Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Bugün tam regli günüm ama daha gelen giden yok dün akıntım vardı su gibi..arada bel ağrısı kasık ağrısı geliyor geri gidiyor

Donebilir cnm gec dollenme vs olursa

insallab cnm hayirlisi olsun
Canım sen oldunmu adet aynı günümüz sanırım bende hesapladım tam bugün adet günüm ama sancılar arada geliyo gidiyor geçen ay erken olmuştum 3 gün ondan önceki ayda geç olmuştum o yüzden umutlanmakda istemiyorum hemen beklemedeyim

Yok canım olmadım dün sabah kahvemsi lekelenme oldu akşamına devamı gelmedi namaza kalktığımda pembemsidi dedim herhalde sökülüyor tekrar uyandığımda kahvem pembemsi turuncu gibiydi yani sulu gibi boyle ama pede gecen fln yok sancim sadece solda var

Benimde sağda kasık ağrısı oldu ayy belkide seninki yerleşmenin lekelenmesidir inşallah öyledir

Ama onda da hiç belirtim yokdu sonradan oluşmaya başladı uykum çok geliyordu her yerde uyumak istiyordum belirti herkes de olmuyor o bende olmamıştı

Benim ilk cocukda regli günüm de gelmişti kahverengi idi ben hamile olduğumu biliyordum 3 gün kala regle öğrenmiştim doktor sonra progestan vermişti
Nasıl bir lekelenmeydi peki ne kadar sürdü benim dün sabah geldi akşamına devam etmedi bu sabahta pembemsi kahvemseydi yani sadece sildigim de geliyor kasıklarım da batma oluyor benim belim çok ağrıyor Yumurtlamadan beri hiç geçmedi zaten

Kiloydum da kahverengi böyle suruntu şeklinde geldi akşam geldi mesela sonra gelmedi diğer gün yine çok az kilodumda sürüntu şeklinde vardı sonra ztn doktora gittim progestan yazdı ilk gebelik düşük riski olması yüksek olur diye ilaç verdi

başında işaret yoktu hic
O zaman bence yükselebilir ki 2 gün 2 katı artmış olsa bile şu an hala 10 hcg altında olabilir. Ama bazılarında hızlı yükseliyor hcg bence test ile kontrole devam edin çizgi görürseniz kan verirsiniz. İnşaAllah vardır ve güzelce tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…