Aynen aynen benimde sol gogsüm oyle ama ben adet diye diyorumDayan dayan boşuna üzülüyoz snra bak şimdi çıkmasa geç döllenmemi ki ondan mı çıkmadı dicen hamile olsan betan düşük olcak erken yaptığın için bu defada kimyasal gebelik mi diye korkcan en güzeli 30 gün beklemek.
Benim şuan tek koltuk altıma doğru acıyo biraz göğüslerim
Oyle deme ya insallah senin mucizende gelicek keske bastan dusunseydin ama bence gec degil cok duydum senden buyukler hamile suan hatta bugun 2 kisiyi ogrendim yaslari 38 39 allah buyuk canim
Yaza hamile girmeyi çok istiyorum inşallah Nisanda olur :)Insallahh insallah havalarda ısınıyor artik yumurtaliklar daha iyi calisir
Icini ferah tut her zmann :)İnsallah canim. Bakalim beklemedeyiz :)
Demi bende valla benimde bu yaz iki dugunumuz war biri kaynimin biri gorumcemin diyom hamile olsamda katilmasam o kadar iclerineYaza hamile girmeyi çok istiyorum inşallah Nisanda olur :)
Bende bu hafta kuzenimin hamilelik haberini aldım pek de istemiyordu aslında bebek herkes bana da soracak memlekete gidince onun sıkıntısına düştüm bileDemi bende valla benimde bu yaz iki dugunumuz war biri kaynimin biri gorumcemin diyom hamile olsamda katilmasam o kadar iclerine
Allah kolaylık versin canım çok yorucu bir yaz seni bekliyor desene inşallah hamile olursun da pek karışan olmaz :)Demi bende valla benimde bu yaz iki dugunumuz war biri kaynimin biri gorumcemin diyom hamile olsamda katilmasam o kadar iclerine
Onu hic sorun yapma kim ne diyorsa desin sen kac aylik evlisinn canimBende bu hafta kuzenimin hamilelik haberini aldım pek de istemiyordu aslında bebek herkes bana da soracak memlekete gidince onun sıkıntısına düştüm bile
Demi yaa istemiyorum pek icine girmeyi zaten olsa derim benim gebelik zor geciyo kaynanama solerim o zaten elletmez :) :)Allah kolaylık versin canım çok yorucu bir yaz seni bekliyor desene inşallah hamile olursun da pek karışan olmaz :)
kan testide yapmissin aslinda belki daha yeni yerlediyordur insallah adet olmazsin hamissindir ccanimbenimde bata 6 gun kizlar 19 mart bat dun kan tahlili verdim 0.1 cikti 2 gundurde saridan kahveye calan akintim var karnim agriyor cok goguslerim bide heralde adet olucam yaa
insaallah cnm ama kan testinde oyle ciktigi icin umut yok yanikan testide yapmissin aslinda belki daha yeni yerlediyordur insallah adet olmazsin hamissindir ccanim
Evet canım sabırlı olmak en iyisi ya belirtiler adetle aynı bu dediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallahBen gecen ay oyleydim her gun bi aksam bi sabah test yaptim cikmadi kan verdim 0 beta ertesi gunu adet oldum bu ay yemin ettim gunun gelmeden test yapma diye ama hic bi belirti yok bu ayda olmadi diyorum belim agriyo sivilce cikti adet belirtisi geldi bilene bende
Kan testi kesin sonucu ne zaman verir acaba en erken bilgin varmiinsaallah cnm ama kan testinde oyle ciktigi icin umut yok yani
hic blmyrmki cnm yaaa ben gecen ay 8 gun gecincede yaptirmistim o zamanda 0.1 cikmisti vucutta hep ayni oranda var galiba bende bilemiyorum ve bu sorunun cevabini bende ariyorumKan testi kesin sonucu ne zaman verir acaba en erken bilgin varmi
Amin insallah ama icime hic dogmuyor biliyormusun yokmus gibi bu bilene beni uzuyor bari icime dogsa diyorumEvet canım sabırlı olmak en iyisi ya belirtiler adetle aynı bu dediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah
Dollenmeden 8 ile 10 gun sonra kanda cikiyormus benimde takvime gore 5.nde yumurtlamam daha var yani betanin cikmasinahic blmyrmki cnm yaaa ben gecen ay 8 gun gecincede yaptirmistim o zamanda 0.1 cikmisti vucutta hep ayni oranda var galiba bende bilemiyorum ve bu sorunun cevabini bende ariyorum
cnm gebelik yerlesmeden 3 5 gun snra kanda 25 ml olarak cikiyormus bi yerde okudum simdi gec dollenmeyse 5 6 gun snra cikar diyor cnmAmin insallah ama icime hic dogmuyor biliyormusun yokmus gibi bu bilene beni uzuyor bari icime dogsa diyorum
aynen benimde takvime gore 5i di yumurtlamam ama bu akinti neyin nesi anlamadim gittiDollenmeden 8 ile 10 gun sonra kanda cikiyormus benimde takvime gore 5.nde yumurtlamam daha var yani betanin cikmasina
Akıntın nasil bisi seninaynen benimde takvime gore 5i di yumurtlamam ama bu akinti neyin nesi anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?