Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Desteğin icin sağol askim doktorum ileri ama yumurtalar büyür dedi bide bnmki çok ileri değil yani sadece yumurta tembelligim var kilom yok şeker hastalığı yok tiroit lerinm de sorun yok her ay düzenli olarak adet görüyorum ve ilaçla 1 den fazla yumurtam oluşuyor o yüzden şanslıyım doktorum iyi bi doktor test falan istemedi rahim filmi de istemedi adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi eğer gerek görseydi yapardı dimi evham yaptım şimdi

ya bazı kadınlarda polikistik görüntü oluyo adet olunca geçio öyle bişidir belki hiç korkmana gerek yok ol tedavi gerekiyosa yaptır aşılama boşa stres yapma kuzum

ben zaten bu hormon testlerini yaptırayım adetli iken devlete gitmiştim. Ama o da yapmadı Benim için farketmez bakalım istersen yada bitsin sonra bakalım alttan dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamayağım için bakılsın o zaman dedim de özele gideceğim artık zaten ya devlet çok fena

bn devlete hiç gitmedim bu konuda onların keyfi hareketleri bni sinir ediyor randevu almak bi dert alıncada doktora muayne olmak ayrı bi dert valla çok para gidiyo ama özel dha iyi

bn devlete hiç gitmedim bu konuda onların keyfi hareketleri bni sinir ediyor randevu almak bi dert alıncada doktora muayne olmak ayrı bi dert valla çok para gidiyo ama özel dha iyi
aynen bende kan tahlili yaptırıcam hastane daha yakın diye gittim ama o kabalık doktorların odasında bulunan saçma sapan insanlar beni vazgeçirdi bi daha gitmem

Günaydın kızlar çok kotuyum çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi (

4 aralık adet tarıhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…