- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #6.961
Desteğin icin sağol askim doktorum ileri ama yumurtalar büyür dedi bide bnmki çok ileri değil yani sadece yumurta tembelligim var kilom yok şeker hastalığı yok tiroit lerinm de sorun yok her ay düzenli olarak adet görüyorum ve ilaçla 1 den fazla yumurtam oluşuyor o yüzden şanslıyım doktorum iyi bi doktor test falan istemedi rahim filmi de istemedi adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi eğer gerek görseydi yapardı dimi evham yaptım şimdiay benım kuzum üzülme lütfen bak bendede olmustu öyle büyüme doğum kontrol hapıya küçültmüşlerdi ama pkos tek basına olmuyo
pkosu tetikleyen baska rahatsızlıklarda oluyo
* ani üzüntü strest
*şeker hastalığı (hafif bile olsa)
* trioidler
o yüzden bu testleri yaptır bi de tedaviye baslamadan önce rahim filmi iste pkos olupta hamile kalan cok var ama tüplerinede baktır düşük yaptığın için yapışıklık yapmıs olabilir o rahim filminde enjekte edilen sıvı basit yapışıklıkları acıyor
kendini üzme bitanem her işte hayr vardır bn pkos için ameliyat bile oldum bak 2014 evlendim hala bebeğim yok bi kere sevindim o da kısa sürdü o yüzden hormon testlerini kesinlikle yaptır ve rahim filmi çektir
Desteğin icin sağol askim doktorum ileri ama yumurtalar büyür dedi bide bnmki çok ileri değil yani sadece yumurta tembelligim var kilom yok şeker hastalığı yok tiroit lerinm de sorun yok her ay düzenli olarak adet görüyorum ve ilaçla 1 den fazla yumurtam oluşuyor o yüzden şanslıyım doktorum iyi bi doktor test falan istemedi rahim filmi de istemedi adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi eğer gerek görseydi yapardı dimi evham yaptım şimdi
Öyle yapicam bitanem artık zaten tedaviyi birakmayacgm bebiş olana kadar devamya bazı kadınlarda polikistik görüntü oluyo adet olunca geçio öyle bişidir belki hiç korkmana gerek yok ol tedavi gerekiyosa yaptır aşılama boşa stres yapma kuzum
ben zaten bu hormon testlerini yaptırayım adetli iken devlete gitmiştim. Ama o da yapmadı Benim için farketmez bakalım istersen yada bitsin sonra bakalım alttan dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamayağım için bakılsın o zaman dedim de özele gideceğim artık zaten ya devlet çok fenadoktorundan memnun değilsen değiştir cnm alttan muayne rahim agzına bakmak için önemli ama adet gelirken alttan muayne yapmıyolar bizim burda adetin 3. günü kan tahlili yapıyolar prolaktin LH flan trioidte iste dr.dan çekinme
ben zaten bu hormon testlerini yaptırayım adetli iken devlete gitmiştim. Ama o da yapmadı Benim için farketmez bakalım istersen yada bitsin sonra bakalım alttan dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamayağım için bakılsın o zaman dedim de özele gideceğim artık zaten ya devlet çok fena
Öyle yapicam bitanem artık zaten tedaviyi birakmayacgm bebiş olana kadar devam
aynen bende kan tahlili yaptırıcam hastane daha yakın diye gittim ama o kabalık doktorların odasında bulunan saçma sapan insanlar beni vazgeçirdi bi daha gitmembn devlete hiç gitmedim bu konuda onların keyfi hareketleri bni sinir ediyor randevu almak bi dert alıncada doktora muayne olmak ayrı bi dert valla çok para gidiyo ama özel dha iyi
aynen bende kan tahlili yaptırıcam hastane daha yakın diye gittim ama o kabalık doktorların odasında bulunan saçma sapan insanlar beni vazgeçirdi bi daha gitmem
Offf biz ne zaman göreceğiz bu çift çizgiyi yaa beklemek istemiyorum artık
Yooo aşılama istemiyorum dendiğinde tutturmuyorlartüp bebek yaptırmaya kalksak onun için bile önce aşılama diye tutturuyor dr.lar
Yooo aşılama istemiyorum dendiğinde tutturmuyorlar
Bat 25 kasimdi gelmedi bugun test yaptim erkendir belki ama yine hüsran
Aynen. Ben dre aşılama istemiyorum ilişkiye girmek gibi birşey dedim.hadi ya o zaman para biriktirmeye başlıyım o arada kalırsamda allahın hikmeti olur
Aynen. Ben dre aşılama istemiyorum ilişkiye girmek gibi birşey dedim.
Günaydın kızlar çok kotuyumçatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi (
4 aralık adet tarıhım
Öyle yapicam bitanem artık zaten tedaviyi birakmayacgm bebiş olana kadar devam
İğnenın etkısı cıkarmı boyle yuksekÜzülme dha erken 4aralıga çok var çatlama iğnesinin etkisinde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?