BAT a son 7 gün

Aynen aynen benimde sol gogsüm oyle ama ben adet diye diyorum

Demi bende valla benimde bu yaz iki dugunumuz war biri kaynimin biri gorumcemin diyom hamile olsamda katilmasam o kadar iclerine
Bende bu hafta kuzenimin hamilelik haberini aldım pek de istemiyordu aslında bebek herkes bana da soracak memlekete gidince onun sıkıntısına düştüm bile

Demi bende valla benimde bu yaz iki dugunumuz war biri kaynimin biri gorumcemin diyom hamile olsamda katilmasam o kadar iclerine
Allah kolaylık versin canım çok yorucu bir yaz seni bekliyor desene inşallah hamile olursun da pek karışan olmaz :)

benimde bata 6 gun kizlar 19 mart bat dun kan tahlili verdim 0.1 cikti 2 gundurde saridan kahveye calan akintim var karnim agriyor cok goguslerim bide heralde adet olucam yaa

benimde bata 6 gun kizlar 19 mart bat dun kan tahlili verdim 0.1 cikti 2 gundurde saridan kahveye calan akintim var karnim agriyor cok goguslerim bide heralde adet olucam yaa
kan testide yapmissin aslinda belki daha yeni yerlediyordur insallah adet olmazsin hamissindir ccanim

Evet canım sabırlı olmak en iyisi ya belirtiler adetle aynı bu dediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah

Kan testi kesin sonucu ne zaman verir acaba en erken bilgin varmi
hic blmyrmki cnm yaaa ben gecen ay 8 gun gecincede yaptirmistim o zamanda 0.1 cikmisti vucutta hep ayni oranda var galiba bende bilemiyorum ve bu sorunun cevabini bende ariyorum

Evet canım sabırlı olmak en iyisi ya belirtiler adetle aynı bu dediklerin gebelik belirtisi de olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin insallah ama icime hic dogmuyor biliyormusun yokmus gibi bu bilene beni uzuyor bari icime dogsa diyorum

hic blmyrmki cnm yaaa ben gecen ay 8 gun gecincede yaptirmistim o zamanda 0.1 cikmisti vucutta hep ayni oranda var galiba bende bilemiyorum ve bu sorunun cevabini bende ariyorum
Dollenmeden 8 ile 10 gun sonra kanda cikiyormus benimde takvime gore 5.nde yumurtlamam daha var yani betanin cikmasina

Amin insallah ama icime hic dogmuyor biliyormusun yokmus gibi bu bilene beni uzuyor bari icime dogsa diyorum
cnm gebelik yerlesmeden 3 5 gun snra kanda 25 ml olarak cikiyormus bi yerde okudum simdi gec dollenmeyse 5 6 gun snra cikar diyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…