Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlarr bat 10 eylül simdi dayanamadm ovulasyon testi yaptım elimde erken gebelik testi olmadığı için 5 dk olmadan silik çizgi çıktı ekliyorum bakar mısınızz

Eklentiler

• IMG_2751.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 109
Hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla artsın belirtiler bende de var valla ya gece bile uykumdan uyandırıyo idrar olayı normalde hiç kalkmam bugün elim kolum kalkmıyo yani hiç halim yok sol kasığım yumurtlama sonrasından beri ağrıyo ve çok garip sol gögsüm büyüdü sadece ovulasyon yaptım simdi silik çizgi çıktı bat gününü beklicem inşallah vardır

Amiin cok teşekkür ederim. Onu bende yapmıştım dün öğrenmeden önceki gün yani 2 gün önce. Bende de silik çıkmıştı böyle. Bir de bugün elimde var diye yine ovulasyon yaptım bu defa daha belirginn

Eklentiler

• 20250907_150933.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 78
Marka ne canım laboquick mi benim ki öyle 5. Dakikada böyle çıktı canım inşallah benim de pozitiftir

Eklentiler

• IMG_2752.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 76
Belirtin yumurtlamadan ne kadar sonra basladi ve nelerdi
Benim ertesi gün mide bulantilarim başladı, kustum vs ama psikolojik de olabilir belirti için çok erken şeyler onlar çünkü. Ama devam eden günlerde sıra sıra her şeyi yaşadım. Baş dönmesi, göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti, sık idrar, ishal, kabızlık, sivilce..

Anladim cnm hayirlisi olsun insallah

Marka ne canım laboquick mi benim ki öyle 5. Dakikada böyle çıktı canım inşallah benim de pozitiftir
Evett ve böyle regl tarihinden 3 gün önce. Şu anda sizde olduğu gibi hemen hemen. InsAllah hayırlı haberler bekliyorumm sizden de

Eklentiler

• 20250907_190643.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 68
Farkı görebilmeniz için regl den 3 gün ve regl günümün ovulasyon testleri. Alttaki bugünün yani regl günümün

Eklentiler

• 20250907_190811.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 85
Farkı görebilmeniz için regl den 3 gün ve regl günümün ovulasyon testleri. Alttaki bugünün yani regl günümün
Benim de tam 3 gün var canım bat gününü beklicem ben de 10 eylülde inşallah önce gebelik testi pozitif çıkarsa sonra kan vericem daha önceden dış gebelik geçmişim olduğu için simdi kan verip strese girmek istemiyorum dış gebeliği beta 7 yle öğrenmiştim çok zor bi süreçti. Allahım inşallah bu sefer sağlıkla gelir Allah isteyen herkese umutlanan kalbi bununla çarpan herkese nasip etsin

Amiiin
Ben de hiç yaptırmayacaktım test ama adet günümden bir gün önce yani dün sabah peçeteye gelen kıl inceliğindeki kanı görünce o heyecanla laboquick in gebelik testini yaptım. Sağlam bir testtir yanıltmaz ve ben de onda silik çizgi görünce heyecanlandım sonra hemen erken gebelik testi aldık onda da silik çizgi görünce öyle kan vermeye gittik

Çok iyi yapmışsın canım erken öğrenmek benim de tercihim açıkcası çünkü riskli bi durum olabilir en azındn ona göre hareket edip kendine de dikkat edersin sağlıkla büyüsün inşşallah sizin ilk gebelik mi ? ben de bi öncekinde reglime 2 gün varken kan vererek öğrenmiştim ama aynı seyleri yasama korkusuyla gitmiyorum suan kendimi tutcam

Evet 2 aylık evliyim daha

Benimde bugun yine bu şekılde çıktı bat yarın inşallah güzel habelerı almayı bizede rabbim nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…