Fotoda belli olmuyor bekle biraz daha kurusun bklmBen de gölge gördüm sanki :/
İnşallah canimmValla hepimiz aynıyız. Benim annem 40 tan sonra öğrendi hayır demeyi. Ben o kadar geç kalmak istemiyorum
Sen kan ver bence canimm8 eylül gölge var gıne test felan yapmıcam artık valla kafayı yıcem yok sa
Belli oluyoda buraya atınca kalıteyı cok dusuruyoFotoda belli olmuyor bekle biraz daha kurusun bklm
Bakım ya adete doncekmı nolcak emın olmadan vermek istemiyorumSen kan ver bence canimm
15 eylülü unut aşkım çatlamadan sonra 14 gun say adetın ozaman gelırKızlar benim 15 Eylül bat. Ama benim Pik günüm dündü. Yani ben hamile kalsam bu ay adet olma durumum hemen ortadan kalkıyor mu. Çok yakın olduğu için soruyorm çünkü geçen karnım adet olacak gibi ağrıyordu yavaştan 2 gündür o durum yok
Yarın sabaha kadar bekle gelse gelir zaten kanamaBakım ya adete doncekmı nolcak emın olmadan vermek istemiyorum
Canım bu kesin mi benim çatlama 2 Eylül normal adetim 10 Eylül15 eylülü unut aşkım çatlamadan sonra 14 gun say adetın ozaman gelır
Okadar karısık kı bu işler benım kuzenım 3 gun normal adet olup hamıle oldugunu ogrendıYarın sabaha kadar bekle gelse gelir zaten kanama
Evet aşkım zaten oyuzden adetler gecıkıyo ya yumurtlamadan sonra 14 gun sayılır ogun adet gunu kabul edilirCanım bu kesin mi benim çatlama 2 Eylül normal adetim 10 Eylül
Geç dollenme felan dıyolar ya oyle oluyo işte yumurtlama geç oluyoCanım bu kesin mi benim çatlama 2 Eylül normal adetim 10 Eylül
Bende duydum bu durumuOkadar karısık kı bu işler benım kuzenım 3 gun normal adet olup hamıle oldugunu ogrendı
Yarın kan ver bencekızlar test yaptım bat yarın 3 saat tuttum öyle yaptım testleri 5. Dakikada böyle çıktı artimed laboquick kaset test ve laboquick ovulasyon testi yaptım hepsini aynı anda
O zaman ondan şuan test için çok erken 7 gün olmuş daha bir haftam var demekkiGeç dollenme felan dıyolar ya oyle oluyo işte yumurtlama geç oluyo
Artımede guvenmede laboquick guvenılır hamılesın buyuk ihtimalle baya bellı hayırlı olsunkızlar test yaptım bat yarın 3 saat tuttum öyle yaptım testleri 5. Dakikada böyle çıktı artimed laboquick kaset test ve laboquick ovulasyon testi yaptım hepsini aynı anda
Evet erkenO zaman ondan şuan test için çok erken 7 gün olmuş daha bir haftam var demekki
İnşallah canım akşam kan vermeyi düşünüyorumArtımede guvenmede laboquick guvenılır hamılesın buyuk ihtimalle baya bellı hayırlı olsun
Takip edeceğim dur baklm bak bunu bilmiodum hiç dikkat de etmedim sağol kuzumEvet aşkım zaten oyuzden adetler gecıkıyo ya yumurtlamadan sonra 14 gun sayılır ogun adet gunu kabul edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?