Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Benim iki gün sürdü sonra kesildi beklemekte fayda var

Ben test yaptım ama negatif bugün regli günüm daha olmadım yok herhalde diye düşünüyorum
Bekle cnm belki vardir iki gun sonra tekrarla olmazsan
Off benimde hiç olacak belirtisi yok ilk kez böyle oluyor daha önce düşük yapmıştım ondan regl sancısı çekiyordum epey
her hamilelik farkli oluyor bazisi belirti yasamiyor bazisida cok sanci cekiyor bekle bakalim

Canım senin ümidini kırmak değil niyetim ne olur yanlış anlama, yok gibi düşün daha az üzül
Sabah üzüldüm aşkım zaten boş hissediyorum ama alıştım 9 aydır. Şu an adeti bekliyorum bir an önce olsa da doktora gitsem. Bu ay yumurta takibine başlıcam

Sabah üzüldüm aşkım zaten boş hissediyorum ama alıştım 9 aydır. Şu an adeti bekliyorum bir an önce olsa da doktora gitsem. Bu ay yumurta takibine başlıcam
Aynen başla bakalım. En azından emin olursun çatladı, çatlamadı derdi olmaz. Kocaman sarıldım sana

Bir şey soracağım kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Ben 8 yıl önce bir doğum yaptım şimdi çok sağlıklı bir oğlum var, ondan sonra spiral taktırdım ve 2 buçuk ay önce cikarttirdim. İkinci gebeliği düşünüyorum en son bat 19 agustostu şimdi kullandığım programa göre 12 eylülde olmam gerekiyor ama hala olmadım. Bazı belirtilerimde var ama
En önemlisi gecikme. 12 eylülde test yaptım negatif çıktı yarın direkt kan tahlili için doktora gitsem olur mu ? Bu arada 31 ağustosta ilişki yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…