- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
15 gün var21-22 bat ama zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum
Sizin kaç gününüz var
Çok belli olmuyor ama olabilir kan testı yaptır benceDun testim negatifti ama bu sabah siliz cizgi gordum sizde goruyor musunuz acaba ? Bu baslikta cok konustuk yardimci olur musunuz test artimed ilk 10 dkkada cikti bat yarin veya persembe
Evet maalesefRegl oldun mu sen
Bence daha test yapmayın olsa cikardi artık bidaki aya nasipÜç gün var bugün test yaptım negatif
Aynen hasta olacak gibiym zaten nasip artıkBence daha test yapmayın olsa cikardi artık bidaki aya nasip
Bazen kabullenmek daha zor geliyor ama üzmeyin kendinizi ben üzüldüm siz üzmeyin kendiniziAynen hasta olacak gibiym zaten nasip artık
Benimd negatif cıktı 2 gün kaldıÜç gün var bugün test yaptım negatif
Belirti falan var mıBenimd negatif cıktı 2 gün kaldı
Ne kadardır deniyorsunuz canım. Ya aslında stres yapmamak lazım o bebeğin doğacağı saat belli ama işte insan düşünmeden de edemiyor rabbim tezvakitte güzel haberler almamızı nasip etsinBazen kabullenmek daha zor geliyor ama üzmeyin kendinizi ben üzüldüm siz üzmeyin kendinizi❤ demir ve d vitamini sanırım yan etki yaptı hep belirti sandim
Aslında çok uzun bir süre olmadı 6 aylık evliyim ilk denememde hamile kaldım kimyasal oldu bu ay 2. Deneme ama olmadi sanırım vücudun dinlemeeye ihtiyacı var artik bidaki sefere sadece anne olmak istiyorum yaşım daha 23 ama eşimde bende çocuk seviyoruzNe kadardır deniyorsunuz canım. Ya aslında stres yapmamak lazım o bebeğin doğacağı saat belli ama işte insan düşünmeden de edemiyor rabbim tezvakitte güzel haberler almamızı nasip etsin
Ya hiç stres yaa canım hem coook gençsin hemde yeni deniyorsun inşallah tez vakitte gönlünce olurAslında çok uzun bir süre olmadı 6 aylık evliyim ilk denememde hamile kaldım kimyasal oldu bu ay 2. Deneme ama olmadi sanırım vücudun dinlemeeye ihtiyacı var artik bidaki sefere sadece anne olmak istiyorum yaşım daha 23 ama eşimde bende çocuk seviyoruz
Amin inşallah sizinde olur peki siz ne zmaandir deniyorusnuz ilk gebelik miYa hiç stres yaa canım hem coook gençsin hemde yeni deniyorsun inşallah tez vakitte gönlünce olur
İlk gebeligim olacak dört aydır deniyoruz sonuç yok henüzAmin inşallah sizinde olur peki siz ne zmaandir deniyorusnuz ilk gebelik mi
Var gibi göğüs agrısı şişkinlık kabızlık kasık agrısı da var aç karnına midem bulanıyo bilmiyorum belki de psikolojikBelirti falan var mı
Olsun hayirlsii daha erken❤İlk gebeligim olacak dört aydır deniyoruz sonuç yok henüz
İlk idrarda kesin sonucu verir derler ama bilemedimDün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım. İlk idrarla yapılmamıştı , akşama doğru yaptım ve negatif çıktı. Bugün de adet olmazsam yarın testi tekrarlayacağım… ama gebelik olsaydı zaten dün çıkmaz mıydı kızlar?
Maalesef leke geldi… adet olacağım demekkiİlk idrarda kesin sonucu verir derler ama bilemedimelinizde testiniz varsa tekrar yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?