BAT a son 7 gün

Benim BAT 10 gün gecikti kızlar. 11 olacak yarın. Âdet belirtilerim gelip geçiyor ama hâlâ tertemizim. Bugün tüm gün karın alt bölgem sızladı ve hâlâ sızlıyor.

Test yaptın mi canım

Yapmadım canım benim durum biraz degişik. Tüm ay yakınlaşma olmadı, sadece gecikmemin 3. günü oldu yani 8 gün önce. Test yapsam çıkmaz. Bekliyorum ama hamile kalma ihtimalim çok çok az gibi geliyor.

Ben 5 aylik evliyim evlendikten sonra ilk yumurtlamda oldu dusuk yaptim 3 aydir da bekliyorum gelmiyo bi turlu
Camim bende 8 aydır evliyim ağustosta hamile kaldım ekimde düşük yaptım prematüre oldu daha sonra dan düştü bende senin gibiyim iki aydır deniyorum ama nasip inşallah allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize

Bebek istiyor muydun canım

Daha düşünmüyordum aslında canım ama bazen korunmuyorum. Daha yeni evli olduğum için hayatımızı düzene sokmadan pek düşünmüyordum, biraz da yaşım ilerlesin istiyordum. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

Birsey sorcam bilgisi olan beni aydinlatsin lutfen ben hamileyken kist olusmus ve dusuk yaptgim zaman fark etti doktor sonra 21 gun dogum kontrol hapi kullandim bittikten 1 hfta sonra adet oldum ama cok az geldi diger ayin ayni gununde adet oldum bu sefer normal adetim gibi cok geldi sizce daha yenimi duzene girdi yani etkisi olmusmudur hala bende

Nasip isi gercektn senin adinada uzuldum zor cok bende ekimde evlendim aralikta dusuk oldu

Ben 5 aylik evliyim evlendikten sonra ilk yumurtlamda oldu dusuk yaptim 3 aydir da bekliyorum gelmiyo bi turlu
ben 6 yıllık evliyim bir oğlum var Allah bağışlasın 11 aydır deniyoruz ama nasip olmadı 3 ay önce kimyasal yaşadık umutla bekliyorum

Gunaydin kizlar benim son 6 gun sizin
benimde 5 gün var Bat a ama karnım çok ağrıyo inşallah adet belirtisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…