Benim iki gün sürdü sonra kesildi beklemekte fayda varDevlette yaptiririm cnm yapiyorlarmis arkadas dedi burda aslında benim kafamı karıştıran dün lekelenme olduktan sonra benim gece sökülüp şu an tamamen regl olmam gerekiyordu ama günlük ped bile geçmiyor hâlâ kahvemsi geliyor böyle o yüzden birkaç gün beklemek istiyorum eğer regle dönmezse ondan sonra test yapacağım
Bekliyorum canım ben de yapacak bir şey yok çünküBenim iki gün sürdü sonra kesildi beklemekte fayda var
Test yapsanaaaa
tekrar yap belki vardir3gün önce yaptım negatifti
Yarını bekleyeyim yine de sen naptın canım devam ediyor mutekrar yap belki vardir
Yok kiz daha gelmedi sonra biraz agrim var ama bilmiyorum nolcak bekliyorum isteYarını bekleyeyim yine de sen naptın canım devam ediyor mu
Sabah test yaptım negatif ama regl de olmadım. Bu saatten sonra dönmez dimiYok kiz daha gelmedi sonra biraz agrim var ama bilmiyorum nolcak bekliyorum iste
Doner ya biri vardi gecikmenin ikinci günü pozitif cikti burda regl olmadigin surece umut vardir bnimde sol kasigim sancilaniyo ama gelen giden yokSabah test yaptım negatif ama regl de olmadım. Bu saatten sonra dönmez dimi
Ben test yaptım ama negatif bugün regli günüm daha olmadım yok herhalde diye düşünüyorumDoner ya biri vardi gecikmenin ikinci günü pozitif cikti burda regl olmadigin surece umut vardir bnimde sol kasigim sancilaniyo ama gelen giden yok
Off benimde hiç olacak belirtisi yok ilk kez böyle oluyor daha önce düşük yapmıştım ondan regl sancısı çekiyordum epeyYok kiz daha gelmedi sonra biraz agrim var ama bilmiyorum nolcak bekliyorum iste
Bekle cnm belki vardir iki gun sonra tekrarla olmazsanBen test yaptım ama negatif bugün regli günüm daha olmadım yok herhalde diye düşünüyorum
her hamilelik farkli oluyor bazisi belirti yasamiyor bazisida cok sanci cekiyor bekle bakalimOff benimde hiç olacak belirtisi yok ilk kez böyle oluyor daha önce düşük yapmıştım ondan regl sancısı çekiyordum epey
Canım senin ümidini kırmak değil niyetim ne olur yanlış anlama, yok gibi düşün daha az üzülSabah test yaptım negatif ama regl de olmadım. Bu saatten sonra dönmez dimi
Test ne zaman yapacaksınBekle cnm belki vardir iki gun sonra tekrarla olmazsan
her hamilelik farkli oluyor bazisi belirti yasamiyor bazisida cok sanci cekiyor bekle bakalim
Birkac gun beklicem regle donmezse o zmn suan gelmioTest ne zaman yapacaksın
Canım gelmiyorsa bebis olabilirrrrBirkac gun beklicem regle donmezse o zmn suan gelmio
Sabah üzüldüm aşkım zaten boş hissediyorum ama alıştım 9 aydır. Şu an adeti bekliyorum bir an önce olsa da doktora gitsem. Bu ay yumurta takibine başlıcamCanım senin ümidini kırmak değil niyetim ne olur yanlış anlama, yok gibi düşün daha az üzül
Aynen başla bakalım. En azından emin olursun çatladı, çatlamadı derdi olmaz. Kocaman sarıldım sanaSabah üzüldüm aşkım zaten boş hissediyorum ama alıştım 9 aydır. Şu an adeti bekliyorum bir an önce olsa da doktora gitsem. Bu ay yumurta takibine başlıcam
Valla suanlik yok gelen giden sancim var biraz ama bekliyip gorucem artikCanım gelmiyorsa bebis olabilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?