- 25 Eylül 2024
- 1.687
- 916
- 38
- 29
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Ben de bugün yapay zekaya sordum bana da en erken 16-18 tarihlerinde yapmamı önerdi ovülasyon dönemini değerlendirdim, eğer yaparsan muhakkak haber ve olur mu umarım bebişin seninledirBenim 3. Denemem ilk gebelik olcak olursa yarın 13 Mayıs erken ama yapay zekada 16 sında yap diyor ama merak ettim uapcam
Kiizzz benimde beyaz kokusuz akıntım vardii ay inşallah vardır bu ayAy benim de bugünü saymazsak 8 gün kaldı yaa bat 21 mayıs cok yogun beyaz akıntı geldi şaşırdım kaldım ama progesteron yükseldiği için de oluyomuş
Benim gebelik belirtilerim hep adet gibi oldu daha önce iki gebelik geçirdim biri düştü. Ama ikisinde de gecikmeyle öğrendim sadece geri kalan hep adet olcağım zaman yaşadığım şeylerdi. Hatta ikisinde de gram midem dahi bulanmadı. O yüzden belirtim var mı diye çokta takılmayın her insan bir olmayabiliyor.Benim hiç bir belşrtim yok 2 gün sadece hafif sol kasıkta ağrı oldu gibi oldu sonra geçti 3. Denemem ve ilk kez hiç bişey hissetmiyorum
Ay ebrarım keşke atabilsem sana görüntüsünü o kadar yogundu ki şok oldum + kabızım bi sabah kahve içince cıkabiliyorum su anKiizzz benimde beyaz kokusuz akıntım vardii ay inşallah vardır bu ay
Kız bende de şişkinlik ve kabızlık vardıAy ebrarım keşke atabilsem sana görüntüsünü o kadar yogundu ki şok oldum + kabızım bi sabah kahve içince cıkabiliyorum su an
Hamilelik belirtisi oldugunu biliyorum da progesteron da yükseliyor ya çatlamadan sonraki günler o da yapabiliyor diye moda girmek istemedimKız bende de şişkinlik ve kabızlık vardı
Ayy bende korkmaya başladım hafif hafif her yemekten sonra bı bulantı geliyor çokta yemiyorum yani normal yedigimin yarisindan az yiyorum çok aşırı fazla geliyor ayıptır söylemesi geri cikarasim geliyorHamilelik belirtisi oldugunu biliyorum da progesteron da yükseliyor ya çatlamadan sonraki günler o da yapabiliyor diye moda girmek istemedimama sabah Bi mide bulantısı üfff anlatamam sana
Ah aşkım ilk trimesterda cok normal 4.ay itibariyle iştahın düzene girecek bulantı olması iyi bi şey, doktor bulantı hapı verdi mi sanaAyy bende korkmaya başladım hafif hafif her yemekten sonra bı bulantı geliyor çokta yemiyorum yani normal yedigimin yarisindan az yiyorum çok aşırı fazla geliyor ayıptır söylemesi geri cikarasim geliyor
Yok aşk hafif bı bulanti zaten söylemedim doktora çok ağır değil diyeAh aşkım ilk trimesterda cok normal 4.ay itibariyle iştahın düzene girecek bulantı olması iyi bi şey, doktor bulantı hapı verdi mi sana
Tamam aşkım kendini sıkma yiyemediğin için vitaminleri al yiyebildiğin kadar ye gerisi mühim değil normal bu aylardaYok aşk hafif bı bulanti zaten söylemedim doktora çok ağır değil diye
Ben bugun dayanamadim yaptim 7 gun var gorunuyor. Cok net bir negatif aldimSiz de yapın isterseniz
Amin inşallah sizindeBen de bugün yapay zekaya sordum bana da en erken 16-18 tarihlerinde yapmamı önerdi ovülasyon dönemini değerlendirdim, eğer yaparsan muhakkak haber ve olur mu umarım bebişin seninledir
Normal benim yarın 6 kalmasına rağmen negatif ihtimali çok yüksek ama yapcam sabahBen bugun dayanamadim yaptim 7 gun var gorunuyor. Cok net bir negatif aldim
Amaaaan yap gitsin bi çubuğu çişe batırdık diye canımızı almıyorlar yaNormal benim yarın 6 kalmasına rağmen negatif ihtimali çok yüksek ama yapcam sabah
Evet sırf meraktan normalde böyle bi süreçte değildim dediğim gibi ihtimal vermedim bu ay ama sonra bir hanfendi ile konuşunca acaba mı diye düşündümAmaaaan yap gitsin bi çubuğu çişe batırdık diye canımızı almıyorlar ya
Haber ver buradan yapincaaa olur muEvet sırf meraktan normalde böyle bi süreçte değildim dediğim gibi ihtimal vermedim bu ay ama sonra bir hanfendi ile konuşunca acaba mı diye düşündüm
Tamam olurrreHaber ver buradan yapincaaa olur mu
Kuruma olabilir canım bu ilk 5 dk cıkması gerek benim negatifBugun yaptim once yoktu temizlik yaptim bitirdim boyle gördüm kizlar marka lobuick dunde ayni testen yaptim sabaha kdar kaldi boyle olmadi
Canım negatif çıktı ve sağ göğsümde hafif ağrı başladı ve kasıklarımda da var sanırım adet olacağım ben yani hamile değilimHaber ver buradan yapincaaa olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?