Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım onlar önemliymiş ama bende incir falan yemisdim testten 1 gün önce inşallah ondan olmusdur da şimdi düşer bakalım.
evet süt yapan besinler çok etkiliyormuş bu ara dikkat ediyorum bende o yüzden düşmüş olabilir diye düşünüyorum offff biz ne zaman hamile kalacağız ya hiç umudum kalmadı benim

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 15 Eylül'de yumurtlama gördüm ve üstünden 7 gün geçti dün gece pembemsi bir leke geldi su gibi çok açık ve bugün birşey yok yerleşme kanaması adete bir hafta kala mı oluyor adet tarihim 27 Eylül anlayamadım yumurtlamadan hemen sonra olabiliyor mu teşekkür ederimmm

Evet süt yapan besinler çok etkiliyormuş bu ara dikkat ediyorum bende o yüzden düşmüş olabilir diye düşünüyorum offff biz ne zaman hamile kalacağız ya hiç umudum kalmadı benim
Sen çok kafana takıyorsun aşırı derecede.olacagi varsada böyle kendini yopratip hormonlarını oynatirsan olmayacak canım.biraz sakinlesmen lazım.ortada bu kadar kendini umutsuz vaka gibi gorecegin en ufak bişey yok.biz napalim olelim o zaman ilk amh sonucum cikdiginda bende çok allak bullak oldum ama toplarlandim canım mecburum napalim.istiyorsam savasacagim.sen benim dediğim doktora git bak memnun kalırsın.kimse şikayetçi değil gidenlerden.he imkanın varsa özelde güzel bir doktor bul git tabiki daha iyi.daha iyi saatlerini ayarlarsin daha çok soru sorarsın vs.once hsg ni çekip sonra ilaç tedavisi yumurta takibi vs falan olur bence sana.

Merhaba, evet yerleşme kanaması olabilir tam dönemleri.kimisinin bu dönemlerde kimisininde 5. 6.haftalarda olabiliyor.

dün gittiğim doktor direk tüp bebek diyerek moralimi çok bozdu

dün gittiğim doktor direk tüp bebek diyerek moralimi çok bozdu
Atlaticaksin emin ol.o tamamen doktorun sacmaligi.o kadar saçma doktorlar varki bazen.hayatinda ki saçma sapan insanlar gibi düşün yok et kafandan.yeni sayfa aç yeni doktor güzel güzel ilerle inşallah.

Onu alırken de sonuçta bir ilaç alıyorsun canım uyuşması için onda sıkıntı görmüyorsan antibiyotiktende görmeyebilirsin ama dediğim gibi iltihap olduğunda çekemiyorlar bence ilacı da o yüzden vermiştir iltihabını alsın diye

Atlaticaksin emin ol.o tamamen doktorun sacmaligi.o kadar saçma doktorlar varki bazen.hayatinda ki saçma sapan insanlar gibi düşün yok et kafandan.yeni sayfa aç yeni doktor güzel güzel ilerle inşallah.
bir gün umutluyum bir gün umutsuz ama toparlanacağım yavaş yavaş inşallah daha iyi hissedeceğim

Merhaba, evet yerleşme kanaması olabilir tam dönemleri.kimisinin bu dönemlerde kimisininde 5. 6.haftalarda olabiliyor.
Tamam canım teşekkür ederimm emin olamadım yazmak istedim inşallah kırmızıları görmezsek

Kuzim bozma moralini Allah büyük iyi bir doktor bul ona git bazı doktorlar salak salak konuşup insanın moralini bozuyor modunu yüksek tut lütfen umutsuzluğa kapılma
inşallah canım bakıyorum doktora önce hsg de çektirmek istedim de adet sonrası diyorlar 3 ekimi bekliyorum gelseydi bu ay hsg yi de aradan çıkartıp rahatlamak istiyorum hayırlısı olsun inşallah mayıs ayını çok severdim mayıs annesi olmayı çok istedim ama kısmet olmadı....

Olsun kuzum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün bize anne olacağız inşallah kuzum hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…