Valla ilginç geldi canım benim hemen çıkıyor ya şaşırdımsadece beta çıkmış onu da 4 gün oluyor pik göreli neden baktı bilmiyorum da neyse ama prolaktin çıkmamış yani hayattaki şansım bu işte....
Randevumuz ertelendi canım haber vericem size mutlakaAminnn canımsenden de yarın güzel haberler bekliyoruz o zaman inşaAllahh halledebilirsiniz sorunlarınızı
akşama hemen başka bir doktordan randevu alacağım zaten kafama yatmıyor hiç söyledikleri..... artık ne olacak bilemiyorum...Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin canım daha hsg bile çekilmeden amh ye bakmadan yumurta takibi yapmadan nasıl hemen tüp bebek önerir ki tamamen saçmalık başından savmış sankibenim eşimde sperm problemi vardı nisanda tamamen düzeldi bende de problem yok ama hala olmuyo bi tek prolaktin yüksekliği var ama buna rağmen ilaç kullanıyorum yumurta takibi çatlatma iğnesi falan yapıyoruz bunun sıralaması aslında böyledir. Önce yumurta takibi sonra aşılama sonra tüp bebek. Tekrardan başka doktora git bence canım yıpratma kendini bi tane doktorda takılı kalma. Belki yumurtan vardır ama sağlıklı değildir famera kullanırken daha sağlıklı gelişip o zaman tutucak belki ne belli. Sakın başka doktora görünmeden direk tüp bebeğe yönelme canım moralinide bozma. Benim kuzeniminde 4 yıl çocuğu olmadı ve hiç bi neden bulamadılar 4 yıl sonra kendiğinden oluverdi herşeyin bi vakti zamanı vardır sıkma canını daha 27 yaşındasın
Hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz haberleriniRandevumuz ertelendi canım haber vericem size mutlakaama senin de haberlerini merak ediyorum gelişmelerini yaz bize
çok iyi yapmışsın onun söylediklerini unut sen bakalım diğer doktor ne söylücek seninde prolaktin tam sınırdaydı şimdi bunada stres yapıp iyice yükseltme hormonunu bunun yükselmesinin en büyük nedeni stres ve uyku düzeniymiş doktorum söyledi o yüzden rahatlatmaya çalış kendini. inşaAllah gönlünden geçen hakkında hayırlı olandır canımakşama hemen başka bir doktordan randevu alacağım zaten kafama yatmıyor hiç söyledikleri..... artık ne olacak bilemiyorum...
bugün yine yaptı bakalım da sonucu da çıkmıyor taaaaa sabah yaptı akşam oldu daha sonuç yok bir de küfür eder gibi beta bakmış o çıkmış prolaktin çıkmamış neden acaba :/Hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz haberlerinibenim haberde 14 gün sonra negatif mi pozitif mi belli olur sakin sakin beklicem
çok iyi yapmışsın onun söylediklerini unut sen bakalım diğer doktor ne söylücek seninde prolaktin tam sınırdaydı şimdi bunada stres yapıp iyice yükseltme hormonunu bunun yükselmesinin en büyük nedeni stres ve uyku düzeniymiş doktorum söyledi o yüzden rahatlatmaya çalış kendini. inşaAllah gönlünden geçen hakkında hayırlı olandır canım
Ben özelde yaptırdığımda 2 saatte almıştım sonucu ama devlette nasıl işliyo bilmiyorum en kötü yarın sabah belli olur zaten inşaAllah iyi bi sonuç çıksrbugün yine yaptı bakalım da sonucu da çıkmıyor taaaaa sabah yaptı akşam oldu daha sonuç yok bir de küfür eder gibi beta bakmış o çıkmış prolaktin çıkmamış neden acaba :/
galiba yarın sabah çıkacak .....ben de özelde yaptırdım adetliylen de 2 saatte çıkmıştı şu devletin herşeyi kötü yaBen özelde yaptırdığımda 2 saatte almıştım sonucu ama devlette nasıl işliyo bilmiyorum en kötü yarın sabah belli olur zaten inşaAllah iyi bi sonuç çıksr
Bende onu diyorum dene canım aşılama yaptır. Gülme kuzum Allah hepimize hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah bu günlerde geçecekbakacağım da biraz üzerine düşeyim diyorum özellikle aşılama olayına gireyim diyorum bir önce bu ay mı... buna gülüyorum sadece :)
İzlememeye çalışıyorum denk gelirse hemen kapatıcamAmin canım hayır etsin inşaAllahUğraşcak şeylerin varsa iyi o zaman ama sakın o videoları izleyip yıpratma kendini
bende aşılamaya baayaa bır heveslendım belkı Rabbım onu vesıle kılar ınsallaahhh
Kızlar bende aşılamaya gidicem artık nasip olursa 2 ay sonra Bi konu açarım orda toplanırızamin canım inşallah bakarsın aşılama da umduğumuzu buluruz...
evet kuzum bızıde davet et, ınsallaaahhh bu yıl bıtmeden hepımız hamile kalmış oluruz :)Kızlar bende aşılamaya gidicem artık nasip olursa 2 ay sonra Bi konu açarım orda toplanırız
O kadar umutsuzum ki o kadar.... yani hep dedim ki salı günü dgelsin doktor güzel bir şey söylesin ama olmadı biliyorum bu ay da olmadı artık umudum kırıldı çıkmadık candan umut kesilmezmiş ama canım çıktı sanki ya....Bende onu diyorum dene canım aşılama yaptır. Gülme kuzum Allah hepimize hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah bu günlerde geçecek
hepimiz aşı yolcusuyuz herhalde :)Kızlar bende aşılamaya gidicem artık nasip olursa 2 ay sonra Bi konu açarım orda toplanırız
Ahh ahh inşallah keşke olsaevet kuzum bızıde davet et, ınsallaaahhh bu yıl bıtmeden hepımız hamile kalmış oluruz :)
Valla biz aşı yolcusuyuz da canım sende hemen filmini çektir bir doktor bul seni yönlendirecek bize yetişhepimiz aşı yolcusuyuz herhalde :)
Araştırıyorum tekrar bakacağım haklısınız size yetişirim inşallahValla biz aşı yolcusuyuz da canım sende hemen filmini çektir bir doktor bul seni yönlendirecek bize yetiş
Yani canım gerçekten haklısın isyanında umutsuzluğunda bende aynı durumdayım ne yalan söyleyeyim. Ama seni bir yola koyan doktor bulamadın daha önceliğin bu olsun esinin dediği gibi bu işler böyle ilerliyor çünkü olmadıkça tedavi denenir yapacak bir şey yok bunda rahim filmini görmeden amh yapmadan kimse seni yönlendiremez saçma çünkü
Senin en önemli önceliğin düzgün bir doktor bulmak
Canım büyükşehirdesin orda illaki aklının uyuşacağı bir doktor bulursunAraştırıyorum tekrar bakacağım haklısınız size yetişirim inşallah
aynen öyle bakıyorum ve bir şeyler buldum gibi bir de prolaktin sonucum çıkmış 23.9 diyor yavaş yavaş düşmüş herhaldeCanım büyükşehirdesin orda illaki aklının uyuşacağı bir doktor bulursun
Benim de aynı çıkmıştı referans değerin bir tık üstüydü sorun yok dediler iyi bu değerraynen öyle bakıyorum ve bir şeyler buldum gibi bir de prolaktin sonucum çıkmış 23.9 diyor yavaş yavaş düşmüş herhalde
iyi o zaman sıkıntı yok hormonlarım da sadece geriye hsg kaldı...Benim de aynı çıkmıştı referans değerin bir tık üstüydü sorun yok dediler iyi bu değerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?