Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama gününü bilşyprmusun belki de geç yumurtlamışsındır
Evet ovülasyon testi ile ilerledim zaten takvimle de uyumlu çıktı. Bi de bu hafta hep belirti varmış gibi hissettim normalde salıyı beklicektim ama testin üzerinde de ilişkiden 5-7 gün sonra sonuç verir deyince dayanamadım

Kızlar resmen pazar olmasa bugun gidip test alıcam o kadar merak ediyorum
Bence bekle canım biraz daha dayanabilirsen ama insanın yapası geliyor kesinlikle...

Tatlim o testler cok yaniltici oluyor. Bir de belki gec dollenmistir oyuzden de gostermez. Bence de bat gununu bekle kafadan atilmiyor ama stres yapmamaya calis . Rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla gondersin bebislerimizi

Kuzum aşılama yaptrdım ben bu ay 7. Günüm ayın 5 inde kan vermeyi düşünüyorum test ile beraber dua edin olsun inşallah noluurrrr
Ederim canım hepimizin duası aynı. İnşallah Allah nasip eder bu ay

Canım ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazım sen erken yapmışsın. İnşallah çıkar.. Bir de normal 5 TL Lik kaset test yapmanı öneririm. Diğerleri yanıltıyor gerekte yok bence. İkiisi de çıkarıyor

Aslında en mantıklısı olan o canım benim de bir yanım bat günü bekle eğer regl olmazsan ertesi sabah yap diyo. Ama bi yanımda hadi varsa neden 3. 4 gün önce öğrenmeyi mki diyorum of

Ben yarin denicem sansimi oğlum da bat dan 10 sonra çıktı düşük yapmıştım bi ondada 5 gün önce ogrenmistm o yüzden yapsammi diye kararsizim ama deneyelimm bakalim

Ben yarin denicem sansimi oğlum da bat dan 10 sonra çıktı düşük yapmıştım bi ondada 5 gün önce ogrenmistm o yüzden yapsammi diye kararsizim ama deneyelimm bakalim
Canım bende bütün hamileliklerimde hep 3 gün kala yaptım ve çizgi baya baya belirdi şimdi diyorum yani 3 gün kala böyle çıkan 5 gün kala da çıkar diye ama nasip bakalım

Merhaba anne adaylarıi benim bat 11 Mart ama saçma bir şekilde son adetimin bittiğinden beri saçma sapan belirtiler hissediyorum. Bir tüp bebek yaptırdık ama olmadı 2 yıldır istiyoruz. Kasık ağrıları , seyirmeler, göğüste ara ara sızılar ve birkaç gündür bu yere uzandigimda yada gerindigimde kasıklarıma karnıma ağrılar saplanıyor sizce varmıdır birşeyler belirti hissedenler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…