Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyon günümün üstünden 16 gün geçti. Ve bugün regl günüm ve regli olmadım. Adetim düzenlidir. Ama düne kadar yaptığım kaset testler hep negatifti. Bugün olurum diye test yapmadım. Gebelik olma ihtimali var mıdır ? Olsa şimdiye kadar idrara geçerdi demi

Gecmeyebilir idrar testlerinde en garanti gunun 1 hafta gecmesi diyor biraz daha bekle sonra kan testi ver istersen

Gecmeyebilir idrar testlerinde en garanti gunun 1 hafta gecmesi diyor biraz daha bekle sonra kan testi ver istersen
Regli olmam için hiç belirti yok. Regliden önce su gibi akıntılarım olurdu o da yok. Ama yumurtlamadan 16 gün geçti ya çok muallaktayım. Yarın regli olmazsam kan testi yaptırsam mı bilemedim. Pek olacak gibi durmuyorum. Hayırlısı

Bende olmadim daha kan testi vericem bugun icim rahatlasin insallaaaahhh bebis vardir
Bende dayanabilirsem pazartesiye kadar dayanamazsam cumaya kadar bekleyecem :). 1 hafta önce gebelik testi denediğimde ovülasyon da denemiştim. C kadar olmasada net koyuydu. Umursamadım. O ara ilişki oldumu olmadı mı ona da emin değilim. Acaba ikinci yumurtlamamıydı o diyorum. Kafam çok karışık

Ben kan verdim negatif çıktı (
insallah sen de pozitiftir canım

Regli olmadıysan ve normalde döngün hep düzenliyse hemen üzülme canım bekle bakalım sonradan pozitif görenler de var. Hcg Değeri 1 lerde cıkıp sonradan artanlar var. Hayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin

Sanmıyorum bu saatten sonra canımAllahtan ümit kesilmez :)) Diğer aya hazırlıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…