- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Bnm hala olmadım 4 gündür ağrı çekiyorum ama sanki bugün ağrılarım azaldı.Bende eleniyorum sanki kahve leke gördüm bugün yarına olurum
Bende de ağrı azalması var. Vucudum sanki oyun oynuyor hayret bir şeyBnm hala olmadım 4 gündür ağrı çekiyorum ama sanki bugün ağrılarım azaldı.
Bakalım canım yarın da olmazsam bi umutBende de ağrı azalması var. Vucudum sanki oyun oynuyor hayret bir şey
İstikrarla aynı şekilde devam canım benimde sanki azaldı ağrılar ama hiçbirşey hissedemiyorumBakalım canım yarın da olmazsam bi umut
Anladım canımİstikrarla aynı şekilde devam canım benimde sanki azaldı ağrılar ama hiçbirşey hissedemiyorum
benimde oolmadı dün bat günüydü işte bekliyorum lekelenmeler oluyo sadeceBnm hala olmadım 4 gündür ağrı çekiyorum ama sanki bugün ağrılarım azaldı.
Malesef ben sabah oldumbenimde oolmadı dün bat günüydü işte bekliyorum lekelenmeler oluyo sadece
Hayırlısı umutlar nisana inşallahMalesef ben sabah oldum
Canım geldi mi adetin? akıntıyla mı başladı.Kızlar adetim olmadı bat günü 6 marttı kahve koyu kahve lekelenmelerim oluyo sizce bu nedir implatasyon kanı olabilir mi böyle bisey yaşayan deneyimli anneler yardımcı olabilir mi acaba
Benimde 8 mart bende aynı durumdayım. Bide dün adet öncesinde gelen akıntı vardır ya sarı kahve öyle geldi. Adet oluyorum bugün kesin gelir dedim. Gelen olmadı henüz. Kesin olucam bence sizde durum nasılbenim de öyle benim bat 8 mart, çok fazla ıslaklık hissediyorum siz her adet öncesi böyle şeyler hissedermiydiniz ?
Valla ben adet mi oluyorum ne oluyorum bilmiyorum kuzum kistim var ve her ay dayanilmayacak derecede sancı çekerim ve yataklık olurum şimdi ağrı hafiften yaşıyorum ama beni rahatsız etmiyo bide kırmızıda değil kahvede değil pembe de değil çamur gibi bişey geliyo yarın doktora gitcem işte neyin nesi bu anlamadım akıntı dediğin şey nedir kuzu yaniCanım geldi mi adetin? akıntıyla mı başladı.
o zaman çamur gibiyse sökülememiş olabilirsin kistten kaynaklı olabilir seni korkutmak istemem bende öyle oluyodum ağrılı falan polikistik over çıktı doktora git canım en kısa sürede ihmal etmeValla ben adet mi oluyorum ne oluyorum bilmiyorum kuzum kistim var ve her ay dayanilmayacak derecede sancı çekerim ve yataklık olurum şimdi ağrı hafiften yaşıyorum ama beni rahatsız etmiyo bide kırmızıda değil kahvede değil pembe de değil çamur gibi bişey geliyo yarın doktora gitcem işte neyin nesi bu anlamadım akıntı dediğin şey nedir kuzu yani
Ben de hala olmadım ama 3 gündür adet sancısı çektim. Karnım adet oluyormuş gibi ağrıdı , 22 şubatta çatlama iğnesi vurdurmustum ağrı o sebepten olmuş olabilir. Bugün gün iÇinde olabilirim ben deBenimde 8 mart bende aynı durumdayım. Bide dün adet öncesinde gelen akıntı vardır ya sarı kahve öyle geldi. Adet oluyorum bugün kesin gelir dedim. Gelen olmadı henüz. Kesin olucam bence sizde durum nasıl
Tamam canım sağolo zaman çamur gibiyse sökülememiş olabilirsin kistten kaynaklı olabilir seni korkutmak istemem bende öyle oluyodum ağrılı falan polikistik over çıktı doktora git canım en kısa sürede ihmal etme
bakalım ne olacak hayırlısı artıkBen de hala olmadım ama 3 gündür adet sancısı çektim. Karnım adet oluyormuş gibi ağrıdı , 22 şubatta çatlama iğnesi vurdurmustum ağrı o sebepten olmuş olabilir. Bugün gün iÇinde olabilirim ben de
Sen yine test yapsana canım belli olmaz bu işler yani belki hamilesindirTamam canım sağol
Kan aldı onda çıkar sanırım ayrıntılı ultrasona girdim bide çıkmaz mı onlardaSen yine test yapsana canım belli olmaz bu işler yani belki hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?