Yaa çok normal şu an böyle hissetmen ağlamak istiyorsan ağla canım boşalt sinirlerini, bi doktora da görün istersenAğrım yok ama umudum da yok adet oldum elimde değil ama boğazıma bir yumruk oturdu sanki
Regl bitsin gideceğim genel olarak muayene olmayaYaa çok normal şu an böyle hissetmen ağlamak istiyorsan ağla canım boşalt sinirlerini, bi doktora da görün istersen
YoruldumUzulme cnm insallah bidahaaki ay olsun artik ya
Bende ama napalim cnm yaYoruldum
Üzülme sende benimle vardır Rabbimin bir bildiğiBende ama napalim cnm ya
Oyle cnm mesela dün ovulasyon yaptım koyuydu bgn yaptim yok gitmis umudum yoktu iyice gitti sjjsÜzülme sende benimle vardır Rabbimin bir bildiği
Nerde yanlış yapıyoruz acabaOyle cnm mesela dün ovulasyon yaptım koyuydu bgn yaptim yok gitmis umudum yoktu iyice gitti sjjs
Ne bilim ya doktora gidicem gene hersey normal yani hersey bilmiom yaNerde yanlış yapıyoruz acaba
Bana adetin 3. Günü gel dediler bu defa da böyle gideyim bakalmNe bilim ya doktora gidicem gene hersey normal yani hersey bilmiom ya
Kana mi baktiricaksinBana adetin 3. Günü gel dediler bu defa da böyle gideyim bakalm
Yaptın mı tekrar canımOyle cnm mesela dün ovulasyon yaptım koyuydu bgn yaptim yok gitmis umudum yoktu iyice gitti sjjs
Yaptim yeni yapmicaktim aslinda dedim yapim ne olucak oldu isteYaptın mı tekrar canım
Hayir artık en baştan testler baslicak hormon testleri değerler falanKana mi baktiricaksin
Anladim cnm hayirlisi olsun bndeki doktor tuttumustu ilk ay gittigimde yumurtlaik rezervuarina baktir dedim reglim duzenli fln diyo o onemli degil yaptir parasini sormuyo kimseHayir artık en baştan testler baslicak hormon testleri değerler falan
Baklm düşükten sonra sorun yok dediler bir ton tahliller yaptım şimdi yine sil baştanAnladim cnm hayirlisi olsun bndeki doktor tuttumustu ilk ay gittigimde yumurtlaik rezervuarina baktir dedim reglim duzenli fln diyo o onemli degil yaptir parasini sormuyo kimse
Valla benim yine açık beyaz-hafif krem ya da sarıya kaçan bir akıntım geldi. Beynim bana oyun oynuyor. Bir de kanepede yartım dün ondan mı bilmiyorum belimin sol tarafı ağrıyorduYaptim yeni yapmicaktim aslinda dedim yapim ne olucak oldu istesilik cikti ovulasyon
Canım regl olduğuna emin miyiz? Söküldü mü iyice?Baklm düşükten sonra sorun yok dediler bir ton tahliller yaptım şimdi yine sil baştan
Ya bnm hep bel agrim vardi yumurtlamadan sonra basladi artarak devam etti dunden beri de kasik batmalarim var ama neyse beklicem dahaValla benim yine açık beyaz-hafif krem ya da sarıya kaçan bir akıntım geldi. Beynim bana oyun oynuyor. Bir de kanepede yartım dün ondan mı bilmiyorum belimin sol tarafı ağrıyordu
Öncekilere göre çok mu silik?Yaptim yeni yapmicaktim aslinda dedim yapim ne olucak oldu istesilik cikti ovulasyon
Bazen iki gün kala çıkıyor. Hayrlısı ile değişir inşaAllahGünaydın kızlar bat 14 eylül, laboquick test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?