- 14 Mart 2025
- 972
- 137
- 18
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Arkadaşlar kimse yok muBata 7 kaldı hiç belirtim yok üzülsem mi sevinsem mi umutlansam mı garip durumdayım yarın 6 gün kala erken gebelik yapmayı düşünüyorum ama çıkmama ihtimali de var hayırlısı normalde benim 15 gün öncesi belirtim başlardı
Ben yarın 6 gün kalıyor erken gebelik testi yapıcam çıkmasa da üzülmem erken de olabilir çünküBen varımbelirtiler var ama kendimi kandırıyorum diye de korkuyorum ilk deneme diye. Test yapmak için çok mu erken. 7 gün önceden ogrenenler var bat gunu baktirip 10 20 hcg olanlar var bilemedim
Haber verirsiniz buradan daa. Ben bugün testler kargodan geldi bi heves denedim ama çok net şekilde negatifBen yarın 6 gün kalıyor erken gebelik testi yapıcam çıkmasa da üzülmem erken de olabilir çünkü
Yani aslında erken dönemdeyiz adet gecikmesi de yok hatta daha 7 gün var yarın sabah 6 gün kalıyor yinede yapcamHaber verirsiniz buradan daa. Ben bugün testler kargodan geldi bi heves denedim ama çok net şekilde negatifhesapta adet gününe kadar sabredecektim edemedim
Haber verirsiniz buradan yapıncaYani aslında erken dönemdeyiz adet gecikmesi de yok hatta daha 7 gün var yarın sabah 6 gün kalıyor yinede yapcam
Bende burdayım bata tam 7 günüm var ama ilginç bi şekilde bugün ufaktan adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıdı hep acaba erken mi olcam yaBata 7 kaldı hiç belirtim yok üzülsem mi sevinsem mi umutlansam mı garip durumdayım yarın 6 gün kala erken gebelik yapmayı düşünüyorum ama çıkmama ihtimali de var hayırlısı normalde benim 15 gün öncesi belirtim başlardı
Benim hiç bir belşrtim yok 2 gün sadece hafif sol kasıkta ağrı oldu gibi oldu sonra geçti 3. Denemem ve ilk kez hiç bişey hissetmiyorumBende burdayım bata tam 7 günüm var ama ilginç bi şekilde bugün ufaktan adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıdı hep acaba erken mi olcam ya
Test yapın isterseniz yarın çıkmayabilir ama en azından denemiş olursunuz benimde çıkma ihtimali çok düşük yarın 6 kalıyor çok erken ama olsun içimden geldiBen varim.6 gun kaldi
Siz de yapın istersenizHaber verirsiniz buradan yapınca
Ay benim de bugünü saymazsak 8 gün kaldı yaa bat 21 mayıs cok yogun beyaz akıntı geldi şaşırdım kaldım ama progesteron yükseldiği için de oluyomuşBata 7 kaldı hiç belirtim yok üzülsem mi sevinsem mi umutlansam mı garip durumdayım yarın 6 gün kala erken gebelik yapmayı düşünüyorum ama çıkmama ihtimali de var hayırlısı normalde benim 15 gün öncesi belirtim başlardı
2 günde azalır büyük ihtimalle benimde öyle geldi sonra durdu gibi oldu bat 19 Mayıs normalde diyorum ya hamile olma ihtimali vermiyordum kendime bu ay ama biri yazmış bende de hiç belirti yoktu baktım hamileymısım diye umutlandımAy benim de bugünü saymazsak 8 gün kaldı yaa bat 21 mayıs cok yogun beyaz akıntı geldi şaşırdım kaldım ama progesteron yükseldiği için de oluyomuş
Ya zaten tüm belirtiler 4. 5.haftadan itibaren başlıyormuş bel ağrısı hafif, koltuk altına vuran göğüs ağrısı, arada kramp kasıkta, bugün dehşet midem bulandı sabahtandır ara ara. Valla artık yoruldum benim de 4.denemem bir düşüğüm var2 günde azalır büyük ihtimalle benimde öyle geldi sonra durdu gibi oldu bat 19 Mayıs normalde diyorum ya hamile olma ihtimali vermiyordum kendime bu ay ama biri yazmış bende de hiç belirti yoktu baktım hamileymısım diye umutlandım
Benim 3. Denemem ilk gebelik olcak olursa yarın 13 Mayıs erken ama yapay zekada 16 sında yap diyor ama merak ettim uapcamYa zaten tüm belirtiler 4. 5.haftadan itibaren başlıyormuş bel ağrısı hafif, koltuk altına vuran göğüs ağrısı, arada kramp kasıkta, bugün dehşet midem bulandı sabahtandır ara ara. Valla artık yoruldum benim de 4.denemem bir düşüğüm var
Ben de yapay zeka 16 sında yap diyor yarın kesin cıkmayabilirmişşş negatif çoksa da üzülme erken olabilir dedi çıkmazsa ztn bide 15 inde felan yaparımBndede hic belirti yok.normal durumdayim stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?