üzülme hayırlısı olsun

Aynı şey bende de oluyor canım o kadar çok belirti yaşıyorum ki insan sonrasında negatifi görünce çok hayal kırıklığına uğruyor. O yüzden en güzeli geçmesini beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…