- 21 Şubat 2021
- 466
- 1.003
- 43
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Kuzum aşılama yaptrdım ben bu ay 7. Günüm ayın 5 inde kan vermeyi düşünüyorum test ile beraber dua edin olsun inşallah noluurrrrNe zaman test yapmayı düşünüyosun canım peki
Evet ovülasyon testi ile ilerledim zaten takvimle de uyumlu çıktı. Bi de bu hafta hep belirti varmış gibi hissettim normalde salıyı beklicektim ama testin üzerinde de ilişkiden 5-7 gün sonra sonuç verir deyince dayanamadımYumurtlama gününü bilşyprmusun belki de geç yumurtlamışsındır
Bence bekle canım biraz daha dayanabilirsenKızlar resmen pazar olmasa bugun gidip test alıcam o kadar merak ediyorum
Yapmaycam@esuba @sim84sim @gLssHh @Narence06 @semradurak45LeyLA84db @Cilek95 gokkusaginadusenbukalemun melyes @zacebe kızlar ne zaman test yapacaksınız?
Tatlim o testler cok yaniltici oluyor. Bir de belki gec dollenmistir oyuzden de gostermez. Bence de bat gununu bekle kafadan atilmiyor ama stres yapmamaya calis . Rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla gondersin bebislerimiziEvet ovülasyon testi ile ilerledim zaten takvimle de uyumlu çıktı. Bi de bu hafta hep belirti varmış gibi hissettim normalde salıyı beklicektim ama testin üzerinde de ilişkiden 5-7 gün sonra sonuç verir deyince dayanamadım
Bence bekle canım biraz daha dayanabilirsenama insanın yapası geliyor kesinlikle...
Ederim canım hepimizin duası aynı. İnşallah Allah nasip eder bu ayKuzum aşılama yaptrdım ben bu ay 7. Günüm ayın 5 inde kan vermeyi düşünüyorum test ile beraber dua edin olsun inşallah noluurrrr
Canım ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazım sen erken yapmışsın. İnşallah çıkar.. Bir de normal 5 TL Lik kaset test yapmanı öneririm. Diğerleri yanıltıyor gerekte yok bence. İkiisi de çıkarıyorEvet ovülasyon testi ile ilerledim zaten takvimle de uyumlu çıktı. Bi de bu hafta hep belirti varmış gibi hissettim normalde salıyı beklicektim ama testin üzerinde de ilişkiden 5-7 gün sonra sonuç verir deyince dayanamadım
Bence bekle canım biraz daha dayanabilirsenama insanın yapası geliyor kesinlikle...
Ben bugün yaptım. Ama negatif çıktı.@esuba @sim84sim @gLssHh @Narence06 @semradurak45LeyLA84db @Cilek95 gokkusaginadusenbukalemun melyes @zacebe kızlar ne zaman test yapacaksınız?
Aslında en mantıklısı olan o canım benim de bir yanım bat günü bekle eğer regl olmazsan ertesi sabah yap diyo. Ama bi yanımda hadi varsa neden 3. 4 gün önce öğrenmeyi mki diyorum ofYapmaycambu ay salma ayimdi benim ha saldimmi tabiki hayir ama daha relaxim olmazsa uzulmicem cunku bu ay kendime soz verdim oyuzden bat gunumu beklicem bu sefer cok kararliyim . Zaten hicbir belirti de yok. Dun bi adet sancisi gibi bi agri girdi ayaklarimi usuttum sanirim
İnşallah salı veya çarşamba tekrarla canım inşallah çıkarBen bugün yaptım. Ama negatif çıktı.
Canım, sen yaptın mı testBeen heyecanla bekliyorum
Aslında benim yumurtanın oluştuğu gün 16 şubat. 17 şubat ta çatladı. Yani gebelik olmuş olsaydı bugün çıkardı diye düşünüyorum. O yüzden umudum kalmadı pek.İnşallah salı veya çarşamba tekrarla canım inşallah çıkar
Aynen para tuzağıCanım ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazım sen erken yapmışsın. İnşallah çıkar.. Bir de normal 5 TL Lik kaset test yapmanı öneririm. Diğerleri yanıltıyor gerekte yok bence. İkiisi de çıkarıyor
Canım bende bütün hamileliklerimde hep 3 gün kala yaptım ve çizgi baya baya belirdi şimdi diyorum yani 3 gün kala böyle çıkan 5 gün kala da çıkar diye ama nasip bakalımBen yarin denicem sansimi oğlum da bat dan 10 sonra çıktı düşük yapmıştım bi ondada 5 gün önce ogrenmistm o yüzden yapsammi diye kararsizim ama deneyelimm bakalim
Para tuzağından ziyade çok yanlış sonuç verip yanıltıyor kaset test bana daha garanti geliyorAynen para tuzağı
Şuanda kimse de yok canım pozitifKızlar erken test yapıp pozitif olan var mi
Yok cnm cıkmaz ki cok erkenCanım, sen yaptın mı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?