- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ıstanbuldaysanız rahım fılmı ıcın echomarı onerıyorum. arayıp gun alabılırsınız onlar zaten adetınızı vs soruyor sıze uygun olan gunu soyluyorlar.mecbur özel merkezde çektirmem lazım burada çok zor çoğu hastane de yok çektireceğim bu ay gelsin de negatif diye aradım ama yine de çekemeyiz yumurtlama dönemi dedi adet sonrası gelin dediler :/
haklısın iyi bir yer bulayım hatta şu cevat beye gideyim diyorum o çok meth edildi alttan muayene ettiğinden mi nedir bilmiyorum karnım çok kötü sancım var akıntım oluyor acaba enfeksiyon mu kaptım yada muayeneden sonra mı böyle oluyordu unuttum mu ben bilmiyorum ....Yok canım adet bittiği gibi gitmen lazım benim bitmişti 2 gün sonra gitmiştim hafta sonu girdiği için. Tamam canım bende özelde çektirdim ama kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu başka hastaneye gitmek zorunda kaldım doktor iyi yapmışsın ama kendim çekmeden tam bilemiyorum Bi sıkıntı gözükmüyor gibi demişti. Benim kendi doktorum da özelde.
Özelde bir yerde çektirirsen o rahim filmini çeken doktora git diyorum bu yüzden canım. İyi bir doktor bulursan eğer onda çektir filmini de. Ben cuma günü gitmiştim pazartesi geleyim mi diye gel sıra al hemen çekerim demişti. Ona bile sıra almadan kapıdan sordum doktora. Ama İstanbul büyük yer o şekil kabul etmeyebilirler senin için. Çok erken bu arada canım en az senin şuan 1 hafta daha beklemen gerekiyor
ben de oraya soracağım bir bir yeri aradım ama şimdi olmaz dedi hafta sonu gidecektim yoksa adet bekliyorum...ıstanbuldaysanız rahım fılmı ıcın echomarı onerıyorum. arayıp gun alabılırsınız onlar zaten adetınızı vs soruyor sıze uygun olan gunu soyluyorlar.
aynen canım bnde 8.ayda cektırdım orda ınsallah onemlı bısey yokktur, adet sonrası cekıyolar evetben de oraya soracağım bir bir yeri aradım ama şimdi olmaz dedi hafta sonu gidecektim yoksa adet bekliyorum...
ben resmen olsun diyorum da açılsın yapılsın da bu sıkıntı kalksın ortadan belki o zaman olur belki sıkıntı vardır Rabbim dermansız dert vermesin ya ....aynen canım bnde 8.ayda cektırdım orda ınsallah onemlı bısey yokktur, adet sonrası cekıyolar evet
evet kesınlıkle canımm, zaten bır yapısıklık vs varsa ıslem esnasında açıyolarmıs uzme kendını. Rabbım kucagını en kısa zamanda doldursunben resmen olsun diyorum da açılsın yapılsın da bu sıkıntı kalksın ortadan belki o zaman olur belki sıkıntı vardır Rabbim dermansız dert vermesin ya ....
hepimizinkini inşallah canım ya en kısa sürede hemen doldursun...evet kesınlıkle canımm, zaten bır yapısıklık vs varsa ıslem esnasında açıyolarmıs uzme kendını. Rabbım kucagını en kısa zamanda doldursun
amın kuuzum amınn ınsallaahhepimizinkini inşallah canım ya en kısa sürede hemen doldursun...
Onlar bende de oluyor canım akıntı zaten normalde kastıysan biraz o yüzden sancı olmuştur. Bence de iyi bir yer bul çektirdiğin doktora göster kendini bir de canım. Ama inşallah hiçbirine gerek kalmadan bu ay güzel haber alırsınhaklısın iyi bir yer bulayım hatta şu cevat beye gideyim diyorum o çok meth edildi alttan muayene ettiğinden mi nedir bilmiyorum karnım çok kötü sancım var akıntım oluyor acaba enfeksiyon mu kaptım yada muayeneden sonra mı böyle oluyordu unuttum mu ben bilmiyorum ....
bakacağım da biraz üzerine düşeyim diyorum özellikle aşılama olayına gireyim diyorum bir önce bu ay mı... buna gülüyorum sadece :)Onlar bende de oluyor canım akıntı zaten normalde kastıysan biraz o yüzden sancı olmuştur. Bence de iyi bir yer bul çektirdiğin doktora göster kendini bir de canım. Ama inşallah hiçbirine gerek kalmadan bu ay güzel haber alırsın
bende aşılamaya baayaa bır heveslendım belkı Rabbım onu vesıle kılar ınsallaahhhbakacağım da biraz üzerine düşeyim diyorum özellikle aşılama olayına gireyim diyorum bir önce bu ay mı... buna gülüyorum sadece :)
amin canım inşallah bakarsın aşılama da umduğumuzu buluruz...bende aşılamaya baayaa bır heveslendım belkı Rabbım onu vesıle kılar ınsallaahhh
inşallaaahh kuzum inşallaahh, saglıkla sıhhatle olsundaamin canım inşallah bakarsın aşılama da umduğumuzu buluruz...
Muayeneden sonra oluyo bana da öylebilmem kanda hemen çıkar deniliyor ya o yüzden dedim belki çıkar diye düşündüm muayeneden dolayı oldu galiba çok akıntım var ve sancım var rahmimde bir baskı hissediyorum..... :/
iyi o zaman ya sevindim dedim yine mi enfeksiyon falan oldu vallahi daraldım ya zaten prolaktin değerim de çıkmamış daha ....Muayeneden sonra oluyo bana da öyle
Ben test veriyorum öğleden sonra cikiyo nasıl çıkmamış yaiyi o zaman ya sevindim dedim yine mi enfeksiyon falan oldu vallahi daraldım ya zaten prolaktin değerim de çıkmamış daha ....
sadece beta çıkmış onu da 4 gün oluyor pik göreli neden baktı bilmiyorum da neyse ama prolaktin çıkmamış yani hayattaki şansım bu işte....Ben test veriyorum öğleden sonra cikiyo nasıl çıkmamış ya
Aminnn canımCanım inşallah gerek kalmaz mr falan bu ay olur insallahhDilos6342 ile ben de seni takip ederiz belki saka maka benim durumlar belirsiz canım yarın randevu var bakalım ise yarayacak mi
Amin canım hayır etsin inşaAllahÖyle canım en son gittiğimde de evim çok uzakta ya aklım hep burda kalmıştı iki yönlü zor aslında bu seferlik evdeyim artık evde birkaç şeyde var onlarla uğraşıyorum.
Doğru söylüyorsun ama benim hayatım hep stresli maalesef Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin canım daha hsg bile çekilmeden amh ye bakmadan yumurta takibi yapmadan nasıl hemen tüp bebek önerir ki tamamen saçmalık başından savmış sankiDoktordan geldim prolaktine baktırdı tekrar o kadar tüp bebek yaptır sen artık diyor rahim filmini de çektir bir şeyin yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?