- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
yıkıldım resmen hiç bir gram ümidim kalmadı benim oturduğum yerde ağlıyorum zaten iş yerindeyim çok kötü oldum...Gerçekten en azından Bi rahim filmi çektir ona göre hareket edelim dese yapıcı konuşma yok hiç
Canım rapora gelecek olursak almak baya zormuş zaten öncelikle 3 yılı doldurman gerekliymiş. Yardımcı tedaviler denenmeden ilaç aşılama vs. Raporu zaten vermiyorlarmış şimdi hatırladım geçende bakmıştım galiba erkekte bişey olduğunda veriyorlarmış direk herhaldeben rapor alamazmışım zaten sağlıklı birisiyim tıbba göre
Benimde aynı senin gibiydi canım herşeyim normal görünüyor progesteron falan bakdilar 17 ksuur cikdi.yymurtlamada catlamada vs hicbiseyde sorun yok alttan muayenede görünen sayım da normal ama amh sınır cikdi.kalitesinde belki sorun vardır ama onu şu an göremeyiz dedi.benim ama sebebim var yani amh var sende oda yokken hicbisey yapamaz.sakin 1 doktorun lafıyla tüp bebeğe bir dünya para dökmeye kalkmayasin.baska doktorlara da Daniş emin ol tüp demezler sebep yokken.o doktor başından savmis seni.bu sefer devlet hastanesine gittim ultrasondan yumurtalarıma baktı zaten daha önce de bakmıştı çok iyi dedi yumurta tembelliği ve pco yok hormonlar normal sperm testi normal sadece hsg kaldı onu da randevu için aradım adet sonrası çekiyoruz diyorlar aşılama başarısız olabilir tüp bebekte yıpranmazsın garanti olur bu şekilde falan dedi ya bilmiyorum her ay günü gününe adet oluyorum testlerimde yumurtlama çatlama hepsini görüyorum ama tüp bebek yaptırıyorum yani buna inanamadım ben .
Hem bunu söyleyip hem tüp diyemez bir doktor.anlamadim amacını.ben rapor alamazmışım zaten sağlıklı birisiyim tıbba göre
Böyle yapıcı konuşmayan direk başından geciştirenlere ayrı sinir oluyorum zaten. Ama biz napalım çok haklısın üzülmekte devlete gidersin ilgilenmez (hepsi değil ama çoğu için diyorum çok deneyimledim)yıkıldım resmen hiç bir gram ümidim kalmadı benim oturduğum yerde ağlıyorum zaten iş yerindeyim çok kötü oldum...
aynen öyle canım biz alamıyoruz ben 3 yıldır evliyim de sağlıklı kişiye vermezler rapor dedi git özelde parayla yaptır demek istedi anlayacağın .....Canım rapora gelecek olursak almak baya zormuş zaten öncelikle 3 yılı doldurman gerekliymiş. Yardımcı tedaviler denenmeden ilaç aşılama vs. Raporu zaten vermiyorlarmış şimdi hatırladım geçende bakmıştım galiba erkekte bişey olduğunda veriyorlarmış direk herhalde
Zaten o da ayrı ironi. Ya sen yardımcı tedavi denedin mi ki direk git diyorsun saçma yaniaynen öyle canım biz alamıyoruz ben 3 yıldır evliyim de sağlıklı kişiye vermezler rapor dedi git özelde parayla yaptır demek istedi anlayacağın .....
bana parayla git özel de yaptır başın da ağrımasın dedi zaten ya ben 27 yaşındayım ya sanki 50 sandım kendimi oradaHem bunu söyleyip hem tüp diyemez bir doktor.anlamadim amacını.
Canım istanbuldasin sanırım, benim gttigim hastaneye randevu bulup bir git istersen devlet hastanesi ama güzel ilgileniyorlar ve eminim tüp falan demezler sana.hsg falanda cekiyorlarmis ben özelde cektirmisdim, istersen çektirdiğim yerinde söylerim sana hem fiyat olarak uygun hemde acısız ve ilgililer c kollu cihazları var.cam sakura hastanesi başakşehir Muzaffer zeki duman doktorun adı.aynen öyle canım biz alamıyoruz ben 3 yıldır evliyim de sağlıklı kişiye vermezler rapor dedi git özelde parayla yaptır demek istedi anlayacağın .....
canımm bıde benı dusun 2senedır hıc denk gelmedı :) :) karamsar olma vardır bır vaktı zamanıyok ben çok abartıyormuşum da bu kadar üstüne düşülmezmiş te beni biri görse gülermiş te yok bilmem ne :) ama korkmaya başladım ben 10 aydır hiç mi denk getiremedik gerçi ilişki de sıkıntılı öyle her gün her gün olmuyor acaba ilişki mi az diyorum babanesini örnek veriyor dedesi sene de 1 kere geliyormuş köye de babanesi nasıl kalmış ta bilmem ne.... :)
Ya aslında az çok doktorun demek istediğini anladım aslında ama yolu çook yanlış. Deseki önce bir rahim filmi çektir ona bakalım öyle hareket edelim sen şu takviyeyle devam et stres yapma vs. Dese.bana parayla git özel de yaptır başın da ağrımasın dedi zaten ya ben 27 yaşındayım ya sanki 50 sandım kendimi orada
yardımcı tedaviyi uygulamıyor hasta olanı tedavi ederiz dedi her sözü iğneleyiciydi öyle kötüyüm ki umudumu bitirdi tamamenZaten o da ayrı ironi. Ya sen yardımcı tedavi denedin mi ki direk git diyorsun saçma yani
hsg peki onu nerede çektirdin bir de izin sıkıntım var benim ya hafta sonu gidebileceğim bir yer var mı hsg için?Canım istanbuldasin sanırım, benim gttigim hastaneye randevu bulup bir git istersen devlet hastanesi ama güzel ilgileniyorlar ve eminim tüp falan demezler sana.hsg falanda cekiyorlarmis ben özelde cektirmisdim, istersen çektirdiğim yerinde söylerim sana hem fiyat olarak uygun hemde acısız ve ilgililer c kollu cihazları var.cam sakura hastanesi başakşehir Muzaffer zeki duman doktorun adı.
ben de 3 yıldır evliyim benim de öyle denk gelmedi emin ol aynı şeyi sana da söyler gitsen sen hala deniyor musun peki?canımm bıde benı dusun 2senedır hıc denk gelmedı :) :) karamsar olma vardır bır vaktı zamanı
o kadar kötü hissediyorum ki yıkıldım yani yaşamak istemiyorum ruhsal çöküntüye girdim ....Ya aslında az çok doktorun demek istediğini anladım aslında ama yolu çook yanlış. Deseki önce bir rahim filmi çektir ona bakalım öyle hareket edelim sen şu takviyeyle devam et stres yapma vs. Dese.
Baktı rahim filminde de bişey yok gel birde aşılama deneyelim belki tutar diye yönlendirse.
Direk demiş ki hiç canını sıkma uğraşma paran varsa direk tüpe git garanti olsun sen üzülmezsin. Aslında böyle demiş az çok anlayabiliyorum ama bir doktor önce yardımcı tedavileri denemeli
Cumartesi bildiğim kadarıyla özel hastaneler çalışıyor başladılar yine galiba bu virüs yüzünden yasaktı herhalde. Adet biter bitmez gitmen lazım canım doktor bana öyle demişti denk gelirse ara cumartesi gidebilirsinyardımcı tedaviyi uygulamıyor hasta olanı tedavi ederiz dedi her sözü iğneleyiciydi öyle kötüyüm ki umudumu bitirdi tamamen
hsg peki onu nerede çektirdin bir de izin sıkıntım var benim ya hafta sonu gidebileceğim bir yer var mı hsg için?
Hafta sonu cekelirmi hiç bilmiyorum canım arayıp bir sor istersen.colormed goruntulme merkezi beni suleymaniyeden birndoktor yonlendirmisdi 400 TL ye çektirdim.istersen sana özelden doktorun adını da kendi adimida yazayım arkadaşım tavsiye etti deyip ona göre fiyat versinler sanada.ilk dedikleri fiyat 600 tavsiye falan deyince düşürüyorlar.yardımcı tedaviyi uygulamıyor hasta olanı tedavi ederiz dedi her sözü iğneleyiciydi öyle kötüyüm ki umudumu bitirdi tamamen
hsg peki onu nerede çektirdin bir de izin sıkıntım var benim ya hafta sonu gidebileceğim bir yer var mı hsg için?
evet bende oyle angut bır doktora denk gelmıstım 4 5 ay onceYa aslında az çok doktorun demek istediğini anladım aslında ama yolu çook yanlış. Deseki önce bir rahim filmi çektir ona bakalım öyle hareket edelim sen şu takviyeyle devam et stres yapma vs. Dese.
Baktı rahim filminde de bişey yok gel birde aşılama deneyelim belki tutar diye yönlendirse.
Direk demiş ki hiç canını sıkma uğraşma paran varsa direk tüpe git garanti olsun sen üzülmezsin. Aslında böyle demiş az çok anlayabiliyorum ama bir doktor önce yardımcı tedavileri denemeli
Çok iyi anlıyorum seni her gittiğin doktordan eli boş döndün şansına da hiç uğraşmak istemeyen insanlar denk gelmiş. Derdimiz aynı ama benim sorunum var çare arıyorum senin sorunun yok cevap arıyorsun. Hayat çok garip keşke bir sorunum olmasa derim ama böyle olunca da insan daha çok strese girer bir de her doktor böyle çevirirseo kadar kötü hissediyorum ki yıkıldım yani yaşamak istemiyorum ruhsal çöküntüye girdim ....
bakayım bir cumartesi de çalışıyorum da yine bir şeyler derim artık....Cumartesi bildiğim kadarıyla özel hastaneler çalışıyor başladılar yine galiba bu virüs yüzünden yasaktı herhalde. Adet biter bitmez gitmen lazım canım doktor bana öyle demişti denk gelirse ara cumartesi gidebilirsin
Ben de aynı doktora gidiyorum canimCanım istanbuldasin sanırım, benim gttigim hastaneye randevu bulup bir git istersen devlet hastanesi ama güzel ilgileniyorlar ve eminim tüp falan demezler sana.hsg falanda cekiyorlarmis ben özelde cektirmisdim, istersen çektirdiğim yerinde söylerim sana hem fiyat olarak uygun hemde acısız ve ilgililer c kollu cihazları var.cam sakura hastanesi başakşehir Muzaffer zeki duman doktorun adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?