Yarin saglik ocagina gidicem bakalimhc blmyrmki cnm bzilri gebelik bzilri enfeksiyon dyr
Ama hic yapmak istemiyorum gercekten biliyorum sonu husranBende ayni bel agrisi war bu ayda yapamadik yanisari akinti var bendede nedir sence bu
Buraya yazmayı unuttum herhalde kusuruma bakma canım, bugün bir ağırlık çöktü üzerime, hiç iyi değilim. Ne kafam yerinde ne de bedenim. Çok yorgunum, çok halsizimCanim ciktimi sonucun
Canim benim senin adina uzgunum ama stres yapma sakin stres en kotu seydir bak bi umut var icinde insallah gec dollenmedir bi kac gun bekle ve doktora git insallah guzel haberlerini alirsin bende girer girmez sana yazdim cok merk ediyordum ve cok umutluydum senin icin insallah vardir bi gun sanada nasil olur rabbim buyuktur canimBuraya yazmayı unuttum herhalde kusuruma bakma canım, bugün bir ağırlık çöktü üzerime, hiç iyi değilim. Ne kafam yerinde ne de bedenim. Çok yorgunum, çok halsizim
Sonuç 0 çıktı, gebelik yokmuş. O kadar üzgünüm ki, ne hayallerle gitmiştim sonuçları almaya. Geciktikten sonra ilişki olmuştu dedim hani belki daha çıkmamıştır belki diye. 10 günlük bile olsaydı sonuçta küçük bir kıpırtı olurdu dedi hemşire. Yok dedi, tokat yemiş gibi oldum
Dün o tatlı boncuklu emzik zincirlerine bakıyordum hevesle, sipariş veririm yavruma diye. Nerede kıyafetlerini alacağımı planlamıştım. Kanguru alacaktım
Uzun lafın kısası, şu an kendimi zor tutuyorum canım. Hâlâ umudum var ama. Belki geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştur. Neden olmasın. 14 gün geciktim ve akıntılarım durmadı. Âdet olacakmışım gibi de hissetmiyorum. Belki en fazla 1 haftalıktır şimdi. Bilmiyorum. Kendimi kandırdığımın farkındayım ama kandırmaya devam edeceğim âdet olana kadar. Allah büyük
Canim benim senin adina uzgunum ama stres yapma sakin stres en kotu seydir bak bi umut var icinde insallah gec dollenmedir bi kac gun bekle ve doktora git insallah guzel haberlerini alirsin bende girer girmez sana yazdim cok merk ediyordum ve cok umutluydum senin icin insallah vardir bi gun sanada nasil olur rabbim buyuktur canim
Aynen bende öyle oluyorum canım ama umut hiç bitmiyor. 15 gün oldu bugün hâlâ umudum var :) artık rüyalarımda âdet oluyorum.Ah canımAy-n ilk Hali yapma böyle bende adet olana kadar güya umutlu değilim diyorum ama adet olmadıkçada umudumu yitiremiyorum
Hayırlı sonuçlar çıksın inşallah haberdar et bizideBende saglik ocagindan kan verdim bugun sonuc yarin 4 te cikicak adetime son 3 gun
Tamam canim haber veririm kesinHayırlı sonuçlar çıksın inşallah haberdar et bizide
Ben gögüslerimin ağrısından ölecemm yakındanKizlarr durumlar nasil
Adet olmazsin insalalh kac gun kaldi adetineBen gögüslerimin ağrısından ölecemm yakındanbirde adet olacagim gibi karin ağrılarım var sol tarafıma bişiler batıyor sanki
Ne gibi agrilar bende sanki suanlik bisi yok gibi 2 gun var bnmdeBata 1 var şiddetli ağrı var yarın adet olacağıma nerdeyse eminim
kasıklarım belim çok şiddetli kramplar giriyoNe gibi agrilar bende sanki suanlik bisi yok gibi 2 gun var bnmde
Gunaydin canim insallah gelmez hicbirimizin cok merk ediyorum bu topikte hamile olan cikacakmi diyee ❤Kızlar günaydın hayırlı cumalar inşallah beklenen kırmızılar gelmez içinizi ferah tutunhakkımızda hayırlısı olsun
Insallah hamilleligin belirtisidirr insallahhhh bende sadece bel agrisi var bide cok üşüyorum sabaha kadar nerdeyse dondum havada sicak burda resmen aglaya aglaya uyudum üşüttüm onun bel agrisi offfkasıklarım belim çok şiddetli kramplar giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?