Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Benim bugun beklıyorum bakalım gelen gıden yok adet agrılarımda yok oldu
benimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test

Bak arkadaş yapmış erken olduğu için negatif çıkmış bekle bence sende

Benımde agrılarım yok oldu hiç kasık ağrım yok ilginç bi şekilde ama yapmıcam ya regl olmayı beklicem yada gecikmesini beklicem kızlar

bat 2 kaldı eylül 10 regl beklenen yapıyım mı aksam s

Yanı varsa eger çıkma ihtimalı yuksek guvenılır bı test çünkü hayırlısı olsun inşallah vardır ben belırtı aramayı gecen aydan sonra bıraktım zaten gecen ay hamıleyım dıyodum oyle herşey vardı benım için yerleşme kanaması tek belırtı oda her kadında olmuyo

Evet çatlama gördükten sonraki hemen ağrımaya başladı gün geçtikçe artarak devam etti
Bende de ilk defa bu ay böyle oldu, çatlamadan beri gögüslerimin acısı ağrısı dolgunluğu devam ediyor. Normalde reglden hemen önce olurdu. Umutlandım şimdi benim bat 17 eylul, dongum biraz uzun, ama sizden bunu duymak iyi geldi, tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…