- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
Cok az kaldi ama yerlesme kanamasi falan yok bende, sadece agri hep agri... Sizlerde durum nedir kizlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 9 mayis sol kasigimda ve belimde agri var 2 3 gundur beyaz akintim vardi bugun de ufacik kahverengi leke gelmis noldugunu bilen var mi kizlar kirmizi gormek istemiyorum bu ay artik![]()
Yaa insallah oyledir yerlesme lanamasinin nasil oldugunu bilmiyorum tedirgin oldum lekeyi gorunce regl oncesi boyle seyler yasayan varmis ama benim hic olmazdi. Insallah rabbim isteyen herkese verir hepimizin yuzu gulse bu ay keske..Yerlesme kanamasi olabilir canim bende henuz olmadi yerlesirken damara denk gelirse 1-2 gun suren kahverengi akinti oluyormus, hadi insallah :)
Yaa insallah oyledir yerlesme lanamasinin nasil oldugunu bilmiyorum tedirgin oldum lekeyi gorunce regl oncesi boyle seyler yasayan varmis ama benim hic olmazdi. Insallah rabbim isteyen herkese verir hepimizin yuzu gulse bu ay keske..
Kizlar araniza bende geldimm benmde 7 mayis merak ettim dayanamadim idrar testi yaptim negatif daha iki gun var ama goguslerim dolgunlati uclari ilk defa soyulma var surekli idrara cikiyorum bilemiyorum artik yada ben herseyi hamilelige yoruyorum insallh hepimiz biran once hamile kaliriz
Bende adetimi en gec 1 mayısta bekledim gelmedi surekli kahve rengi akıntım oldu test yaptım pozitif çıktıBenimde 9 mayis sol kasigimda ve belimde agri var 2 3 gundur beyaz akintim vardi bugun de ufacik kahverengi leke gelmis noldugunu bilen var mi kizlar kirmizi gormek istemiyorum bu ay artik![]()
Hadi hayırlı olsuunKizlar testim
Varmidir? Günüm gecmediHadi hayırlı olsuun![]()
Benim bat 3 mayıstı.
Hala belirtim yok. Gayet regl olmama 1 2 hafta kala nasılsa öyle her şeyim.
Belirtiler 6 haftadan sonra derler.
Bence var bi kan testine git kızVarmidir? Günüm gecmedi