Ayy çok güzel olur inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bat ını bekleyenlerin hepsi gecikir ve göbişler bebişlerle dolarUmarım 2 yılınıza güzel girersiniz :) 2-3 daha bekle test yaparsın
Ayy çok güzel olur inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bat ını bekleyenlerin hepsi gecikir ve göbişler bebişlerle dolar
Bak annen hissetmis cnm benim annemde teyzeme demis rengi gitmis hamilemi acaba diye ve hamileydim dusuk oldu tabu anneler hisseder canimmİlk defa böyle birşey hissettim, çevremdeki herkes bebekle ilgili bişiler söylüyor, annem uzakta pazar günü görüntülü konuştuk sen kilomu aldın yüzün değişmiş hamilemisin dedi iyice heyecanlandım ama bu kadar erkende belirti olurmu bilmiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Aynen o zaman cuma yapayim pazartesi ciksada cikmasada doktora gidicemCuma yap canım bekle bir kaç gün daha
Aynen o zaman cuma yapayim pazartesi ciksada cikmasada doktora gidicem
Günaydın kızlar. Âdet gecikmemin 14. günü bugün 2 hafta oldu. Saat 10'da kan ve hormon test sonuçlarımı alacağım. Tedirginimbugün batmalar yaşıyorum ve 3 gündür âdet olacamışım gibi çektiğim karın alt bölgesi ağrım geçmiş. Ne düşünsem bilmiyorum
İnşaAllah canım 1 saatım kaldı sadeceGünaydın cnm iyi düşün iyi olsun allahın izini ile güzel haberler alırsın inşallah
İnşaAllah canım 1 saatım kaldı sadece
Tamam canım vereceğim.Haber ver mutlaka canım
Kuzum bence yapma ben bugün yine yaptım yine negatif adet gecikmesi olursa yapıcam artık böyle daha kötü oluyoSizce ne zaman yapayim bi dahaki testi
cnm adet mi oldunnnBeraberizz takipte kalalim bakalim ne olcakkk
Canim ciktimi sonucunTamam canım vereceğim.
Yapma canim ben yapmadim 1 tane vardi evde cumartesi yapicam onudaKuzum bence yapma ben bugün yine yaptım yine negatif adet gecikmesi olursa yapıcam artık böyle daha kötü oluyo
Yoo canim daha var gunumecnm adet mi oldunnn
ben yanlis anlamisim o zaman cnm kusura bakmaYoo canim daha var gunume
Onemli degil cnm sende son durumlar nasilben yanlis anlamisim o zaman cnm kusura bakma
bende ayni cnm bugun acayip bir bel agrisi var adet olucak gibi akintilar azaldi sanki yada blmyrm bana oyle geliyor galiba adet olucam sanirim ben bu ayda gol degil yaniOnemli degil cnm sende son durumlar nasil
Bende ayni bel agrisi war bu ayda yapamadik yanibende ayni cnm bugun acayip bir bel agrisi var adet olucak gibi akintilar azaldi sanki yada blmyrm bana oyle geliyor galiba adet olucam sanirim ben bu ayda gol degil yani
hc blmyrmki cnm bzilri gebelik bzilri enfeksiyon dyrBende ayni bel agrisi war bu ayda yapamadik yanisari akinti var bendede nedir sence bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?