BAT 8 MAYİS OLANLAR BELİRTİLERİ ALABİLİR MİYİM :)

Ogrtmngelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
202
138
103
Cok az kaldi ama yerlesme kanamasi falan yok bende, sadece agri hep agri... Sizlerde durum nedir kizlar?

Aynen bnde cook heyecanliyim cikmaz diyorlar bi aklimda al yap diyor ama gunumuz gecsin garanti olsun canim :)):rolleyes:

Benimde 9 mayis sol kasigimda ve belimde agri var 2 3 gundur beyaz akintim vardi bugun de ufacik kahverengi leke gelmis noldugunu bilen var mi kizlar kirmizi gormek istemiyorum bu ay artik:(

Benimde 9 mayis sol kasigimda ve belimde agri var 2 3 gundur beyaz akintim vardi bugun de ufacik kahverengi leke gelmis noldugunu bilen var mi kizlar kirmizi gormek istemiyorum bu ay artik:KK43:

Yerlesme kanamasi olabilir canim bende henuz olmadi yerlesirken damara denk gelirse 1-2 gun suren kahverengi akinti oluyormus, hadi insallah :)

Yerlesme kanamasi olabilir canim bende henuz olmadi yerlesirken damara denk gelirse 1-2 gun suren kahverengi akinti oluyormus, hadi insallah :)
Yaa insallah oyledir yerlesme lanamasinin nasil oldugunu bilmiyorum tedirgin oldum lekeyi gorunce regl oncesi boyle seyler yasayan varmis ama benim hic olmazdi. Insallah rabbim isteyen herkese verir hepimizin yuzu gulse bu ay keske..

Yaa insallah oyledir yerlesme lanamasinin nasil oldugunu bilmiyorum tedirgin oldum lekeyi gorunce regl oncesi boyle seyler yasayan varmis ama benim hic olmazdi. Insallah rabbim isteyen herkese verir hepimizin yuzu gulse bu ay keske..

İnsallah o kadar cok detay var ki kafamiz karisiyor rabbim nasil yaratmis aklim fikrm almiyor benim, bize de sira gelir belki de gelmistir :)

Kizlar araniza bende geldimm benmde 7 mayis merak ettim dayanamadim idrar testi yaptim negatif daha iki gun var ama goguslerim dolgunlati uclari ilk defa soyulma var surekli idrara cikiyorum bilemiyorum artik yada ben herseyi hamilelige yoruyorum insallh hepimiz biran once hamile kaliriz

Kizlar araniza bende geldimm benmde 7 mayis merak ettim dayanamadim idrar testi yaptim negatif daha iki gun var ama goguslerim dolgunlati uclari ilk defa soyulma var surekli idrara cikiyorum bilemiyorum artik yada ben herseyi hamilelige yoruyorum insallh hepimiz biran once hamile kaliriz

Benim en buyuk hayalim filmlerdeki gibi testteki pozitifle sevinmek :halay: ama negatif cikar jorkusuyla hayalimi erteliyorum :D

Benim bat 3 mayıstı.
Hala belirtim yok. Gayet regl olmama 1 2 hafta kala nasılsa öyle her şeyim.
Belirtiler 6 haftadan sonra derler.

Benimde 9 mayis sol kasigimda ve belimde agri var 2 3 gundur beyaz akintim vardi bugun de ufacik kahverengi leke gelmis noldugunu bilen var mi kizlar kirmizi gormek istemiyorum bu ay artik:KK43:
Bende adetimi en gec 1 mayısta bekledim gelmedi surekli kahve rengi akıntım oldu test yaptım pozitif çıktı :halay: beklemiyordum bile inşallah seninki de pozitif çıkar ki bence oyle olur

Kizlar testim

Eklentiler

• IMG_20160506_165119.webp
    IMG_20160506_165119.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 47
Back
X