- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Olsun moralinizi yüksek tutunMaalesef leke geldi… adet olacağım demekki
Teşekkür ederim.Olsun moralinizi yüksek tutunönümüzdeki ay tekrar denersiniz Rabb'im en yakın zamanda kucağınızı doldursun inşallah
valla benim 5 ğün sonra çıktı canım ayrıca,iş yerinde öğle yemeğinden sonra bi ton su içip yapmıştım:)Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım. İlk idrarla yapılmamıştı , akşama doğru yaptım ve negatif çıktı. Bugün de adet olmazsam yarın testi tekrarlayacağım… ama gebelik olsaydı zaten dün çıkmaz mıydı kızlar?
Adetin 5 gün gecikince mi? Ondan önce yapmış mıydın peki?valla benim 5 ğün sonra çıktı canım ayrıca,iş yerinde öğle yemeğinden sonra bi ton su içip yapmıştım:)
evet canım negatifti kanda ,idrarda, yumurtlamam geç oldu.o yüzden fark etmedim.Adetin 5 gün gecikince mi? Ondan önce yapmış mıydın peki?
Anladım canım. Benim zaten leke geldi bugün. Hamilelik yokmuşevet canım negatifti kanda ,idrarda, yumurtlamam geç oldu.o yüzden fark etmedim.
benimde gelmişti:) hatta adet oluyorum diye idrar yolu enfeksiyonum var diye ilaç aldım birtaneAnladım canım. Benim zaten leke geldi bugün. Hamilelik yokmuşhayırlısı artık…
Ay buna rağmen hamileymişsin ne güzelbenimde gelmişti:) hatta adet oluyorum diye idrar yolu enfeksiyonum var diye ilaç aldım birtane
ah canım yaşadıklarımı anlatsam şok olursun zaten.gercekte mucizeler oluyormuş..3 tüp bebek denemem var ve hepsi düştü(Ay buna rağmen hamileymişsin ne güzelbende var mıdır o şans sanmıyorum ya yinede bakalım …
Yaaa…. Bu hamileliğin kendiliğinden mi oldu yani?ah canım yaşadıklarımı anlatsam şok olursun zaten.gercekte mucizeler oluyormuş..3 tüp bebek denemem var ve hepsi düştü(
Evet canım ovulasyon testi sayesine, pco da var ayrıcaYaaa…. Bu hamileliğin kendiliğinden mi oldu yani?
Ay ne güzel. Çok sevindim adınaEvet canım ovulasyon testi sayesine, pco da var ayrıca
benim cuma gecesi çok az kahve geldi, pazar geceside kırmızı karışık kahve rengi geldi.çok azdı sabah olurum dedim ama olmadım.Ay ne güzel. Çok sevindim adınapeki lekeyi ne zaman görmüştün? Benim bugün gecikmenin 2.günü. Sabah peçeteyle silerken kırmızı bi leke gördüm ama hala devamı gelmedi… senin nasıl olmuştu?
Anladım canım. Bende beklemedeyim bakalım… şimdilik devamı gelmedi . İnşallah gelmezbenim cuma gecesi çok az kahve geldi, pazar geceside kırmızı karışık kahve rengi geldi.çok azdı sabah olurum dedim ama olmadım.
inşallah canım Allahım her isteyene versin beklemek çok zor.sağsağlim kucaklarımıza alalım inşallahhhAnladım canım. Bende beklemedeyim bakalım… şimdilik devamı gelmedi . İnşallah gelmez
Amin Amininşallah canım Allahım her isteyene versin beklemek çok zor.sağsağlim kucaklarımıza alalım inşallahhh
Ben de pcosum ve yumurtlamadan bir kaç gün sonra iki gün filan şiddetli kasık ve bel ağrısı uyutmadı. Midem kazındı sürekli, iştahsızlık oldu, hafif mide bulantısı gelip gidiodu muz iyi geldi o şekil bastırıodum. Gazım var kasık ve bel ağrım hala var bir de göğüs uçlarım şişti ama azaldı ağrılar ve etkiler. Duygu değişimi de oldu ağrım şiddetliyken o iki gün çok değişikti ağrıdan değil ama sanki kafam karışıodu bulanıktı düşüncelerim duygusaldım çok. Eşim ne hissediosun diye soruo tuhaf diyebiliyorum sadece ve anlatamıyorum ne hissettiğimi çok değişikti. Neden böyle şeyler oldu bir fikrim yok erken diyen var yaşayan da var hamile olup belkide klomen verdi doktorum son adetimde onun etkileri ilk kez kullandığım için oldukızlar normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım göğüs agrilarım ve adet oluyormuşum gibi kasık ağrılatım var 4 5 gündur sabah test yaptım negatif pkos var bende benim gibi olan varmı
Merhaba benim bu 3. TransferimMetal tadını başkalarında da okumuştum. Belirtilerdenbiri bu galiba. Hadi inşallah
Klomen nedir acaba25 Eylülde folik asite 24 de klomene başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?