Hadi bakalım hsg çektirip hamile kalan da çok variyi o zaman sıkıntı yok hormonlarım da sadece geriye hsg kaldı...
hadi inşallah ya .... bir mucize olur inşallah...Hadi bakalım hsg çektirip hamile kalan da çok var
Gebeliği öğrenmeden icilen ilacın sorun yaratmadığını duymuştum canım ama ben olsam emin olmadan kullanmazdım sonuçta antibiyotik çok tehlikeliO olurbigunDilos6342 kızlar size bir şey soracağım benim 20 lik dişim ağrıyor ve doktorum da antibiyotik vermek istiyor 5 günlük bu ayda hala umudum var kullansam sizce sıkıntı olur mu bir doktora danıştım ama o da gebeliği öğrenmeden yaptığın tedaviden sıkıntı çıkmaz tedavi olmazsan daha kötü sonuçları oluşur enfeksiyon daha tehlikelidir diyor sizce?
ama dişim de enfeksiyon oluşmuş ya.... daha 11 gün var adete dün testte de negatifti kan testinde o yüzden oluşmadığı için de arada kaldım 10 gün daha beklesem ya enfeksiyon daha kötü hale gelirse e gebeysem o zaman da hiç içemem arada kaldım ama eminim değilim diye de düşünüyorum kaç aydır olmayan şey bu ay neden olsun ki...Gebeliği öğrenmeden icilen ilacın sorun yaratmadığını duymuştum canım ama ben olsam emin olmadan kullanmazdım sonuçta antibiyotik çok tehlikeli
Sen dünkü testi dikkate alma o kadar erken çıkması imkansız zaten ilacı ben olsam kullanmazdım ama daha kötü olur diyorsa doktor kullan doktordan iyi bilemeyiz herhaldeama dişim de enfeksiyon oluşmuş ya.... daha 11 gün var adete dün testte de negatifti kan testinde o yüzden oluşmadığı için de arada kaldım 10 gün daha beklesem ya enfeksiyon daha kötü hale gelirse e gebeysem o zaman da hiç içemem arada kaldım ama eminim değilim diye de düşünüyorum kaç aydır olmayan şey bu ay neden olsun ki...
yarın tekrar gideceğim direk çekmesi için bir teklifte bulunayım benim anlamadığım neden durduk yere 20 lik dişim ağrıdı ağrıdığı için enfeksiyon olduğundan şüphe ediyorum bir de adet dönemimde idrar yolları enfeksiyonu olduğum için de antibiyotik içmiştim bir daha mı içeceğim ya ama yarın muayene olayım hemen :/Sen dünkü testi dikkate alma o kadar erken çıkması imkansız zaten ilacı ben olsam kullanmazdım ama daha kötü olur diyorsa doktor kullan doktordan iyi bilemeyiz herhalde
20lik disi hemen cektirin diyolar zaten ben de cektirmedim arada bir ağrı yapıyor. Antibiyotik konusunda ben çekimser kalıyorum ama sen doktorunu dinleyarın tekrar gideceğim direk çekmesi için bir teklifte bulunayım benim anlamadığım neden durduk yere 20 lik dişim ağrıdı ağrıdığı için enfeksiyon olduğundan şüphe ediyorum bir de adet dönemimde idrar yolları enfeksiyonu olduğum için de antibiyotik içmiştim bir daha mı içeceğim ya ama yarın muayene olayım hemen :/
2 ay önce birini çektirmiştim şimdi diğeri ağrıyor bende doktoru dinlerim büyük ihtimal eğer gebelik olursa daha kötü olurum hiç kullanamam ortada kalırım 5 gün kullanacağım galiba adetim gelmemiş oluyor yine20lik disi hemen cektirin diyolar zaten ben de cektirmedim arada bir ağrı yapıyor. Antibiyotik konusunda ben çekimser kalıyorum ama sen doktorunu dinle
Merhaba canım benimde arada 20lik dişimden çektiğim olmuştur yarısı gömülü. Eğer öyle şişme tarzında enfeksiyon gibi bişey varsa iç. Ben tomografiye girmiştim ona bile sorun olmaz dediler ki senin gününe çok var daha. Doktorun dediği gibi bende duydum çoğu doktor böyle söylüyor zaten ama karar senin. Eğer o yerde iltihaplanma varsa dişi çekemiyorlar canım haberin olsun. Ama gebelikte bile antibiyotik kullanan var bence bir sorun olacağını sanmıyorum şimdilik. Çünkü bende başka sorunumdan dolayı antibiyotik kullandım 2 3 ay o arada gebelik içinde tedavi görüyordum doktor sıkıntı görmediyarın tekrar gideceğim direk çekmesi için bir teklifte bulunayım benim anlamadığım neden durduk yere 20 lik dişim ağrıdı ağrıdığı için enfeksiyon olduğundan şüphe ediyorum bir de adet dönemimde idrar yolları enfeksiyonu olduğum için de antibiyotik içmiştim bir daha mı içeceğim ya ama yarın muayene olayım hemen :/
Çok iyi canım düşmüş benimde o civardaydıaynen öyle bakıyorum ve bir şeyler buldum gibi bir de prolaktin sonucum çıkmış 23.9 diyor yavaş yavaş düşmüş herhalde
haklısın ya hatta ben kemoterapi alan gebe bile gördüm ama yine de tedirgin oldum gitmişken hepsini çektireyim diyorum benimki de gömülü dikişle alıyor benimkini bir öncekini öyle yaptı bunu da öyle yapar diye antibiyotik vereceğini düşünüyorum...Merhaba canım benimde arada 20lik dişimden çektiğim olmuştur yarısı gömülü. Eğer öyle şişme tarzında enfeksiyon gibi bişey varsa iç. Ben tomografiye girmiştim ona bile sorun olmaz dediler ki senin gününe çok var daha. Doktorun dediği gibi bende duydum çoğu doktor böyle söylüyor zaten ama karar senin. Eğer o yerde iltihaplanma varsa dişi çekemiyorlar canım haberin olsun. Ama gebelikte bile antibiyotik kullanan var bence bir sorun olacağını sanmıyorum şimdilik. Çünkü bende başka sorunumdan dolayı antibiyotik kullandım 2 3 ay o arada gebelik içinde tedavi görüyordum doktor sıkıntı görmedi
bilemiyorum ya 12 13 olsa daha bir içim rahatlayacak neden hep sınırda benimki ...Çok iyi canım düşmüş benimde o civardaydı
Canım 23 güzel aslında kafana takma hiç.benimde 29 cikdi geçen hafta cuma günü bu cuma tekrar gideceğim muhtemelen tekrar kan alıp bakacaklar.tup bebek raporu için gerekiyor bana şu an.ben bu surecde araştırdım biraz testere dişli aslan pençesi düşürüyormuş sanırım aktardan onu aldım denemek için.iste 5 gündür kullanıyorum cuma tekrar verince düşüp dusmedigi belli olur yazarım sana da istersen sende kullanırsın düşerse.6 günde fayda edebilir mi bilmiyorum ama gorcezbilemiyorum ya 12 13 olsa daha bir içim rahatlayacak neden hep sınırda benimki ...
tamam canım yaz bana da mutlaka ama bakıyorum hep 11 12 ile hamile kalmış herkes sınırda olması çok iyi değil gibi geli bana benim de 30 çıkmıştı 15 günde 23.9 a düşmüşCanım 23 güzel aslında kafana takma hiç.benimde 29 cikdi geçen hafta cuma günü bu cuma tekrar gideceğim muhtemelen tekrar kan alıp bakacaklar.tup bebek raporu için gerekiyor bana şu an.ben bu surecde araştırdım biraz testere dişli aslan pençesi düşürüyormuş sanırım aktardan onu aldım denemek için.iste 5 gündür kullanıyorum cuma tekrar verince düşüp dusmedigi belli olur yazarım sana da istersen sende kullanırsın düşerse.6 günde fayda edebilir mi bilmiyorum ama gorcez
Yok kuzum ona hiç takılma 40 50 lerde hamile kalanlar var.sebebin 29 30 olan prolaktinle ilgisi olabileceğini hic düşünmüyorum çünkü prolaktin oynayan bir hormon zaten canım.29 benim mesela en yüksek çıkan değerim şu an için.stere dayalı tamamen.bende de işte tüp bebek sureci stresi var biraz ondan olduğunu dusunuyorum.peki adetlimiydim ilk verdiğinde 30 cikdiginda yani.tamam canım yaz bana da mutlaka ama bakıyorum hep 11 12 ile hamile kalmış herkes sınırda olması çok iyi değil gibi geli bana benim de 30 çıkmıştı 15 günde 23.9 a düşmüş
evet canım adetimin 3. günüydü dün verdiğimde değildimYok kuzum ona hiç takılma 40 50 lerde hamile kalanlar var.sebebin 29 30 olan prolaktinle ilgisi olabileceğini hic düşünmüyorum çünkü prolaktin oynayan bir hormon zaten canım.29 benim mesela en yüksek çıkan değerim şu an için.stere dayalı tamamen.bende de işte tüp bebek sureci stresi var biraz ondan olduğunu dusunuyorum.peki adetlimiydim ilk verdiğinde 30 cikdiginda yani.
Bana şey diyende oldu da ondan sordum.adetliyken daha yüksek cikabilirmis diyen oldu.bende adetliydim bu hafta adet olmayacağım bakalım fark edecekmi.evet canım adetimin 3. günüydü dün verdiğimde değildim
benim dün 23,9 yaptırdığım adetli değilken yapıldı fark ediyor ama sınırlarda geziyorum bende bundan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası...Bana şey diyende oldu da ondan sordum.adetliyken daha yüksek cikabilirmis diyen oldu.bende adetliydim bu hafta adet olmayacağım bakalım fark edecekmi.
Düşmesi için bişey yapmadın demi özellikle.benim dün 23,9 yaptırdığım adetli değilken yapıldı fark ediyor ama sınırlarda geziyorum bende bundan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?