Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Seni umutlandırmak istemem ama yerleşme de olabilir bekle bakalım sökülecek mi
Kuzum inşallah ama normalde daha bu ayın başında ovulasyon pik oldu 8. Günü bugün ama bilmiyorum test yaptım çıkmadı 2 saat sonra da leke gördüm göğsümde sizi var ama içimde hüzün ve kırıklık var

Kızlar selam ilk kez yazıyorum. reglim 2 gün gecikti. dün test yaptım negatif çıktı ama hala regl ağrım vs yok. yorgunluk ve iştah artışı var çok merak ediyorum ne olacak diye bunu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranızda

Etmiyor cnm ya of butun hevesim yerlerde bak boyle cikti aticam ustteki dundu alttakini bgn yaptim
Normalde gebe olanlarda son gün ya da son 2 gün koyu çizgi oluyor ovulasyon testlerinde. Moralini bozma hiç neticede gebelik testi değil gebelik testi çift çizgi olup ovulasyonu silik olan da çok. Ovulasyon testleri umut etmemize biraz katkı sağlıyor o kadar ama çok da belirleyici değil. İnşaAllah güzel haberini görürüm

Ya aslinda hcg ve lh benzerlik sagladigi icin ovulasyon pik cikiyor yinede acaba mi dedim ama

Ya aslinda hcg ve lh benzerlik sagladigi icin ovulasyon pik cikiyor yinede acaba mi dedim ama
Evet ama pik çıkması işte genelde bat günü oluyor önceki birkaç günde de silik değil belirgin olmaya başlıyor... burda çok örnek gördüm tabii öyle olmak zorunda da değil sadece gördüklerime dayanarak yazıyorum.

Haklisin cnm neyse ztn en dibi olmamask onu da gordum o yzuden hayirlisi olsun

Bende elendim bugün afedersiniz kahve telvesi gibi başladı yine kimyasal geçiriyor olabilirim bu ay da yokmuş nasipte,bir sonraki ay için de birdaha asla test yapmicam ne olursa olsun kendime bu kötülüğü bir daha yaşatmak istemiyorum ,en çok kendime zarar verdigimi farkettim , testlere heleki erken gebelik testlerine tovbe daha ve akışa bırakacağım ,hobilerime döneceğim zihin biraz rahatlatmam lazım bu arada da olursa Rabbimin emaneti olmassa hikmeti diyip yola devam

Evet süreçte insan girdap gibi içine çekiliyor farkına varmadan ve yıpratıyor kendisini. Güzel bir karar vermişsiniz ki ancak öyle olabilince sanki güzel haber alınıyor. Hakkınızda ve hepimizin hakkında en güzeli en hayrlısı olur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…