- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
sakın bunu deme lütfen bilmediğin bir şeyin arkasından gitmek inana daha kötü ve yıpratıcı bir şeyin olmaması daha kötü emin ol ben bunu çok acı bir tecrübeyle yaşıyorum...Çok iyi anlıyorum seni her gittiğin doktordan eli boş döndün şansına da hiç uğraşmak istemeyen insanlar denk gelmiş. Derdimiz aynı ama benim sorunum var çare arıyorum senin sorunun yok cevap arıyorsun. Hayat çok garip keşke bir sorunum olmasa derim ama böyle olunca da insan daha çok strese girer bir de her doktor böyle çevirirse
Nasıl memnunmusun, ne aşamada sinizBen de aynı doktora gidiyorum canim
Ben memnunum ilgililerdi 3 kez klomen kullandım bu ay aşılama için gidecektim ama benim birkaç ay ara vermem gerekti özel sebeplerden dolayı. Siz yeni mi basladinizNasıl memnunmusun, ne aşamada siniz
Yeni sayılır canım Süleymaniye gitmisdim ben hsg çektirmek için orda bir doktor amh istedi 0.90 cikdi sonra kendim özelde verdim 1.30 cikdi.agustosda zeki beye gttim tüm sonuclarimla yumurta sayısını fazla gorunce tekrar amh bakmak istedi 1.09 cikdi ordada.oyle olunca dediki istersen aşılama da yaparım sana ama şansı düşük asilamanin hem para zhem zaman kaybı olur madem 0.9p sonucun var 1 hastanede onu göster kurulda tüp yapalım.sans yükselir dedi.ama böyle güzellikle anlattı bana hep öyle olunca mantıklı geldi banada.simdi rapor çıkarmaya uğraşıyorum.Ben memnunum ilgililerdi 3 kez klomen kullandım bu ay aşılama için gidecektim ama benim birkaç ay ara vermem gerekti özel sebeplerden dolayı. Siz yeni mi basladiniz
Anladım canım aynı hastanede tüpbebek bölümü de var orada yaptırırsın işte güzel bi hastane bence ilgililerYeni sayılır canım Süleymaniye gitmisdim ben hsg çektirmek için orda bir doktor amh istedi 0.90 cikdi sonra kendim özelde verdim 1.30 cikdi.agustosda zeki beye gttim tüm sonuclarimla yumurta sayısını fazla gorunce tekrar amh bakmak istedi 1.09 cikdi ordada.oyle olunca dediki istersen aşılama da yaparım sana ama şansı düşük asilamanin hem para zhem zaman kaybı olur madem 0.9p sonucun var 1 hastanede onu göster kurulda tüp yapalım.sans yükselir dedi.ama böyle güzellikle anlattı bana hep öyle olunca mantıklı geldi banada.simdi rapor çıkarmaya uğraşıyorum.
Öyle yapicam Allah nasip ederse bakalım.Anladım canım aynı hastanede tüpbebek bölümü de var orada yaptırırsın işte güzel bi hastane bence ilgililer
Bende ondan bahsediyorum işte canım sorunun olsa bir dert olmasa bir dert. Bende bunun derdini çok çekiyorum işte hep. Her türlü sorun aslında önce hayırlısını istemek lazımsakın bunu deme lütfen bilmediğin bir şeyin arkasından gitmek inana daha kötü ve yıpratıcı bir şeyin olmaması daha kötü emin ol ben bunu çok acı bir tecrübeyle yaşıyorum...
Vallahi Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın gerçektenevet bende oyle angut bır doktora denk gelmıstım 4 5 ay once
Hayırlısı olsun inşallahÖyle yapicam Allah nasip ederse bakalım.
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah
gerçekten öyle Rabbim çok aratmasın da sağlıkla alalım inşallah çocuklarımızı kucağımıza ne yapsam artık bilmiyorum tekrar gitsem mi önümüzdeki ay bu doktora?Bende ondan bahsediyorum işte canım sorunun olsa bir dert olmasa bir dert. Bende bunun derdini çok çekiyorum işte hep. Her türlü sorun aslında önce hayırlısını istemek lazım
diloş cuma günü pik oldu ya bugün test yapmış bu ay da döllenmemiş demek bu değil mi olsa yani bugün çıkardı diye düşünüyorum sence? :/Çok iyi anlıyorum seni her gittiğin doktordan eli boş döndün şansına da hiç uğraşmak istemeyen insanlar denk gelmiş. Derdimiz aynı ama benim sorunum var çare arıyorum senin sorunun yok cevap arıyorsun. Hayat çok garip keşke bir sorunum olmasa derim ama böyle olunca da insan daha çok strese girer bir de her doktor böyle çevirirse
amın kuzummmVallahi Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın gerçekten
Cumadan bugüne çıkmaz ki döllenmeden sonra en az 12 14 gün geçmesilazım diye biliyorumdiloş cuma günü pik oldu ya bugün test yapmış bu ay da döllenmemiş demek bu değil mi olsa yani bugün çıkardı diye düşünüyorum sence? :/
bilmem kanda hemen çıkar deniliyor ya o yüzden dedim belki çıkar diye düşündüm muayeneden dolayı oldu galiba çok akıntım var ve sancım var rahmimde bir baskı hissediyorum..... :/Cumadan bugüne çıkmaz ki döllenmeden sonra en az 12 14 gün geçmesilazım diye biliyorum
Daha 4 günde hayatta çıkmaz canım hem pikten sonra çatlıyor yumurta 12 saat içindeydi galiba. Bence önce bir rahim filmi çektir eğer olmazsa ama benim doktorum kendi çekip görmek istemişti. İyi bir doktor bulursan ona çektir ona muayene ol derim canımdiloş cuma günü pik oldu ya bugün test yapmış bu ay da döllenmemiş demek bu değil mi olsa yani bugün çıkardı diye düşünüyorum sence? :/
Yok canım kanda da en erken 8 9 günü geçmesi lazımmış galibabilmem kanda hemen çıkar deniliyor ya o yüzden dedim belki çıkar diye düşündüm muayeneden dolayı oldu galiba çok akıntım var ve sancım var rahmimde bir baskı hissediyorum..... :/
mecbur özel merkezde çektirmem lazım burada çok zor çoğu hastane de yok çektireceğim bu ay gelsin de negatif diye aradım ama yine de çekemeyiz yumurtlama dönemi dedi adet sonrası gelin dediler :/Daha 4 günde hayatta çıkmaz canım hem pikten sonra çatlıyor yumurta 12 saat içindeydi galiba. Bence önce bir rahim filmi çektir eğer olmazsa ama benim doktorum kendi çekip görmek istemişti. İyi bir doktor bulursan ona çektir ona muayene ol derim canım
4 gün erken mi dersin çatlamayı da düşersek doğru 3 gün de ....Yok canım kanda da en erken 8 9 günü geçmesi lazımmış galiba
Yok canım adet bittiği gibi gitmen lazım benim bitmişti 2 gün sonra gitmiştim hafta sonu girdiği için. Tamam canım bende özelde çektirdim ama kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu başka hastaneye gitmek zorunda kaldım doktor iyi yapmışsın ama kendim çekmeden tam bilemiyorum Bi sıkıntı gözükmüyor gibi demişti. Benim kendi doktorum da özelde.mecbur özel merkezde çektirmem lazım burada çok zor çoğu hastane de yok çektireceğim bu ay gelsin de negatif diye aradım ama yine de çekemeyiz yumurtlama dönemi dedi adet sonrası gelin dediler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?