- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Sizin bat ne ne zamanBeen heyecanla bekliyorum
6martSizin bat ne ne zaman
Yarin test yapsam mi çok heycanliym bilmiyorum içimde bi umut var rüya gördüm 1 ay önce adetliyken birazda o etkiliyor galiba olcak gibi geliyor ama yikilmak da istemiyormBenim batta 6 mart rabbimizden hayırlısı
Bende aynı duygular içindeyim. Bi yanım salı günü yap diyor bir yanim adet gününğ bekle diyo ksrmakarışığım arkadaşım bende..Yarin test yapsam mi çok heycanliym bilmiyorum içimde bi umut var rüya gördüm 1 ay önce adetliyken birazda o etkiliyor galiba olcak gibi geliyor ama yikilmak da istemiyorm
Zor tutuyorum kendimi.Oglumda batın ertesi gunu yapmıştım inanılmaz koyuydu çizgiler.Umarim hepimizin gönlüne göre olur.
Bu sabah uyanır uyanmaz test yaptım canım ben. maalesef sonuç negatif- istemsiz bi şekilde üzüldüm
Ben de bugün erken testi yaptıktan sonra aynı şeyi düşündüm. Bir de vücudum saçma sapan belirtiler veriyor gibi hissediyorum, sanırım psikolojik. Bunları boş verip batı beklemek daha mantıklı sanırım.Kızlar merhaba, geçtiğimiz aylarda dayanamayıp hep bat öncesi test yaptım negatif görmek yıprattı beni. Bu ay bat geçerse öyle yapayım diyorum.
Canım bne oğlum da da kızım da da 3 gün kala öğrendimZor tutuyorum kendimi.Oglumda batın ertesi gunu yapmıştım inanılmaz koyuydu çizgiler.Umarim hepimizin gönlüne göre olur.
Olsun canım üzülme hayırlısı olsunBen de bugün erken testi yaptıktan sonra aynı şeyi düşündüm. Bir de vücudum saçma sapan belirtiler veriyor gibi hissediyorum, sanırım psikolojik. Bunları boş verip batı beklemek daha mantıklı sanırım.
Aynen hayırlısı bir umut batı beklicem yineOlsun canım üzülme hayırlısı olsun
Yumurtlama gününü bilşyprmusun belki de geç yumurtlamışsındırAynen hayırlısı bir umut batı beklicem yine
Aynı şey bende de oluyor canım o kadar çok belirti yaşıyorum ki insan sonrasında negatifi görünce çok hayal kırıklığına uğruyor. O yüzden en güzeli geçmesini beklemek.Ben de bugün erken testi yaptıktan sonra aynı şeyi düşündüm. Bir de vücudum saçma sapan belirtiler veriyor gibi hissediyorum, sanırım psikolojik. Bunları boş verip batı beklemek daha mantıklı sanırım.
Ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım pekiBenimde 6 mart bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?