Gunun gecmeden yapma bencede ben gecen ay cok yaptim sonu husranKızlar benimde son 6 gün zaman geçmek bilmiyor günüm geçmeden test yapmam ama sonra daha çok üzülüyor insan
Merak durdurmadı canım bi ihtimal çıkarsa diye yaptım artık adet günüme kadar bekleyip yine idrar yapmayı düşünüyorum6 gun erken degilmi test icin kan cikar belkide idrar icin erken bence
Canım zaten adet gününe kadar yapmama kararı aldım artık biraz daha rahatım sağlık olsun kuzum bir sonraki ay gelir inşallah bizim nazlı bebişler :)Gunun gecmeden yapma bencede ben gecen ay cok yaptim sonu husran
Evet bir de gün geçmeden negatif bile olsa insan yine de bir umut diyor hem üzülüyor hem umut ediyor daha kötü oluyor psikolojiGunun gecmeden yapma bencede ben gecen ay cok yaptim sonu husran
Evet haklisin ama dusukten sonra istedim hatta ilk ogrendigimde istemiyordum yuzum gulmuyordu ama dustu nasip iste sen kac yasindasi ne kadarlik evlisin
Insallahh insallah havalarda ısınıyor artik yumurtaliklar daha iyi calisirCanım zaten adet gününe kadar yapmama kararı aldım artık biraz daha rahatım sağlık olsun kuzum bir sonraki ay gelir inşallah bizim nazlı bebişler :)
Oyle deme ya insallah senin mucizende gelicek keske bastan dusunseydin ama bence gec degil cok duydum senden buyukler hamile suan hatta bugun 2 kisiyi ogrendim yaslari 38 39 allah buyuk canimEvet kotu bir olay olmus ama belki bu olay yasanmasaydi anne olmayi istedigini fark edemeyecektin. Ben su hayatta her seyin bir sebebi olduguna inaniyorum. Zamaninda caniminizi yaksa da yasadiklarimizdan ogreneceklerimiz, cikaracak derslerimiz var.
Ben 34 yasindayim, 3.5 yillik evliyim. Ben de mesela hayatim boyunca hic cocuga hazir hissetmedim kendimi, 34 yasinda buldu beni o his. İnsallah gec olmamistir. Bir de olursa hem yastan hem de tiroidden riskli gebelik olacak
Ben gecen ay oyleydim her gun bi aksam bi sabah test yaptim cikmadi kan verdim 0 beta ertesi gunu adet oldum bu ay yemin ettim gunun gelmeden test yapma diye ama hic bi belirti yok bu ayda olmadi diyorum belim agriyo sivilce cikti adet belirtisi geldi bilene bendeEvet bir de gün geçmeden negatif bile olsa insan yine de bir umut diyor hem üzülüyor hem umut ediyor daha kötü oluyor psikoloji
Ben 6 evliyim düzensizlik var. Ovulasyon testi hiç kullanmadim. Geçen haftalarda doktora gittim. Karından ultrasyonla baktı. İdrar ve kan tahlili yaptı sorun yok dedi. Tabi bunları yaparken adetli değildim. Okuduğum kadarıyla kan tahlilini adetliyken yaptırmak gerekiyor galibaAslinda yumurtalamani takip etsen ovulasyon testleriyle senin icin guzel olur . Dr gittin mi hic duzensizlik icin
Ben 6 evliyim düzensizlik var. Ovulasyon testi hiç kullanmadim. Geçen haftalarda doktora gittim. Karından ultrasyonla baktı. İdrar ve kan tahlili yaptı sorun yok dedi. Tabi bunları yaparken adetli değildim. Okuduğum kadarıyla kan tahlilini adetliyken yaptırmak gerekiyor galibaAslinda yumurtalamani takip etsen ovulasyon testleriyle senin icin guzel olur . Dr gittin mi hic duzensizlik icin
Evet adetliyken yumurtlamana bile bakiyorlar nasil diye hormon testi yapinca cikiyor zaten hersey benim adetlerim hep duzenliydi bu zamana kadar diyorum acaba yunurtlamamdami sorun var gerckten 3 ay bana uzun geliyor ama bende gidicen adetliyken butun testlerimi yapicamBen 6 evliyim düzensizlik var. Ovulasyon testi hiç kullanmadim. Geçen haftalarda doktora gittim. Karından ultrasyonla baktı. İdrar ve kan tahlili yaptı sorun yok dedi. Tabi bunları yaparken adetli değildim. Okuduğum kadarıyla kan tahlilini adetliyken yaptırmak gerekiyor galiba
Suan ayni durumdayizbenimde 6-7 gün var adete benimde belirgin bir hamilelik belirtim yok maalesef bende
Zaten ben asla test yapmıyorum onun hayal kırıklığını daha önce cok yaşadım kendime söz verdim o yüzden geçiksede kan vermeye giderim direk test yapıyon sonra bi de acaba geç döllenmemi diye düşün ama kanda sonuç temiz...
19 şubat yumrtlamamda akıntıma göre 3 ve ya 4 mart oldu...varsada yumrtlamadan 14 gün sonra ancak belirti olur diye düşünüp kendimi avutuyorum canım.neticede 4 haftalık o zaman oluyor.Suan ayni durumdayizsıķıntı stresten uzak durup bekliyelim bendede belirti yok sivilce ve bel agrisi adet baslangici oluyo genelde son adet tarihin kac senin
Benimde hemen hemen o aralar adetime 7 gun kaldi bekliyorum insallah sen ne zaman test yapican evdemi yapican yoksa kan tahlilimi19 şubat yumrtlamamda akıntıma göre 3 ve ya 4 mart oldu...varsada yumrtlamadan 14 gün sonra ancak belirti olur diye düşünüp kendimi avutuyorum canım.neticede 4 haftalık o zaman oluyor.
Canım test yapacak bi durum yok şuan ben 20 martta gelmese direk kan testi yaparım yani geçikirse...çünkü ben cok üzülüyorum diğer türlü,benim bi kez 6 gün geçikti tamam dedim ya kesin kan tahliline gittim 0,1 beta o kadar kötü oldum ki nerdeyse test yanlış dicem sonra dedim bi daha asla test yapmam emin olmadanBenimde hemen hemen o aralar adetime 7 gun kaldi bekliyorum insallah sen ne zaman test yapican evdemi yapican yoksa kan tahlilimi
Peki doktor bana neye göre bakipta normal dedi. Demekki başından savmisEvet adetliyken yumurtlamana bile bakiyorlar nasil diye hormon testi yapinca cikiyor zaten hersey benim adetlerim hep duzenliydi bu zamana kadar diyorum acaba yunurtlamamdami sorun var gerckten 3 ay bana uzun geliyor ama bende gidicen adetliyken butun testlerimi yapicam
Yok canim ben yapmadim daha hormon testi filan :) yapicam bi dahaki adette testiPeki doktor bana neye göre bakipta normal dedi. Demekki başından savmis
Zaten az kalmis beklicez artik ben dayanirsam iyi olacakCanım test yapacak bi durum yok şuan ben 20 martta gelmese direk kan testi yaparım yani geçikirse...çünkü ben cok üzülüyorum diğer türlü,benim bi kez 6 gün geçikti tamam dedim ya kesin kan tahliline gittim 0,1 beta o kadar kötü oldum ki nerdeyse test yanlış dicem sonra dedim bi daha asla test yapmam emin olmadan
Dayan dayan boşuna üzülüyoz snra bak şimdi çıkmasa geç döllenmemi ki ondan mı çıkmadı dicen hamile olsan betan düşük olcak erken yaptığın için bu defada kimyasal gebelik mi diye korkcan en güzeli 30 gün beklemek.Zaten az kalmis beklicez artik ben dayanirsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?