Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de benzer belirtiler var. Özellikle kasık ve karın bölgemde farklı hisler var. Normalde gaz vs hiç öyle sorunlarım yoktur o nedenle bana farklı geldi.

Bende de benzer belirtiler var. Özellikle kasık ve karın bölgemde farklı hisler var. Normalde gaz vs hiç öyle sorunlarım yoktur o nedenle bana farklı geldi.
İns bebek belirtisidir sol kasigimda seyirme hissi oldu içinde bişey hareket etti gibi birde bir yere uzanmaya calistigimda, aniden karnıma kasıklarıma sancı giriyor , iki büklüm otursam ağrı oluyor vs vs daha bissuru psikolojik de ağrı olmaz herhalde

Bende pko var. Bu ay görmedim yumurtlama t çizgisi C ye çok yaklaştı fakat aynı olmadı ya da daha koyu. Ama bugün göğsüm aşırı büyüdü ateş gibi ve sızlıyor. Ama ben adet olacağım herhalde ona yoruyorum.

Ay umarım tek sorun ben bugün test yapmış olmam ondan psikolojik mi acaba dedim hayırlısı diyip bekleyelim.

Dene yine de herkeste koyu olmayabiliyormuş. Ona rağmen hamile kalanlar var sanırm.

Adetten önce ağrır mı gögüs lerin benimkiler hiç ağrımaz. Ben hamileliğimi öğrendikten sonra ağrıyor

Arada ağrıyor geçen ay da ağrımıştı. Prolaktin yüksek çıkışmıştı Ağustos da o zamanlar da böyleydi. İlaçla normal değerde. Şu an kullanmıyorum. Doktor içme artık dedi. Tekrar yükselmiş olabilir diye de korkuyorum açıkçası. Ben muhtemelen 7-8 Mart gibi test yaparım adet olmazsam. Zaten düzenli değil. Dubhaston sayesinde oluyorum.

Canım benmde tek taraflı kasık agrim var şu an

Ay benim ilk defa heyecanim yok . Test alsam ve yapsammi derdim yok . Sanirim bu ay umursamayip birakicam dedigim icin .baska doktora gidip bi de onu degerlendiriyim dedim. Zaten kasik agrisi haric bi belirtimde yok ama bunlar adet agrisi bende her ay son bi hafta oluyor bel agrisi karin agrisi kasik agrisi seklinde benim icin adet belirtileri bunlar.bir de zaten seninle daha once konusmustuk ,muhtemelen polip kaynakli.

Kizlar benim bugün çatlatma iğnesi vurulali 11gün oldu.Bugüne kadar hiç bı ağrım filan olmadı ama bugün belim agriyor nedense sizde de böyle oldu mu

Aynen canım ya, muhtemelen polip kaynakli sancı var sadece normalde adete bir hafta kala daha fazla ağrım olurdu ama yarından itibaren başlayabilir ondan da emin değilim. Aa son bi kutu ovulasyon testim vardı onu yaptım eklicem.

Walla ben inaniyorum alicaz guzel haberler bu ay olmadi baska ay umudumuzu kaybetmeyelim yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…