bat 8-9-10 aralık olanlar...

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
butun hamislere saglikli dogumlar. hamile olmak isteyen herkese de Rabbim hayirlisiysa hayirlisiyla nasip etsin insallah. kizlar batı 8 9 10 olup da hamile oldugunu ogrenen war mi?

slm, önce ben bir şey soracağım bat ne demek ? kusuruma bakma hep okuyorum ama anlamını bilmiyorum! hamile olduğumu iki gün önce öğrendim bat 9 dicem ama işte emin değilim dğru anlamdamı kullanıyorum batı. yumurtamamdan 9 gün sonra yani.

canim bat beklenen adet tarihi demek.
kanda mi ogrendin peki

ok canım ozaman bat9 9 öğrendim ben önce idrar yaptım silik çıktı, gittim digital hafta göstereni aldım o baya iyi yoksa yok varsa var diyor, 1-2 haftalık dedi hemen doktora koştum kan aldırdım oda onayladı şimdi katlanması gerekiyormuş beta hcg nın sağlıklı hamilelik demek için sabırsızlıkla yarını bekliyorum.:)

hadi inşallah:)

benimde bata 9 gün var 9 aralıkta. Kan testi vermek istiyorum eşim daha erken diyor aksi bir durumda üzülmiyim diye. İdrar testi yaptım 2 gün önce bişey çıkmadı

benimde 8 Aralık son güne kadar bekleyeceğim negatif çıkarsa belki daha çıkmamıştır diye kendimi oyalamamak için :)

kızlar geçen ay ben öyle yaptım malesef..bata 10 gün vardı daha , hafif bir ikinci çizgi çıkmıştı, hamileyim diye nasıl sevinmiştim..ondan sonra her gün sürekli test yaptım ama hamile falan değilmişim, çok üzülmüştüm..
o yüzden bu kadar erken yapılan testler yanıltabiliyor..bata 2-3 gün kalaya kadar kesinlikle hiçbirşey yapmıycam bu ay..
evde 10 tane normal gebelik testim var aslında, ama geçen ay 20 tane normal testi ve 2 tane erken gebelik testini boşa harcayınca bu aykilere hiç dokunasım gelmiyor..sabredin..bat tarihini unutmaya çalışın, başka şeylere yoğunlaşın..çalışmıyorsanız çok iyi yabancı diziler var, birine başlayın..( the walking dead, breaking bad, person of interest, fringe vb.) benim cumartesi bi sınavım var mesela, ders çalışarak oyalanıyorum..en azından bata 3-4 gün kalaya kadar bekleyip kan testi yaptırıp öğrenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…