Bende ondan süphelendım çok üzüldüm ne zamana sokulur pekıKimyasal geçiriyor olma ihtimaliniz var bence
Benim ilkinde lekelenme oldukta sonra sabahına sökülmüştü ikincisinde direkt regl oldum zaten bence yarın sökülür sizin de . Kimyasal insanı çok etkiliyor ben geçen 2 ay üst üste yaşadım gerçekten psikolojimi çok bozdu benim de bat 15 Eylül bakalım bekliyorum ama hiç umudum yok zatenBende ondan süphelendım çok üzüldüm ne zamana sokulur pekı
Geçmiş olsun bu arada canım umarım bi sonraki ay çok güzel haberlerini alırız seni çok iyi anlıyorum şu anBende ondan süphelendım çok üzüldüm ne zamana sokulur pekı
2 senedır gebelık istıyorum umutlandıgım ay bu sekılde olması gerçekten cok üzdü suanGeçmiş olsun bu arada canım umarım bi sonraki ay çok güzel haberlerini alırız seni çok iyi anlıyorum şu an
Üzülme hiç kimyasalsa bile bu güzel bir şey demek ki döllenme olmuş öyle düşün2 senedır gebelık istıyorum umutlandıgım ay bu sekılde olması gerçekten cok üzdü suan
Onumuzdekı aylara bakıcaz artık dıger ay çatlatma ipnesi olucak oda olmazsa aşılama napım bızımde sınavımız buymuşÜzülme hiç kimyasalsa bile bu güzel bir şey demek ki döllenme olmuş öyle düşün
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun belirtileriniz nelerdi acaba
Bebetime ve artimed yaptım canımBen görüyorum çizgiyimarkası neydi testin
Kızlar hamileyiim
aynı süreci gecen ay ben yasadım kan testi vermeni ve süreci bir kaç gğn takip etmeni öneririm bende 3 gün gecikmeyle kan testi verdim pozitif cıktı hafif silik cıktı test sonraKimyasal geçiriyor olma ihtimaliniz var bence
bat bugün gecen ay kimyasal gebelik oldum 2 günce early predactor test yaptım negatif oldu bugün regl olmam lazım ama giden gelen yok pozitife dönebilir mi yada bidaha test yapmalı mıyım
O ztn yalanci veriyor cnmBenım prodoctorda silik çizgi çıktı diğerinde çıkmadı mesale
O nasil oldu ya erken mi oldun acabaKızlar ben regl oldum ama daha 2 eylulde yumurtalamam oldu bugün 8. Günü
Geçen ay 10 Ağustos olmuştum ovulasyon testi yaptım 2 Eylül yumurtalama oldu bugün adet oldumO nasil oldu ya erken mi oldun acaba
Anladim cnm söküldün mü tamamenGeçen ay 10 Ağustos olmuştum ovulasyon testi yaptım 2 Eylül yumurtalama oldu bugün adet oldum
Kanla karışık akıntım var bayaAnladim cnm söküldün mü tamamen
Hmm anladim leke deseydin belki yerlesme derdim ama bekle bakalim cok sancin da var muKanla karışık akıntım var baya
Ağrım yok ama umudum da yok adet oldum elimde değil ama boğazıma bir yumruk oturdu sankiHmm anladim leke deseydin belki yerlesme derdim ama bekle bakalim cok sancin da var mu
Uzulme cnm insallah bidahaaki ay olsun artik yaAğrım yok ama umudum da yok adet oldum elimde değil ama boğazıma bir yumruk oturdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?