- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
hayır bayağı ağladım kötüyüm çok kötü hem de yumurta tembelliği ve polikistik over de yok dedi ben neyi tedavi edeceğim Allah aşkına ne yapsam bilemiyorum çöktüm resmenO ne demek öyle ya? Kaç çıktı prolaktinin? Başka hiç bişey demedi mi yani o ne demek öyle direk tüp bebek diye. Sen hiç yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadın ki veya aşılama direk tüp bebeğe nasıl geçtin? Bu doktorlar artık uğraşmak istemiyor herhalde
Vallahi bende böyle konuşmasına şaşırdım açıkçası. Ne demek direk tüp bebek? Hiç bişey denemeden hiçbir sorunun yok madem bir vitamin falan verseydi o derece artık. Bana bile doktorum önce hapla deniyoruz sonra aşılama eğer olmazsa tüp bebeğe yönlendiriyoruz diye anlattı. Anlattığı kişi de ben değildim yani başkası için dedi.yumurta geliştiriciye gerek yok yumurtalar çok iyi boyutta gelişiyor dedi yumurtan oluşmuş çatlamış dedi prolaktin tahlili daha çıkmamış bir sonraki gidişim de rahim filmini de çektir gel dedi aşılama da başarı şansı düşük tüp bebek stressiz sıkıntısız olur senin için dedi resmen yıkıldım ya çok sağlıyım ama tüp bebek yapmam gerekiyor hala inanamıyorum...
Yani verdiğim örnek şu içindi. Eğer gerçekten bişeyin yoksa verdiğim örnekteki gibi bir yumurta kalitesizliği vs. Hiçbir sorun olmasa da aşılamayla tutan o kadar çok kişi var kihayır bayağı ağladım kötüyüm çok kötü hem de yumurta tembelliği ve polikistik over de yok dedi ben neyi tedavi edeceğim Allah aşkına ne yapsam bilemiyorum çöktüm resmen
yıkıldım ya ne desem bilmiyorum yumurta kalitesini sadece tüp bebekte görüyoruz dedi bir de gebelik için tahlilde istemiş gördükçe üzüleyim diye galiba ya sonucu ekran resmi yaparım artıkVallahi bende böyle konuşmasına şaşırdım açıkçası. Ne demek direk tüp bebek? Hiç bişey denemeden hiçbir sorunun yok madem bir vitamin falan verseydi o derece artık. Bana bile doktorum önce hapla deniyoruz sonra aşılama eğer olmazsa tüp bebeğe yönlendiriyoruz diye anlattı. Anlattığı kişi de ben değildim yani başkası için dedi.
Benim komşuma da öyle hiçbir sorun yok demişler olmamış kaç sene sonra başka Bi doktora gitmiş o da demişki yumurtan kalitesi azalmış falan diye. Sonra aşılama yapmışlar ve direk tutmuş
Bazen böyle gözükmeyen şeylerin arkasında böyle şeyler çıkabiliyor doğru düzgün ilgilenmeden direk tüp bebek demek gerçekten komik ama
Yani verdiğim örnek şu içindi. Eğer gerçekten bişeyin yoksa verdiğim örnekteki gibi bir yumurta kalitesizliği vs. Hiçbir sorun olmasa da aşılamayla tutan o kadar çok kişi var ki
Canım o doktor saçmalamış tüp bebekten önce aşılama dene sen onu dinleme hem de hicbir sorunun yokken direkt tüp bebek demesi hiç profesyonelce olmamie BENCE sen o doktoru değiştir canını sıkma takviye vitaminler vs var onları dene bi de hsgden sonra da hamile kalma şansı yükseliyo hemen üzme kendiniEki Görüntüle 2919815
Yani onu daaaa ancak tüp bebekte görebilir mişim ekran resmî yapacağım bak bunu bakıp bakıp ağlarım
vitamin alıyorum doğal arı sütü bal polen propolis kullanıyorum d vitamini alıyorum zaten hormonlarıma kan testlerime baktım hepsine normal diyor yumurta da çok sağlıklı dedi atacağım kendimi bir yerden bana aşılama tutmama ihtimali var ama tüp direk garanti olur senin için dedi ya bilmiyorum hiç madem sağlıklıyım neden tüp?Canım o doktor saçmalamış tüp bebekten önce aşılama dene sen onu dinleme hem de hicbir sorunun yokken direkt tüp bebek demesi hiç profesyonelce olmamie BENCE sen o doktoru değiştir canını sıkma takviye vitaminler vs var onları dene bi de hsgden sonra da hamile kalma şansı yükseliyo hemen üzme kendini
Devlet hastanesine mi gidiyorsun canımvitamin alıyorum doğal arı sütü bal polen propolis kullanıyorum d vitamini alıyorum zaten hormonlarıma kan testlerime baktım hepsine normal diyor yumurta da çok sağlıklı dedi atacağım kendimi bir yerden bana aşılama tutmama ihtimali var ama tüp direk garanti olur senin için dedi ya bilmiyorum hiç madem sağlıklıyım neden tüp?
bu sefer devlete gittim özele gittiğim doktor yapacak bir şey yok tıbben ilaç yazmak doğru değil sistemde hiç bir sıkıntı yok dışarıdan müdahale etmek doğru olmaz falan demişti..... hsg çektireceğim tek o kaldıDevlet hastanesine mi gidiyorsun canım
Canım lafa karismis gibi olacağım ama doktor gercekden kafayı sıyırmış.amh baktirmismiydin sen onu tam hatırlayamadım.hsg cektirmedin hem daha henüz o bile belli değil.amh sperm testi ve amh bunların ucude normal se eğer.o zaman bile sebepsiz deniliyor ve aşılama yapiliyor 2 kere, aşılama olmadan tüp bebek için rapor falan çıkmaz.ozelde büyük paralarla olabilir ancak oda sırf paranı almak için yaparlar hiçbir sebebin yoksa.gttigin doktor ozelmiydi.kendi tüp bebek merkezi falan mı var bana bunları düşündürttu acikcasi.Eki Görüntüle 2919815
Yani onu daaaa ancak tüp bebekte görebilir mişim ekran resmî yapacağım bak bunu bakıp bakıp ağlarım
Canım ben de devlete gidiyorum önce 3 ay komen tedavisi sonra 2 kez aşılama en son tüp bebek diyorlar. Yani aşılama denemeden tüp bebek raporu bile çıkaramiyorsun zaten o doktor saçmalamış sen ona bakma rahim filmi çektir başka bi doktora git canını sıkma hicbir sorunun yokmuş madem olur aşılama da işe yarayabilirbu sefer devlete gittim özele gittiğim doktor yapacak bir şey yok tıbben ilaç yazmak doğru değil sistemde hiç bir sıkıntı yok dışarıdan müdahale etmek doğru olmaz falan demişti..... hsg çektireceğim tek o kaldı
He birde devlet hastanesi ben daha da şok.rapor cikmiyorki kuzum sebebin yoksa.nasil yapacakmış tüp bebeği onu dedi mi ? Benim amh sınırda 3 sonucum var 1 tanesi 0.90 diğerleri 1 üzeri.0.90 i kullaraka tüp yapabiliriz diğerlerine rapor çıkmz dedi mesela raporla uğraşıyorum şu an.raporu nasıl çıkartacak mis sebebi yokken ?bu sefer devlete gittim özele gittiğim doktor yapacak bir şey yok tıbben ilaç yazmak doğru değil sistemde hiç bir sıkıntı yok dışarıdan müdahale etmek doğru olmaz falan demişti..... hsg çektireceğim tek o kaldı
Özelde rapor gerekli midir? Direk özele git diye başından savmış sankiHe birde devlet hastanesi ben daha da şok.rapor cikmiyorki kuzum sebebin yoksa.nasil yapacakmış tüp bebeği onu dedi mi ? Benim amh sınırda 3 sonucum var 1 tanesi 0.90 diğerleri 1 üzeri.0.90 i kullaraka tüp yapabiliriz diğerlerine rapor çıkmz dedi mesela raporla uğraşıyorum şu an.raporu nasıl çıkartacak mis sebebi yokken ?
bu sefer devlet hastanesine gittim ultrasondan yumurtalarıma baktı zaten daha önce de bakmıştı çok iyi dedi yumurta tembelliği ve pco yok hormonlar normal sperm testi normal sadece hsg kaldı onu da randevu için aradım adet sonrası çekiyoruz diyorlar aşılama başarısız olabilir tüp bebekte yıpranmazsın garanti olur bu şekilde falan dedi ya bilmiyorum her ay günü gününe adet oluyorum testlerimde yumurtlama çatlama hepsini görüyorum ama tüp bebek yaptırıyorum yani buna inanamadım ben .Canım lafa karismis gibi olacağım ama doktor gercekden kafayı sıyırmış.amh baktirmismiydin sen onu tam hatırlayamadım.hsg cektirmedin hem daha henüz o bile belli değil.amh sperm testi ve amh bunların ucude normal se eğer.o zaman bile sebepsiz deniliyor ve aşılama yapiliyor 2 kere, aşılama olmadan tüp bebek için rapor falan çıkmaz.ozelde büyük paralarla olabilir ancak oda sırf paranı almak için yaparlar hiçbir sebebin yoksa.gttigin doktor ozelmiydi.kendi tüp bebek merkezi falan mı var bana bunları düşündürttu acikcasi.
Aynen canım ne kadar saçma konuşmuş ben de şaşırdımHe birde devlet hastanesi ben daha da şok.rapor cikmiyorki kuzum sebebin yoksa.nasil yapacakmış tüp bebeği onu dedi mi ? Benim amh sınırda 3 sonucum var 1 tanesi 0.90 diğerleri 1 üzeri.0.90 i kullaraka tüp yapabiliriz diğerlerine rapor çıkmz dedi mesela raporla uğraşıyorum şu an.raporu nasıl çıkartacak mis sebebi yokken ?
Bende öyle duydum ama anlatan bana öyle söylemedi bilmiyorum tabi ayrıntısını. Ama hiç aşılama demeden direk tüp bebek demesi çok şaşırtıcı ya resmen uğraşmak istememişEki Görüntüle 2919815
Özelde rapor geçen yerler var fiyatta indirim oluyor biraz ama yine büyük paralar var tabiki.rapor olmadan daha alda büyük paralar.rapor alamaz ki zaten sebep yokken.bastam savmis resmenÖzelde rapor gerekli midir? Direk özele git diye başından savmış sanki
özelde gerekmiyor ki direk git yaptır demek istedi galiba bana asla rapor vermezler doktor bu yumurtalarda amh 3 ve üzeridir dedi 22 mm yumurtam bile vardı benim ama döllenmiyor demekki yumurtalarım da var bir şey ne diyeyim??He birde devlet hastanesi ben daha da şok.rapor cikmiyorki kuzum sebebin yoksa.nasil yapacakmış tüp bebeği onu dedi mi ? Benim amh sınırda 3 sonucum var 1 tanesi 0.90 diğerleri 1 üzeri.0.90 i kullaraka tüp yapabiliriz diğerlerine rapor çıkmz dedi mesela raporla uğraşıyorum şu an.raporu nasıl çıkartacak mis sebebi yokken ?
Gerçekten en azından Bi rahim filmi çektir ona göre hareket edelim dese yapıcı konuşma yok hiçÖzelde rapor geçen yerler var fiyatta indirim oluyor biraz ama yine büyük paralar var tabiki.rapor olmadan daha alda büyük paralar.rapor alamaz ki zaten sebep yokken.bastam savmis resmen
ben rapor alamazmışım zaten sağlıklı birisiyim tıbba göreBende öyle duydum ama anlatan bana öyle söylemedi bilmiyorum tabi ayrıntısını. Ama hiç aşılama demeden direk tüp bebek demesi çok şaşırtıcı ya resmen uğraşmak istememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?