BAT a son 7 gün

Umarım 2 yılınıza güzel girersiniz :) 2-3 daha bekle test yaparsın
Ayy çok güzel olur inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bat ını bekleyenlerin hepsi gecikir ve göbişler bebişlerle dolar

Ayy çok güzel olur inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bat ını bekleyenlerin hepsi gecikir ve göbişler bebişlerle dolar

Aminnn inşallah cnım Allah isteyen herkese nasip eder

Bak annen hissetmis cnm benim annemde teyzeme demis rengi gitmis hamilemi acaba diye ve hamileydim dusuk oldu tabu anneler hisseder canimm

Günaydın kızlar. Âdet gecikmemin 14. günü bugün 2 hafta oldu. Saat 10'da kan ve hormon test sonuçlarımı alacağım. Tedirginimbugün batmalar yaşıyorum ve 3 gündür âdet olacamışım gibi çektiğim karın alt bölgesi ağrım geçmiş. Ne düşünsem bilmiyorum

Günaydın cnm iyi düşün iyi olsun allahın izini ile güzel haberler alırsın inşallah

bende ayni cnm bugun acayip bir bel agrisi var adet olucak gibi akintilar azaldi sanki yada blmyrm bana oyle geliyor galiba adet olucam sanirim ben bu ayda gol degil yani
Bende ayni bel agrisi war bu ayda yapamadik yani sari akinti var bendede nedir sence bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…