Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlamaya gore dun olmam gerekiyordu gerci bugun cok buyuk bi adet agridi geldi ya aksama ya da /90 sabaha gelir benimki de.

Kızlar adetim olmadı bat günü 6 marttı kahve koyu kahve lekelenmelerim oluyo sizce bu nedir implatasyon kanı olabilir mi böyle bisey yaşayan deneyimli anneler yardımcı olabilir mi acaba

Kızlar adetim olmadı bat günü 6 marttı kahve koyu kahve lekelenmelerim oluyo sizce bu nedir implatasyon kanı olabilir mi böyle bisey yaşayan deneyimli anneler yardımcı olabilir mi acaba
Canım geldi mi adetin? akıntıyla mı başladı.

benim de öyle benim bat 8 mart, çok fazla ıslaklık hissediyorum siz her adet öncesi böyle şeyler hissedermiydiniz ?
Benimde 8 mart bende aynı durumdayım. Bide dün adet öncesinde gelen akıntı vardır ya sarı kahve öyle geldi. Adet oluyorum bugün kesin gelir dedim. Gelen olmadı henüz. Kesin olucam bence sizde durum nasıl

Canım geldi mi adetin? akıntıyla mı başladı.
Valla ben adet mi oluyorum ne oluyorum bilmiyorum kuzum kistim var ve her ay dayanilmayacak derecede sancı çekerim ve yataklık olurum şimdi ağrı hafiften yaşıyorum ama beni rahatsız etmiyo bide kırmızıda değil kahvede değil pembe de değil çamur gibi bişey geliyo yarın doktora gitcem işte neyin nesi bu anlamadım akıntı dediğin şey nedir kuzu yani

o zaman çamur gibiyse sökülememiş olabilirsin kistten kaynaklı olabilir seni korkutmak istemem bende öyle oluyodum ağrılı falan polikistik over çıktı doktora git canım en kısa sürede ihmal etme

Bende bu sabah test yaptim negatif maalesef karnimda cok agriyo olurum gun icinde yuksek ihtimal

Benimde 8 mart bende aynı durumdayım. Bide dün adet öncesinde gelen akıntı vardır ya sarı kahve öyle geldi. Adet oluyorum bugün kesin gelir dedim. Gelen olmadı henüz. Kesin olucam bence sizde durum nasıl
Ben de hala olmadım ama 3 gündür adet sancısı çektim. Karnım adet oluyormuş gibi ağrıdı , 22 şubatta çatlama iğnesi vurdurmustum ağrı o sebepten olmuş olabilir. Bugün gün iÇinde olabilirim ben de

bakalım ne olacak hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…