Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sakın bunu deme lütfen bilmediğin bir şeyin arkasından gitmek inana daha kötü ve yıpratıcı bir şeyin olmaması daha kötü emin ol ben bunu çok acı bir tecrübeyle yaşıyorum...

Ben memnunum ilgililerdi 3 kez klomen kullandım bu ay aşılama için gidecektim ama benim birkaç ay ara vermem gerekti özel sebeplerden dolayı. Siz yeni mi basladiniz
Yeni sayılır canım Süleymaniye gitmisdim ben hsg çektirmek için orda bir doktor amh istedi 0.90 cikdi sonra kendim özelde verdim 1.30 cikdi.agustosda zeki beye gttim tüm sonuclarimla yumurta sayısını fazla gorunce tekrar amh bakmak istedi 1.09 cikdi ordada.oyle olunca dediki istersen aşılama da yaparım sana ama şansı düşük asilamanin hem para zhem zaman kaybı olur madem 0.9p sonucun var 1 hastanede onu göster kurulda tüp yapalım.sans yükselir dedi.ama böyle güzellikle anlattı bana hep öyle olunca mantıklı geldi banada.simdi rapor çıkarmaya uğraşıyorum.

Anladım canım aynı hastanede tüpbebek bölümü de var orada yaptırırsın işte güzel bi hastane bence ilgililer

sakın bunu deme lütfen bilmediğin bir şeyin arkasından gitmek inana daha kötü ve yıpratıcı bir şeyin olmaması daha kötü emin ol ben bunu çok acı bir tecrübeyle yaşıyorum...
Bende ondan bahsediyorum işte canım sorunun olsa bir dert olmasa bir dert. Bende bunun derdini çok çekiyorum işte hep. Her türlü sorun aslında önce hayırlısını istemek lazım

Bende ondan bahsediyorum işte canım sorunun olsa bir dert olmasa bir dert. Bende bunun derdini çok çekiyorum işte hep. Her türlü sorun aslında önce hayırlısını istemek lazım
gerçekten öyle Rabbim çok aratmasın da sağlıkla alalım inşallah çocuklarımızı kucağımıza ne yapsam artık bilmiyorum tekrar gitsem mi önümüzdeki ay bu doktora?

diloş cuma günü pik oldu ya bugün test yapmış bu ay da döllenmemiş demek bu değil mi olsa yani bugün çıkardı diye düşünüyorum sence? :/

Cumadan bugüne çıkmaz ki döllenmeden sonra en az 12 14 gün geçmesilazım diye biliyorum
bilmem kanda hemen çıkar deniliyor ya o yüzden dedim belki çıkar diye düşündüm muayeneden dolayı oldu galiba çok akıntım var ve sancım var rahmimde bir baskı hissediyorum..... :/

diloş cuma günü pik oldu ya bugün test yapmış bu ay da döllenmemiş demek bu değil mi olsa yani bugün çıkardı diye düşünüyorum sence? :/
Daha 4 günde hayatta çıkmaz canım hem pikten sonra çatlıyor yumurta 12 saat içindeydi galiba. Bence önce bir rahim filmi çektir eğer olmazsa ama benim doktorum kendi çekip görmek istemişti. İyi bir doktor bulursan ona çektir ona muayene ol derim canım

mecbur özel merkezde çektirmem lazım burada çok zor çoğu hastane de yok çektireceğim bu ay gelsin de negatif diye aradım ama yine de çekemeyiz yumurtlama dönemi dedi adet sonrası gelin dediler :/

mecbur özel merkezde çektirmem lazım burada çok zor çoğu hastane de yok çektireceğim bu ay gelsin de negatif diye aradım ama yine de çekemeyiz yumurtlama dönemi dedi adet sonrası gelin dediler :/
Yok canım adet bittiği gibi gitmen lazım benim bitmişti 2 gün sonra gitmiştim hafta sonu girdiği için. Tamam canım bende özelde çektirdim ama kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu başka hastaneye gitmek zorunda kaldım doktor iyi yapmışsın ama kendim çekmeden tam bilemiyorum Bi sıkıntı gözükmüyor gibi demişti. Benim kendi doktorum da özelde.
Özelde bir yerde çektirirsen o rahim filmini çeken doktora git diyorum bu yüzden canım. İyi bir doktor bulursan eğer onda çektir filmini de. Ben cuma günü gitmiştim pazartesi geleyim mi diye gel sıra al hemen çekerim demişti. Ona bile sıra almadan kapıdan sordum doktora. Ama İstanbul büyük yer o şekil kabul etmeyebilirler senin için. Çok erken bu arada canım en az senin şuan 1 hafta daha beklemen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…