- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Evet bende yapmadım yarın test alıyım diyorum salı sabahta yaparımYok cnm cıkmaz ki cok erken
Bende de benzer belirtiler var. Özellikle kasık ve karın bölgemde farklı hisler var. Normalde gaz vs hiç öyle sorunlarım yoktur o nedenle bana farklı geldi.Merhaba anne adaylarıibenim bat 11 Mart ama saçma bir şekilde son adetimin bittiğinden beri saçma sapan belirtiler hissediyorum. Bir tüp bebek yaptırdık ama olmadı 2 yıldır istiyoruz. Kasık ağrıları , seyirmeler, göğüste ara ara sızılar ve birkaç gündür bu yere uzandigimda yada gerindigimde kasıklarıma karnıma ağrılar saplanıyor sizce varmıdır birşeyler belirti hissedenler varmı
İns bebek belirtisidirBende de benzer belirtiler var. Özellikle kasık ve karın bölgemde farklı hisler var. Normalde gaz vs hiç öyle sorunlarım yoktur o nedenle bana farklı geldi.
Ay umarımİns bebek belirtisidirsol kasigimda seyirme hissi oldu içinde bişey hareket etti gibi birde bir yere uzanmaya calistigimda, aniden karnıma kasıklarıma sancı giriyor , iki büklüm otursam ağrı oluyor vs vs daha bissuru psikolojik de ağrı olmaz herhalde
Dene yine de herkeste koyu olmayabiliyormuş. Ona rağmen hamile kalanlar var sanırm.Bende pko var. Bu ay görmedim yumurtlama t çizgisi C ye çok yaklaştı fakat aynı olmadı ya da daha koyu. Ama bugün göğsüm aşırı büyüdü ateş gibi ve sızlıyor. Ama ben adet olacağım herhalde ona yoruyorum.
Adetten önce ağrır mı gögüs lerin benimkiler hiç ağrımaz. Ben hamileliğimi öğrendikten sonra ağrıyorBende pko var. Bu ay görmedim yumurtlama t çizgisi C ye çok yaklaştı fakat aynı olmadı ya da daha koyu. Ama bugün göğsüm aşırı büyüdü ateş gibi ve sızlıyor. Ama ben adet olacağım herhalde ona yoruyorum.
Daha çok erken test için beklemekten başka çare yokAy umarımtek sorun ben bugün test yapmış olmam ondan psikolojik mi acaba dedim hayırlısı diyip bekleyelim.
Canım benmde tek taraflı kasık agrim var şu anMerhaba anne adaylarıibenim bat 11 Mart ama saçma bir şekilde son adetimin bittiğinden beri saçma sapan belirtiler hissediyorum. Bir tüp bebek yaptırdık ama olmadı 2 yıldır istiyoruz. Kasık ağrıları , seyirmeler, göğüste ara ara sızılar ve birkaç gündür bu yere uzandigimda yada gerindigimde kasıklarıma karnıma ağrılar saplanıyor sizce varmıdır birşeyler belirti hissedenler varmı
Kızlar selam.. Bugün ancak girebildim. Valla ben önceki aylarda 6 gün kaladan başlayıp test yapıyordum da bu defa pek cesaret edemiyorum ya
Ay benim ilk defa heyecanim yok . Test alsam ve yapsammi derdim yok . Sanirim bu ay umursamayip birakicam dedigim icin .baska doktora gidip bi de onu degerlendiriyim dedim. Zaten kasik agrisi haric bi belirtimde yok ama bunlar adet agrisi bende her ay son bi hafta oluyor bel agrisi karin agrisi kasik agrisi seklinde benim icin adet belirtileri bunlar.bir de zaten seninle daha once konusmustuk ,muhtemelen polip kaynakli.Kızlar selam.. Bugün ancak girebildim. Valla ben önceki aylarda 6 gün kaladan başlayıp test yapıyordum da bu defa pek cesaret edemiyorum yakızımda 4 gün kala öğrenmiştim erken testte ama kararsızım. belirtilerim var gibi yok gibi.kasığımda bi ağrı var ama ne biliim ben kızlar
Bat 6mart mi canım inşallah güzel haberi verirsinCanım benmde tek taraflı kasık agrim var şu an
Evet canim. İnşallah hepimiz güzel haberler veririzBat 6mart mi canım inşallah güzel haberi verirsin
Aynen canım ya, muhtemelen polip kaynakli sancı varAy benim ilk defa heyecanim yok . Test alsam ve yapsammi derdim yok . Sanirim bu ay umursamayip birakicam dedigim icin .baska doktora gidip bi de onu degerlendiriyim dedim. Zaten kasik agrisi haric bi belirtimde yok ama bunlar adet agrisi bende her ay son bi hafta oluyor bel agrisi karin agrisi kasik agrisi seklinde benim icin adet belirtileri bunlar.bir de zaten seninle daha once konusmustuk ,muhtemelen polip kaynakli.
Walla ben inaniyorum alicaz guzel haberler bu ay olmadi baska ay umudumuzu kaybetmeyelim yeter.Aynen canım ya, muhtemelen polip kaynakli sancı varsadece normalde adete bir hafta kala daha fazla ağrım olurdu ama yarından itibaren başlayabilir ondan da emin değilim. Aa son bi kutu ovulasyon testim vardı onu yaptım eklicem.
Amin canım yaa inşallah.. Umut devam.. Kırmızıları görmedikceWalla ben inaniyorum alicaz guzel haberler bu ay olmadi baska ay umudumuzu kaybetmeyelim yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?