Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

valla benim 5 ğün sonra çıktı canım ayrıca,iş yerinde öğle yemeğinden sonra bi ton su içip yapmıştım:)

Evet canım ovulasyon testi sayesine, pco da var ayrıca
Ay ne güzel. Çok sevindim adına peki lekeyi ne zaman görmüştün? Benim bugün gecikmenin 2.günü. Sabah peçeteyle silerken kırmızı bi leke gördüm ama hala devamı gelmedi… senin nasıl olmuştu?

benim cuma gecesi çok az kahve geldi, pazar geceside kırmızı karışık kahve rengi geldi.çok azdı sabah olurum dedim ama olmadım.

kızlar normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım göğüs agrilarım ve adet oluyormuşum gibi kasık ağrılatım var 4 5 gündur sabah test yaptım negatif pkos var bende benim gibi olan varmı

kızlar normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım göğüs agrilarım ve adet oluyormuşum gibi kasık ağrılatım var 4 5 gündur sabah test yaptım negatif pkos var bende benim gibi olan varmı
Ben de pcosum ve yumurtlamadan bir kaç gün sonra iki gün filan şiddetli kasık ve bel ağrısı uyutmadı. Midem kazındı sürekli, iştahsızlık oldu, hafif mide bulantısı gelip gidiodu muz iyi geldi o şekil bastırıodum. Gazım var kasık ve bel ağrım hala var bir de göğüs uçlarım şişti ama azaldı ağrılar ve etkiler. Duygu değişimi de oldu ağrım şiddetliyken o iki gün çok değişikti ağrıdan değil ama sanki kafam karışıodu bulanıktı düşüncelerim duygusaldım çok. Eşim ne hissediosun diye soruo tuhaf diyebiliyorum sadece ve anlatamıyorum ne hissettiğimi çok değişikti. Neden böyle şeyler oldu bir fikrim yok erken diyen var yaşayan da var hamile olup belkide klomen verdi doktorum son adetimde onun etkileri ilk kez kullandığım için oldu

Metal tadını başkalarında da okumuştum. Belirtilerdenbiri bu galiba. Hadi inşallah
Merhaba benim bu 3. Transferim transferin üzerinden de 2 gün geçti şuan ağızıma metal bir tad geliyor diğer transferlerde böyle Birşey yaşamadım yaşadı isem de dikkat etmedim bu belirti ile ilgili bilgi sahibisiniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…