Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

Dun testim negatifti ama bu sabah siliz cizgi gordum sizde goruyor musunuz acaba ? Bu baslikta cok konustuk yardimci olur musunuz test artimed ilk 10 dkkada cikti bat yarin veya persembe

Eklentiler

• 20221129_095345.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 60
Bazen kabullenmek daha zor geliyor ama üzmeyin kendinizi ben üzüldüm siz üzmeyin kendinizi ❤ demir ve d vitamini sanırım yan etki yaptı hep belirti sandim
Ne kadardır deniyorsunuz canım. Ya aslında stres yapmamak lazım o bebeğin doğacağı saat belli ama işte insan düşünmeden de edemiyor rabbim tezvakitte güzel haberler almamızı nasip etsin

Ne kadardır deniyorsunuz canım. Ya aslında stres yapmamak lazım o bebeğin doğacağı saat belli ama işte insan düşünmeden de edemiyor rabbim tezvakitte güzel haberler almamızı nasip etsin
Aslında çok uzun bir süre olmadı 6 aylık evliyim ilk denememde hamile kaldım kimyasal oldu bu ay 2. Deneme ama olmadi sanırım vücudun dinlemeeye ihtiyacı var artik bidaki sefere sadece anne olmak istiyorum yaşım daha 23 ama eşimde bende çocuk seviyoruz

Ya hiç stres yaa canım hem coook gençsin hemde yeni deniyorsun inşallah tez vakitte gönlünce olur

Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım. İlk idrarla yapılmamıştı , akşama doğru yaptım ve negatif çıktı. Bugün de adet olmazsam yarın testi tekrarlayacağım… ama gebelik olsaydı zaten dün çıkmaz mıydı kızlar?

İlk idrarda kesin sonucu verir derler ama bilemedim elinizde testiniz varsa tekrar yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…