- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Hiç belli olmaz henüz 6 gün var. Gebeligimiz varsa bile su anda beta degerimiz 10larda falan geziyor olabilir. Sabır biraz daha 3 4 gun sonra test tekrarla benceCanım negatif çıktı ve sağ göğsümde hafif ağrı başladı ve kasıklarımda da var sanırım adet olacağım ben yani hamile değilim
Kuruma olabilir canım bu ilk 5 dk cıkması gerek benim negatif
Bekle bakalim sabirla bende bekliyorum bna da yokmus gubu geliyo bndeCanım negatif çıktı ve sağ göğsümde hafif ağrı başladı ve kasıklarımda da var sanırım adet olacağım ben yani hamile değilim
Yani bakalım 2/3 daha geçsin de yaparım yineHiç belli olmaz henüz 6 gün var. Gebeligimiz varsa bile su anda beta degerimiz 10larda falan geziyor olabilir. Sabır biraz daha 3 4 gun sonra test tekrarla bence
Bende toplu aldım ondan şahsen bana kuruma da yapmadı yada ben direk negatifti görüp attığımdan da olabilir bilmiyorum umutlanmamakta fayda var yinedeBnde oyle düşündüm ama dun ve ondanonceki gun de ayni testten yaptim hic boyle olmadi hep bemebeyzdi o nedenle biraz suphelendim ben toplu almistim hep ayni testti yapiyorum
Ben hiç hissetmedim de dünden sonra acaba olabilir mi şeylerine giriştim saf gibiBekle bakalim sabirla bende bekliyorum bna da yokmus gubu geliyo bnde
Merhaba bugün durumunuz nasıl benim adet belirtilerim başladı dünden beri göğüs ağrısı kasıklarım batıyor ek olarak her yerim dökülüyor dizlerim kollarım kopuyo sanki daha 6 günüm var ama bilemedim erkenden test yapıp moralimi bozmak ta istemiyorumBen hiç hissetmedim de dünden sonra acaba olabilir mi şeylerine giriştim saf gibi
Benimde öyleydi ya hala da öyle ama regl tarihini beklemek daha iyi sanırım. Ben erkenden yapa yapa testleri psikolojimde bozulduMerhaba bugün durumunuz nasıl benim adet belirtilerim başladı dünden beri göğüs ağrısı kasıklarım batıyor ek olarak her yerim dökülüyor dizlerim kollarım kopuyo sanki daha 6 günüm var ama bilemedim erkenden test yapıp moralimi bozmak ta istemiyorum
Ben bugün akıntım biraz başladı çok nadir 2 gündür sol kadıkts bi sızı ağrı var gibi ama aşırı hafif hatta geçiyor başlıyor o kdr bide sabahları zor uyanıyorum göğüslerimde aşırı derecede az acımaya başladı ama rahatsız etmiyor bu sabah test yaptım negatiftiMerhaba bugün durumunuz nasıl benim adet belirtilerim başladı dünden beri göğüs ağrısı kasıklarım batıyor ek olarak her yerim dökülüyor dizlerim kollarım kopuyo sanki daha 6 günüm var ama bilemedim erkenden test yapıp moralimi bozmak ta istemiyorum
Daha erken ama gecikince daha net çıkar ben iki gebeliğimde de adet gecikmesinin 4. gününde yaptım ona rağmen baya silik çıkmıştıBen bugün akıntım biraz başladı çok nadir 2 gündür sol kadıkts bi sızı ağrı var gibi ama aşırı hafif hatta geçiyor başlıyor o kdr bide sabahları zor uyanıyorum göğüslerimde aşırı derecede az acımaya başladı ama rahatsız etmiyor bu sabah test yaptım negatifti
Aynen canım ben iki gebelik geçirdim birini kaybettim. İki gebeliğimde de 4 gün gecikmeyle öğrendim ve gecikmeye rağmen testlerim silikti. Yani adet öncesi varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek o yüzden erken yapıpta strese girmemek en iyisi.Benimde öyleydi ya hala da öyle ama regl tarihini beklemek daha iyi sanırım. Ben erkenden yapa yapa testleri psikolojimde bozuldu
Evet ya ben negatif olduğunu düşündüm ama insan merak ediyor tabiAynen canım ben iki gebelik geçirdim birini kaybettim. İki gebeliğimde de 4 gün gecikmeyle öğrendim ve gecikmeye rağmen testlerim silikti. Yani adet öncesi varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek o yüzden erken yapıpta strese girmemek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?