Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akşama hemen başka bir doktordan randevu alacağım zaten kafama yatmıyor hiç söyledikleri..... artık ne olacak bilemiyorum...

Randevumuz ertelendi canım haber vericem size mutlaka ama senin de haberlerini merak ediyorum gelişmelerini yaz bize
Hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz haberlerini benim haberde 14 gün sonra negatif mi pozitif mi belli olur sakin sakin beklicem
akşama hemen başka bir doktordan randevu alacağım zaten kafama yatmıyor hiç söyledikleri..... artık ne olacak bilemiyorum...
çok iyi yapmışsın onun söylediklerini unut sen bakalım diğer doktor ne söylücek seninde prolaktin tam sınırdaydı şimdi bunada stres yapıp iyice yükseltme hormonunu bunun yükselmesinin en büyük nedeni stres ve uyku düzeniymiş doktorum söyledi o yüzden rahatlatmaya çalış kendini. inşaAllah gönlünden geçen hakkında hayırlı olandır canım

bugün yine yaptı bakalım da sonucu da çıkmıyor taaaaa sabah yaptı akşam oldu daha sonuç yok bir de küfür eder gibi beta bakmış o çıkmış prolaktin çıkmamış neden acaba :/

bugün yine yaptı bakalım da sonucu da çıkmıyor taaaaa sabah yaptı akşam oldu daha sonuç yok bir de küfür eder gibi beta bakmış o çıkmış prolaktin çıkmamış neden acaba :/
Ben özelde yaptırdığımda 2 saatte almıştım sonucu ama devlette nasıl işliyo bilmiyorum en kötü yarın sabah belli olur zaten inşaAllah iyi bi sonuç çıksr

Ben özelde yaptırdığımda 2 saatte almıştım sonucu ama devlette nasıl işliyo bilmiyorum en kötü yarın sabah belli olur zaten inşaAllah iyi bi sonuç çıksr
galiba yarın sabah çıkacak .....ben de özelde yaptırdım adetliylen de 2 saatte çıkmıştı şu devletin herşeyi kötü ya

Bende onu diyorum dene canım aşılama yaptır. Gülme kuzum Allah hepimize hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah bu günlerde geçecek
O kadar umutsuzum ki o kadar.... yani hep dedim ki salı günü dgelsin doktor güzel bir şey söylesin ama olmadı biliyorum bu ay da olmadı artık umudum kırıldı çıkmadık candan umut kesilmezmiş ama canım çıktı sanki ya....

hepimiz aşı yolcusuyuz herhalde :)
Valla biz aşı yolcusuyuz da canım sende hemen filmini çektir bir doktor bul seni yönlendirecek bize yetiş
Yani canım gerçekten haklısın isyanında umutsuzluğunda bende aynı durumdayım ne yalan söyleyeyim. Ama seni bir yola koyan doktor bulamadın daha önceliğin bu olsun esinin dediği gibi bu işler böyle ilerliyor çünkü olmadıkça tedavi denenir yapacak bir şey yok bunda rahim filmini görmeden amh yapmadan kimse seni yönlendiremez saçma çünkü
Senin en önemli önceliğin düzgün bir doktor bulmak

Araştırıyorum tekrar bakacağım haklısınız size yetişirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…