- 29 Ağustos 2025
- 188
- 50
- 13
- 31
Canım bence pazartesi sabah tam dene ona göre kana git daha iyi olur farklı markadan varsa onla dene farklı olsun ki net olsunPredictor early , sabah ilk idrarla yapmadım ama
Eltim korunuyordu dedi artık bebek istiyorum korunmayı bıraktıginay hamile kaldı bende şoktayım bende 7 aydır deniyorum olmayorMillet nasil ilkte tutturuyor gercekten şok oluyorum ya
Kiz gorumcem korunurken bir gun korunmadi hamile kaldi kki aylikken ogrendi ben uc aydir deniyorum tik yok ya sabirEltim korunuyordu dedi artık bebek istiyorum korunmayı bıraktıginay hamile kaldı bende şoktayım bende 7 aydır deniyorum olmayor
Allahım ya nasip demekki imtihan bizimki ama sen bize güzel haber vereceksin inşallahKiz gorumcem korunurken bir gun korunmadi hamile kaldi kki aylikken ogrendi ben uc aydir deniyorum tik yok ya sabir
İnsallah ya bize de nasip etsin en kisa zmandaAllahım ya nasip demekki imtihan bizimki ama sen bize güzel haber vereceksin inşallah
Predictor early , sabah ilk idrarla yapmadım amaMarkasi ne cnm
Var cnm baya belli reglin ne zmnPredictor early , sabah ilk idrarla yapmadım ama
15 eylülde , 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bugünde öyle arkadaşım bir test yap dedi diye yaptımVar cnm baya belli reglin ne zmn
Kuzum senin bat ne zaman ve ne zaman test yapıcaksınKızlar selam napıyorsunuz, testlere az kaldı
Bnde de bugun lekelenme oldu daha devami gelmedi cok sukur yarin bat umarim bebektir ya insallah gelmezse devami bnde yarin yapicam belirtilerin neler ve leken bir kerelik mi geldi pembemsi miydi yoksa kahverengi mi15 eylülde , 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bugünde öyle arkadaşım bir test yap dedi diye yaptım
Canım yumurtlamaya göre yarın normal düzenime göre 17 si. Dpo 8-10 da yaptım negatifti. Yapmayı düşünmüyorum 17-18 e kadar gelmezse öyle yaparımKuzum senin bat ne zaman ve ne zaman test yapıcaksın
Allah'ın izniyle vardır yaCanım yumurtlamaya göre yarın normal düzenime göre 17 si. Dpo 8-10 da yaptım negatifti. Yapmayı düşünmüyorum 17-18 e kadar gelmezse öyle yaparım
İnşallah hamilesindir kuzum bu ay yaCanım yumurtlamaya göre yarın normal düzenime göre 17 si. Dpo 8-10 da yaptım negatifti. Yapmayı düşünmüyorum 17-18 e kadar gelmezse öyle yaparım
Valla inşallah diyim ama hiç hissetmiyorum nasip kısmetAllah'ın izniyle vardır ya
Belirtim yok ki kuzum hiçbir şey hissetmiyorum olursa bana da sürpriz olur, sıfır belirtiİnşallah hamilesindir kuzum bu ay ya
Aşkım peki hamilelikte bat zamanı kasık ve bel ağrısı olur mu acaba biliyor musun?Belirtim yok ki kuzum hiçbir şey hissetmiyorum olursa bana da sürpriz olur, sıfır belirti
Benim bu ilk denememdi doktora muayeneye gittiğimde Amh değerimi çok düşük buldu yani yumurta rezervimi , nutraxin pregna vitamin kullanmaya başladım folik asidimde düşüktü hiç kendimi dinlemedim hatta yumurtlama sonrası tatile gittim hem çok aktiftim hem çok kahve vs içtim hatta tatil dönüşü afyon kalesini bile çıktımBnde de bugun lekelenme oldu daha devami gelmedi cok sukur yarin bat umarim bebektir ya insallah gelmezse devami bnde yarin yapicam belirtilerin neler ve leken bir kerelik mi geldi pembemsi miydi yoksa kahverengi mi
Kuzum bu durum kişiden kişiye değişiyor ya ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu benim mesela günüm geçti o zaman test yapma gereği duydum ki baktım hamileyimAşkım peki hamilelikte bat zamanı kasık ve bel ağrısı olur mu acaba biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?