Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mecbur özel merkezde çektirmem lazım burada çok zor çoğu hastane de yok çektireceğim bu ay gelsin de negatif diye aradım ama yine de çekemeyiz yumurtlama dönemi dedi adet sonrası gelin dediler :/
ıstanbuldaysanız rahım fılmı ıcın echomarı onerıyorum. arayıp gun alabılırsınız onlar zaten adetınızı vs soruyor sıze uygun olan gunu soyluyorlar.

haklısın iyi bir yer bulayım hatta şu cevat beye gideyim diyorum o çok meth edildi alttan muayene ettiğinden mi nedir bilmiyorum karnım çok kötü sancım var akıntım oluyor acaba enfeksiyon mu kaptım yada muayeneden sonra mı böyle oluyordu unuttum mu ben bilmiyorum ....

ıstanbuldaysanız rahım fılmı ıcın echomarı onerıyorum. arayıp gun alabılırsınız onlar zaten adetınızı vs soruyor sıze uygun olan gunu soyluyorlar.
ben de oraya soracağım bir bir yeri aradım ama şimdi olmaz dedi hafta sonu gidecektim yoksa adet bekliyorum...

aynen canım bnde 8.ayda cektırdım orda ınsallah onemlı bısey yokktur, adet sonrası cekıyolar evet
ben resmen olsun diyorum da açılsın yapılsın da bu sıkıntı kalksın ortadan belki o zaman olur belki sıkıntı vardır Rabbim dermansız dert vermesin ya ....

ben resmen olsun diyorum da açılsın yapılsın da bu sıkıntı kalksın ortadan belki o zaman olur belki sıkıntı vardır Rabbim dermansız dert vermesin ya ....
evet kesınlıkle canımm, zaten bır yapısıklık vs varsa ıslem esnasında açıyolarmıs uzme kendını. Rabbım kucagını en kısa zamanda doldursun

Onlar bende de oluyor canım akıntı zaten normalde kastıysan biraz o yüzden sancı olmuştur. Bence de iyi bir yer bul çektirdiğin doktora göster kendini bir de canım. Ama inşallah hiçbirine gerek kalmadan bu ay güzel haber alırsın

bakacağım da biraz üzerine düşeyim diyorum özellikle aşılama olayına gireyim diyorum bir önce bu ay mı... buna gülüyorum sadece :)

Amin canım hayır etsin inşaAllah Uğraşcak şeylerin varsa iyi o zaman ama sakın o videoları izleyip yıpratma kendini

Doktordan geldim prolaktine baktırdı tekrar o kadar tüp bebek yaptır sen artık diyor rahim filmini de çektir bir şeyin yok dedi
Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin canım daha hsg bile çekilmeden amh ye bakmadan yumurta takibi yapmadan nasıl hemen tüp bebek önerir ki tamamen saçmalık başından savmış sanki benim eşimde sperm problemi vardı nisanda tamamen düzeldi bende de problem yok ama hala olmuyo bi tek prolaktin yüksekliği var ama buna rağmen ilaç kullanıyorum yumurta takibi çatlatma iğnesi falan yapıyoruz bunun sıralaması aslında böyledir. Önce yumurta takibi sonra aşılama sonra tüp bebek. Tekrardan başka doktora git bence canım yıpratma kendini bi tane doktorda takılı kalma. Belki yumurtan vardır ama sağlıklı değildir famera kullanırken daha sağlıklı gelişip o zaman tutucak belki ne belli. Sakın başka doktora görünmeden direk tüp bebeğe yönelme canım moralinide bozma. Benim kuzeniminde 4 yıl çocuğu olmadı ve hiç bi neden bulamadılar 4 yıl sonra kendiğinden oluverdi herşeyin bi vakti zamanı vardır sıkma canını daha 27 yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…