Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Bu arada bendeki en en en belirgin şey idrar sıklığı oldu. Özellikle idrar sonunda inanılmaz bir gidiklanma hissi oluyor. Acı, yanma batma değil gidiklanma, hassasiyet

Çok ilginç ya herkeste farklı belirtiler çıkıyor ,zaten hep denir ya her gebelik kişiye özel dir diye gerçekten oyleymis

Ayyy Rabbım kolaylaştırsın tüm süreçlerini. Evet tedbir önemli tabi ama tatlı tatlı kontrol edelim o süreci strese donusturmeyelim heyecanı dahi çok güzel o tatlı heyecanın keyfini çıkartmaya bakın. Ben de test sonucunu beklerken hep bu hissin heyecanını sevdim sonuç ne olursa olsun dedim. Siz de dikkat edin tabii ama tatlı tatlı güzel güzel

Bende de yumurtlama olduktan sonra 3 gün bu belirtilerin hepsi vardı hatta ishal bile oldum durduk yere 3 gün sürdü bitti sadece sol bacağım ile kasigim arasında hareket edince ağrı var bat 10 Eylül şimdilik adet olacamisim hissi var içimde ama takdiri ilahi vardı vakti saati teslimiyet gerçekten çok önemli

Aminnn Allah razı olsun ,kaygı beni mahfetti işte ,diğer dusuklerde çok suclandim bile isteye olmuş gibi acısını çektim ,bide çocuklar büyük benim aralarında kucukle 12 yaş olcak hemen hemen ,e tabi özledim bebek heyecanını da ,hepsi ortaya karışık ,haklısınız biraz rahat bırakmam gerekiyor kendimi bu şekilde olacağı varsada olmucak

Rabbim mujdesiyle sevindirsin beklediginiz o güzel haberi tez zamanda alın inşallah

Tatlı heyecanlar, önemli olan bu heyecanı tatlı bir sınırda tutup strese dönüştürmemek, belirti olur olmaz, sonuc pozitif olur ya da olmaz önce saglikli olalım sonra Rabbim hayirlisiyla hayirli haberler versin hepimze, hepimizin güzel haberler vereceği günü sabırsızlıkla bekliyorum

Olumsuzu hiç dile de getirmeyin aklınıza da getirmeyin. Hayırlısıyla en güzel haliyle olsun hersey

Bat ne zmndi

Yaa Allah sende de var etsin

Ay valla birşey diyim mi yorumları okudukça belirtiler oluyor resmen ama nasip bir haftaya hepimizin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…