- 5 Ağustos 2025
- 187
- 66
- 13
- 29
Tuttum canim ama bariz bişe yok ,sadece üstte hafif silik bı pembelik var anlamadım bndeAltına telefonun fenerini tut diolar denemedin ama dene bir bklm
Testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap için rahat etsin istersen git kan ver rahatlaTuttum canim ama bariz bişe yok ,sadece üstte hafif silik bı pembelik var anlamadım bnde
Ben pazar günü yaptım bişey çıkmadı pnun için yapmıyorum olsaydı çıkardı diye yarını beklıyorumTuttum canim ama bariz bişe yok ,sadece üstte hafif silik bı pembelik var anlamadım bnde
Ben adet oluyorum galıba peçete ye sildiköe leke şeklınde gelıyo butun modum düştüİnşaallah,o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki güvenemiyorum ,birde bence olsa bugün çizgi daha net olurdu sanki ,bı ihtimal geç döllenme olabilir ,bugün olmazsam eğer yarın koşarım hastaneye
Yalnız degilsin kuzum üzülme Rabbim vaktini zamanını biliyor elbet bir gün olacak inşallahBen adet oluyorum galıba peçete ye sildiköe leke şeklınde gelıyo butun modum düştü
Sabah bakarım tekrar ,belki de akşama çok var regl olurum ,duruma göre bakalım canımTestin varsa yarın sabah ilk idrarla yap için rahat etsin istersen git kan ver rahatla
Var bundada bı hayırBen adet oluyorum galıba peçete ye sildiköe leke şeklınde gelıyo butun modum düştü
Hayırlısı olsun herşeyinSabah bakarım tekrar ,belki de akşama çok var regl olurum ,duruma göre bakalım canım
Ben şu p.early olandan da yaptım iki üç gün önce yoktu orda da ,bugün de yaomicaktim aslında regl olcam diye bekliyorum bı pozitif bı negatif görmekten yorulmuştum ,şimdi gene aynı şey oldu regl günüm nasılsa belirtilerde var ben negatif cikicak için rahat edicek diye yaptım ,şimdi silik milik bişey çıktı aklım Gine bulandı en güzeli beklemekBen pazar günü yaptım bişey çıkmadı pnun için yapmıyorum olsaydı çıkardı diye yarını beklıyorum
İnsallah vardir cnm regl olmadigin surece umut vardirbenimde aynı yerlerde oldu ama pek sey yapmıyorum ona cünkü regl dönemlerimdede olabiliyor bu ama asırı derecede göğüslerim kasınıyor sızlıyo yanlardan ara ara onun dısında bel ağrım hafif bat 10 eylül ama dün early predactor yaptım negatif cıktı o yüzden umudumu kaybettim bu ay icin biraz
Öyle tabiHayırlısı olsun herşeyin
Dene bakalim cnm ins vardirAy keşke ben de dursam o güne kadar ama şu iş bozuyor işte 11 inde yapıcam bir tane
Valla yoruldum artık 2 senedir aynı senaryoVar bundada bı hayırolsun ,demekki öyle olması gerekiyormuş ,yukarda herşey yazılı canım endişe etme zamanini bekle illaki olucak
Umudumuz Allah üzme kendini takviye alırız yeni yollar buluruz ne yapalım bu da bizim sınavımızValla yoruldum artık 2 senedir aynı senaryo
Öyle tabıkıde süreç çok yıpratıcıYalnız degilsin kuzum üzülme Rabbim vaktini zamanını biliyor elbet bir gün olacak inşallah
Bende öyle agliom agliom oturuyorum etrafın baskısı benim duygularım hepsi iç içeÖyle tabıkıde süreç çok yıpratıcı
Takvıyede kullanıyorum ekstra vıtamınlerde kullanıyorum ama yok yanı var bi sinavımızUmudumuz Allah üzme kendini takviye alırız yeni yollar buluruz ne yapalım bu da bizim sınavımız
Evet artık insanlarla goruşmek bile istemiyorum sordukları içinBende öyle agliom agliom oturuyorum etrafın baskısı benim duygularım hepsi iç içe
Bende macun kullanmayı düşünüyorum bu ayTakvıyede kullanıyorum ekstra vıtamınlerde kullanıyorum ama yok yanı var bi sinavımız
Eşimin ailesi çok kırdı bu konuda beniEvet artık insanlarla goruşmek bile istemiyorum sordukları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?