Bat 7 gün kalanlar bekleyelim

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
972
137
18
25
Bata 7 kaldı hiç belirtim yok üzülsem mi sevinsem mi umutlansam mı garip durumdayım yarın 6 gün kala erken gebelik yapmayı düşünüyorum ama çıkmama ihtimali de var hayırlısı normalde benim 15 gün öncesi belirtim başlardı

Ben varım belirtiler var ama kendimi kandırıyorum diye de korkuyorum ilk deneme diye. Test yapmak için çok mu erken. 7 gün önceden ogrenenler var bat gunu baktirip 10 20 hcg olanlar var bilemedim

Ben varım belirtiler var ama kendimi kandırıyorum diye de korkuyorum ilk deneme diye. Test yapmak için çok mu erken. 7 gün önceden ogrenenler var bat gunu baktirip 10 20 hcg olanlar var bilemedim
Ben yarın 6 gün kalıyor erken gebelik testi yapıcam çıkmasa da üzülmem erken de olabilir çünkü

Ben yarın 6 gün kalıyor erken gebelik testi yapıcam çıkmasa da üzülmem erken de olabilir çünkü
Haber verirsiniz buradan daa. Ben bugün testler kargodan geldi bi heves denedim ama çok net şekilde negatif hesapta adet gününe kadar sabredecektim edemedim

Haber verirsiniz buradan daa. Ben bugün testler kargodan geldi bi heves denedim ama çok net şekilde negatif hesapta adet gününe kadar sabredecektim edemedim
Yani aslında erken dönemdeyiz adet gecikmesi de yok hatta daha 7 gün var yarın sabah 6 gün kalıyor yinede yapcam

Bende burdayım bata tam 7 günüm var ama ilginç bi şekilde bugün ufaktan adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıdı hep acaba erken mi olcam ya

Bende burdayım bata tam 7 günüm var ama ilginç bi şekilde bugün ufaktan adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıdı hep acaba erken mi olcam ya
Benim hiç bir belşrtim yok 2 gün sadece hafif sol kasıkta ağrı oldu gibi oldu sonra geçti 3. Denemem ve ilk kez hiç bişey hissetmiyorum

Ay benim de bugünü saymazsak 8 gün kaldı yaa bat 21 mayıs cok yogun beyaz akıntı geldi şaşırdım kaldım ama progesteron yükseldiği için de oluyomuş

Ay benim de bugünü saymazsak 8 gün kaldı yaa bat 21 mayıs cok yogun beyaz akıntı geldi şaşırdım kaldım ama progesteron yükseldiği için de oluyomuş
2 günde azalır büyük ihtimalle benimde öyle geldi sonra durdu gibi oldu bat 19 Mayıs normalde diyorum ya hamile olma ihtimali vermiyordum kendime bu ay ama biri yazmış bende de hiç belirti yoktu baktım hamileymısım diye umutlandım

Ya zaten tüm belirtiler 4. 5.haftadan itibaren başlıyormuş bel ağrısı hafif, koltuk altına vuran göğüs ağrısı, arada kramp kasıkta, bugün dehşet midem bulandı sabahtandır ara ara. Valla artık yoruldum benim de 4.denemem bir düşüğüm var

Yaptim ben yok.bnde cikmadi aslinda siz bir konu daha açmistiniz ora iptal mi

Benim 3. Denemem ilk gebelik olcak olursa yarın 13 Mayıs erken ama yapay zekada 16 sında yap diyor ama merak ettim uapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…