Sivilce ya adetin yada hamileligin belirtisiymis insallah sen hamilesindir gecen aylar olmadiysa bole insallah bu ay vardir akintin nasil bi akintiMerhaba arkadaslar benimde 4gunum var adete fakat belirti falan hiç yok akintim çok fazla birde suratımda vücudumda çok fazla sivilce çıktı bu ay eşimle çok şaşırıyoruz bu duruma. Geçen ay hamile kalamadim bu ayda bişey yok gibi geliyor bana
Gunaydin canim insallah gelmez hicbirimizin cok merk ediyorum bu topikte hamile olan cikacakmi diyee ❤
Günaydın kızlar.
Bende hâlâ âdet olmadım ve bugün gecikmemin 16. günündeyim. Ne yapsam bilmiyorum artık âdeti beklemekten bıktım ve âdet olmadıkça da umudum artıyor maalesef. Geç yumurtlama ve geç döllenme mi oldu diye düşünüyorum anca.
Aşırı bitkin ve yorgunum. Karın alt bölgemde ki rahatsızlık hissi neredeyse 1 haftadır geçmiyor ve o kadar halsizim ki anlatamam. Nezlem de 2 haftadır devam ediyor, iyileşme belirtisi yok
Benim yüzüm ve bacaklarımda bile sivilce çıkmıştı 2 gün önce. Kuru ciltliyim ve sivilcem olmaz normalde yani baya bir umutlanmıştım ama kan tahlilim negatifdi.Sivilce ya adetin yada hamileligin belirtisiymis insallah sen hamilesindir gecen aylar olmadiysa bole insallah bu ay vardir akintin nasil bi akinti
Ama ilişki üzerinden sadece 13 gün geçti canımkuzum geç dölleme olsa bu kadar gecikmeye karşı çıkardıbence bir söktürücü al ve bir an önce önümüzdeki ay için bebiş çalışmasına başla doktora gözüktünmü
Ama ilişki üzerinden sadece 13 gün geçti canımKanı da 11 gün geçtiğinde vermiştim yani 2 gün önce. İlişkiden önce mi sonra mı tam hatırlamıyorum ama açık pembe çok az bir akıntı gelmişti normal akıntıyla beraber, sadece 1 kez geldi. Sonra da ilişki olmuştu sanırım.
İlk kez geciktim bu kadar canım. Doktora daha gitmedim, hemşirem Nisan'a kadar olmazsan git dedi ama söktürücü verse de içmem. Umudum hâlâ varâdet gecikmesinin 10. gününde ilişki yaşayıp gebe kalan ve gecikmesinin 60. gününde hamile olduğunu öğrenen bile varmış.
Tabikide var canım bende okudum çok ama doktora gözük çünkü nisan ayı çok uzun bir süreç 5-6 gün daha bekle direk doktora git bütün tahlillerin yapılsın ama inşallah bebeğin seninledirde naz yapıyordur :)
İnşaAllah canım benim çok istiyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasîb etsin.
Ayın 29una randevu aldım canım ama belki daha erken giderim. Kasımda kontrolden geçmiştim herşey temizdi. Bugün de normalde yumurtlama günüm, döngüm çok karıştı :)
İlişki üzerinden kaç gün sonra evdeki testte çıkar canım biliyor musun, yoksa illa son yumurtlama tarihine göre mi hesaplamam gerekiyor? Yarın ilişki üzerinden 14 gün geçmiş olacak, evde test yapmayı bekliyorum 2 hafta tamamlansın diye.
Tamam canım teşekkür ederim. Ben birkaç gün daha bekleyeyim bakalım.canım bildiğim kadar ile yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi lazım mış tabi şöyle bir şey var atıyorum 14-15 çift çizgi gördün ama hangi gün olacağı belli olmadığı için doktorlar adet geçsin diye bekleyin diyorlar yani senin adetin geçeli olmuş ama belki adete yakın tekrar yumurtladın ve geç döllenme olacak benim yan komşum ayda 2 kez yumurtlamış ve adetinden 5 gün önce hamile kalmış yani biraz daha bekle sonra evde test yap cnm
Mutlaka çıkar canım birimizin yüzü gülecek birimiz ister istemez üzülücem adet olduk diye ama yapacak birşey yok vakti saati var herşeyin
Bekle biraz daha canim kan testi yaptirmalisin evdekine inanma bende 4 te sonuclarimi alicam bugun ama korkuyorum gitmeyeyine test yaptım ve yine negatifolmuyo
Bekle biraz daha canim kan testi yaptirmalisin evdekine inanma bende 4 te sonuclarimi alicam bugun ama korkuyorum gitmeye
Insallah canim valla en gec pazartesi olmam lazimAdet olmazsin insalalh kac gun kaldi adetine
Kizlar sonuc 2
Canim bugüb yaptim test positif ciktiBak annen hissetmis cnm benim annemde teyzeme demis rengi gitmis hamilemi acaba diye ve hamileydim dusuk oldu tabu anneler hisseder canimm
Cok cok ckk sevindim canimmm kan tahlili yap mutkala 4 haftalik var belliiiCanim bugüb yaptim test positif cikti
Mesajını yeni gördüm canım misafirlerin vardı 2gundur yazamadım inşallah canım yaa allah hepimize nasip etsin akıntı beyaz oluyo bendeSivilce ya adetin yada hamileligin belirtisiymis insallah sen hamilesindir gecen aylar olmadiysa bole insallah bu ay vardir akintin nasil bi akinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?