adetin sn gunu geln aknti vr ya oyle cnm arada gliyor sadeceAkıntın nasil bisi senin
Sen nie de bi test yap bence adetin gelmezseadetin sn gunu geln aknti vr ya oyle cnm arada gliyor sadece
7 ay oldu canım evleneli hiç korunmadım ama nasip olmadıOnu hic sorun yapma kim ne diyorsa desin sen kac aylik evlisinn canim
Sen kaç yaşındasın canım var mı çocuğun?Demi yaa istemiyorum pek icine girmeyi zaten olsa derim benim gebelik zor geciyo kaynanama solerim o zaten elletmez :) :)
Benim BAT 10 gün gecikti kızlar. 11 olacak yarın. Âdet belirtilerim gelip geçiyor ama hâlâ tertemizim. Bugün tüm gün karın alt bölgem sızladı ve hâlâ sızlıyor.
Test yaptın mi canım
Yapmadım canım benim durum biraz degişik. Tüm ay yakınlaşma olmadı, sadece gecikmemin 3. günü oldu yani 8 gün önce. Test yapsam çıkmaz. Bekliyorum ama hamile kalma ihtimalim çok çok az gibi geliyor.
Kanda bile zor çıkar canım beklemekten baska çaren yok gibi. Adetlerin düzenli mi
Ben 20 yasindayim 5aylik evliyim 1 ay sonra hamile oldum dusuk yaptim 3.cu ayim iste bekliyorum tekrar hamileligiSen kaç yaşındasın canım var mı çocuğun?
baya gecikmis bide adetlerin duzenliykenBenim BAT 10 gün gecikti kızlar. 11 olacak yarın. Âdet belirtilerim gelip geçiyor ama hâlâ tertemizim. Bugün tüm gün karın alt bölgem sızladı ve hâlâ sızlıyor.
Aynen canım haklısın. Düzenli gibi. Normalde 28-29 günde oluyorum ama aralarda 27-31 günde olduğum da olabiliyor.
baya gecikmis bide adetlerin duzenliyken
Camim bende 8 aydır evliyim ağustosta hamile kaldım ekimde düşük yaptım prematüre oldu daha sonra dan düştü bende senin gibiyim iki aydır deniyorum ama nasip inşallah allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimizeBen 5 aylik evliyim evlendikten sonra ilk yumurtlamda oldu dusuk yaptim 3 aydir da bekliyorum gelmiyo bi turlu
Bebek istiyor muydun canım
Nasip isi gercektn senin adinada uzuldum zor cok bende ekimde evlendim aralikta dusuk olduCamim bende 8 aydır evliyim ağustosta hamile kaldım ekimde düşük yaptım prematüre oldu daha sonra dan düştü bende senin gibiyim iki aydır deniyorum ama nasip inşallah allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize
ben 6 yıllık evliyim bir oğlum var Allah bağışlasın 11 aydır deniyoruz ama nasip olmadı 3 ay önce kimyasal yaşadık umutla bekliyorumBen 5 aylik evliyim evlendikten sonra ilk yumurtlamda oldu dusuk yaptim 3 aydir da bekliyorum gelmiyo bi turlu
benimde 5 gün var Bat a ama karnım çok ağrıyoGunaydin kizlar benim son 6 gun sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?