- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Pozitif görünüyorKızlar hepimizin kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum, benimde batım 4 marttı olmadım, bugün ki testim bu şekilde geçen ay kimyasal yaşamıştım, sizce var mıdır ?
Bilemiyorum bebeğim görmesi lazım bekle bakalım sonucunu inşallah olumludurKan aldı onda çıkar sanırım ayrıntılı ultrasona girdim bide çıkmaz mı onlarda
bence de hemen kan ver canım:) hayırlı olsunKızlar hepimizin kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum, benimde batım 4 marttı olmadım, bugün ki testim bu şekilde geçen ay kimyasal yaşamıştım, sizce var mıdır ?
Perşembe vereceğim kuzum , Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinPozitif görünüyorAllah tamamına erdirsin Darısı hepimizee olsun kan verin içiniz rahatlasın
Çok teşekkür ederim kuzum, Perşembe vereceğim inşallah hayırlı haberler ile gelirimbence de hemen kan ver canım:) hayırlı olsun
Çookkk Amiin inşallahPerşembe vereceğim kuzum , Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Benimde 2 cıktı cnm ama yükselmez herhalde batın ne zamanBeta hcg 2 çıkması negatif mi yükselme ihtimali var mi kızlar
Tebrikler canimm bence hemen kan testi verKızlar hepimizin kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum, benimde batım 4 marttı olmadım, bugün ki testim bu şekilde geçen ay kimyasal yaşamıştım, sizce var mıdır ?
Dün oldum doktor negatif yükselmez dediBenimde 2 cıktı cnm ama yükselmez herhalde batın ne zaman
Teşekkür ederim kuzumTebrikler canimm bence hemen kan testi ver
Insaallah da olmazsin.Tam hamilelik gibi tablo.Ben de hala olmadım ama 3 gündür adet sancısı çektim. Karnım adet oluyormuş gibi ağrıdı , 22 şubatta çatlama iğnesi vurdurmustum ağrı o sebepten olmuş olabilir. Bugün gün iÇinde olabilirim ben de
İnşallah hala daha adet olmadım dün kan verdim cihaz bozulmuş bugün akşam üstü çıkacakmış.Insaallah da olmazsin.Tam hamilelik gibi tablo.
Aksama kadar dualarim seninleİnşallah hala daha adet olmadım dün kan verdim cihaz bozulmuş bugün akşam üstü çıkacakmış.
Rica ederim kuzum, insaallah Aksama bayram coskusu yasayalim burda Mubarek gunler hurmetineYaaçok saol
Malesef ben adet oldum, daha kan sonucumu almadan, inşallah bir daha ki aya olurRica ederim kuzum, insaallah Aksama bayram coskusu yasayalim burda Mubarek gunler hurmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?