BAT a son 7 gün

Canim ciktimi sonucun
Buraya yazmayı unuttum herhalde kusuruma bakma canım, bugün bir ağırlık çöktü üzerime, hiç iyi değilim. Ne kafam yerinde ne de bedenim. Çok yorgunum, çok halsizim

Sonuç 0 çıktı, gebelik yokmuş. O kadar üzgünüm ki, ne hayallerle gitmiştim sonuçları almaya. Geciktikten sonra ilişki olmuştu dedim hani belki daha çıkmamıştır belki diye. 10 günlük bile olsaydı sonuçta küçük bir kıpırtı olurdu dedi hemşire. Yok dedi, tokat yemiş gibi oldum

Dün o tatlı boncuklu emzik zincirlerine bakıyordum hevesle, sipariş veririm yavruma diye. Nerede kıyafetlerini alacağımı planlamıştım. Kanguru alacaktım

Uzun lafın kısası, şu an kendimi zor tutuyorum canım. Hâlâ umudum var ama. Belki geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştur. Neden olmasın. 14 gün geciktim ve akıntılarım durmadı. Âdet olacakmışım gibi de hissetmiyorum. Belki en fazla 1 haftalıktır şimdi. Bilmiyorum. Kendimi kandırdığımın farkındayım ama kandırmaya devam edeceğim âdet olana kadar. Allah büyük

Canim benim senin adina uzgunum ama stres yapma sakin stres en kotu seydir bak bi umut var icinde insallah gec dollenmedir bi kac gun bekle ve doktora git insallah guzel haberlerini alirsin bende girer girmez sana yazdim cok merk ediyordum ve cok umutluydum senin icin insallah vardir bi gun sanada nasil olur rabbim buyuktur canim

Beni düşündüğün için sağol canım benim. İnsan bazen geç atlatıyor hayal kırıklıklarını üzüntülerini ama bugün daha iyiyim çünkü 15 gün oldu hâlâ âdet olmadım. İnşaAllah. Allah hepimize nasib etsin canım.

Bende saglik ocagindan kan verdim bugun sonuc yarin 4 te cikicak adetime son 3 gun

Merhaba arkadaslar benimde 4gunum var adete fakat belirti falan hiç yok akintim çok fazla birde suratımda vücudumda çok fazla sivilce çıktı bu ay eşimle çok şaşırıyoruz bu duruma. Geçen ay hamile kalamadim bu ayda bişey yok gibi geliyor bana

Bata 1 var şiddetli ağrı var yarın adet olacağıma nerdeyse eminim

Kızlar günaydın hayırlı cumalar inşallah beklenen kırmızılar gelmez içinizi ferah tutun hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar günaydın hayırlı cumalar inşallah beklenen kırmızılar gelmez içinizi ferah tutun hakkımızda hayırlısı olsun
Gunaydin canim insallah gelmez hicbirimizin cok merk ediyorum bu topikte hamile olan cikacakmi diyee ❤

kasıklarım belim çok şiddetli kramplar giriyo
Insallah hamilleligin belirtisidirr insallahhhh bende sadece bel agrisi var bide cok üşüyorum sabaha kadar nerdeyse dondum havada sicak burda resmen aglaya aglaya uyudum üşüttüm onun bel agrisi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…