- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
amin inşallah hepimize yaşatsın bu mucizeyi inşallah...Olsun kuzum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün bize anne olacağız inşallah kuzum hayırlısı olsun
Haha cidden mi canım ben de başlamıştımbende artık ondan kaynaklanmadığını düşünüyorum bu hafta sonu kış temizliği yapacağım o biraz kafamı dağıtır zaten ya :)
Hay maşallah keşke bize de nasip olsaS skulentvera sınırda diye bahsettiğin prolaktin mi kuzu okuyamadım daha önceki mesajları ama
Benim arkadasımın prolaktini 100 üzeriydi hatta ilaç kullanıyordu dostinex ti yanılmıyosam ilacı
Hem pko var hem kilo üstüne prolaktin tavan
Ama bes ay deneme sonunda gebe kaldı
Suan 2 aylık hamile, güzel ilerliyor
Umarım bahsettiğimin prolaktindir bu arada =)
Doktoruda zaten takip sürecinde prolaktin yükseliğinin gebeliğe engel olmadığını ve denemelere devam etmesini söylemişti, nasipte oldu
aynen canım prolaktin ama ufak bir şeyden bile nem kapıyorum işte .... hiç oluşmayınca gebelik bilemiyorum ya ben düşünüyorum da bazen panik yapıyorum acele ediyorum diyorum zaten temmuz da da denemedim tomografide çalışıyordum radyasyon var diye yani 10 aydır deniyorum ama arada da boşluklar oldu yani toplamda belki 8-9 ay oldu hsg yi de çektireyim de biraz kafamı boşaltayım diyorum...S skulentvera sınırda diye bahsettiğin prolaktin mi kuzu okuyamadım daha önceki mesajları ama
Benim arkadasımın prolaktini 100 üzeriydi hatta ilaç kullanıyordu dostinex ti yanılmıyosam ilacı
Hem pko var hem kilo üstüne prolaktin tavan
Ama bes ay deneme sonunda gebe kaldı
Suan 2 aylık hamile, güzel ilerliyor
Umarım bahsettiğimin prolaktindir bu arada =)
Doktoruda zaten takip sürecinde prolaktin yükseliğinin gebeliğe engel olmadığını ve denemelere devam etmesini söylemişti, nasipte oldu
yok canım yine temkinli olurum zaten normalde de kadınlara çok ağır kaldırmayın iyi olmaz derler ya ... :) en azından kafam boşalır akşam iş çıkışı da yazlıkları kaldıracağım ya çok üşüyorum artık sabahları işe gelirken...Haha cidden mi canım ben de başlamıştımbaşla canım kafan oyalanır ama ağır kaldırmaa ne olur ne olmaz. Benim doktorum sorun yok dedi ama bilmiyorum canım
O durum bende geçerli değil genellikle canım evin hem erkeği hem kadını olduğum için. Normalde platinlerim yüzünden benimde kaldırmamam lazım ama mecbur napalım. Aynen o taraflar soğumuştur burda da gündüzleri 33 dereceyok canım yine temkinli olurum zaten normalde de kadınlara çok ağır kaldırmayın iyi olmaz derler ya ... :) en azından kafam boşalır akşam iş çıkışı da yazlıkları kaldıracağım ya çok üşüyorum artık sabahları işe gelirken...
İnsan bi neden arıyor kuzu seni çok iyi anlıyorumaynen canım prolaktin ama ufak bir şeyden bile nem kapıyorum işte .... hiç oluşmayınca gebelik bilemiyorum ya ben düşünüyorum da bazen panik yapıyorum acele ediyorum diyorum zaten temmuz da da denemedim tomografide çalışıyordum radyasyon var diye yani 10 aydır deniyorum ama arada da boşluklar oldu yani toplamda belki 8-9 ay oldu hsg yi de çektireyim de biraz kafamı boşaltayım diyorum...
Keşke =)Hay maşallah keşke bize de nasip olsa
Maşallah valla nasip kısmet işleri bunlar hep gerçekten.. Stres yapılmayacak gibi değil zaten ama tek bildiğim artık çoğu insan zor gebe kalıyor bunu birçok kişiden duydum. Allah çabalarımızın karşılığını versin. Bu arada ben arı sütüne başladım çok faydası olan varmış hem erkek hem kadına yumurta kalitesini arttırıyormuş denedin mi hiçKeşke =)
O çok üzülüyodu senin hiç bişey yokken olmuyosa benim kim bilir ne zaman olur diye =)
Ben 2 senede yapamadım o beşinci ayda yaptı valla =)
Nasip olcak kuzu işte hersey bi yana, ne zamansa nasibimiz o zaman gelicek bizim veletler
Buralar bayağı serin oldu evet senin işinde zor gerçekten de Allah yardımcın olsun gerçekten sen adamı yorma şimdilik çocuğa yoğunlaşın olur işlerO durum bende geçerli değil genellikle canım evin hem erkeği hem kadını olduğum için. Normalde platinlerim yüzünden benimde kaldırmamam lazım ama mecbur napalım. Aynen o taraflar soğumuştur burda da gündüzleri 33 derece
Bana açık açık buraya gelip beni de yorma demek istedi galiba ya bunaldım vallahi hiç olmayacakmış gibi hissediyorum artık ne zaman düzelecek normale döneceğim bilmiyorumİnsan bi neden arıyor kuzu seni çok iyi anlıyorum
Bende senin gibiyim
Ama senin deneme süren henüz çok az
Bencede hsg ni çektir, eşindede bi problem yoksa denemeye devam et
Doktorun biri sana tüp bebek demiş sanırım
Nasıl bi kafa onu anlamadım, bunun ilaçsız yumurta takibi gerekirse ilaçla yumurta takibi olmazsa aşılaması hatta bi kaç kere belki bunları denemesi tüm bunlardan sonuç alınmazsa eğer tüp bebek denemesi var
Biz bile artık sürecin bu sekilde ilerlediğini öğrendik, eğer ekstra problemler yoksa tabi
Sana hangi akılla demiş onu hiç anlamadım
Burdaki herkesle fikrim aynı, doktorunu değiştir mutlaka
Ahahah adam yok zaten kız olsada ben ona iş bırakmıyorumBuralar bayağı serin oldu evet senin işinde zor gerçekten de Allah yardımcın olsun gerçekten sen adamı yorma şimdilik çocuğa yoğunlaşın olur işler
Bırakma canımAhahah adam yok zaten kız olsada ben ona iş bırakmıyorum
Tövbe tövbeBırakma canımadam gelince başka işler yapsın
İnşallah canım ya kullandık bu ay da yumurtlama zamanı başladıktan sonra bıraktık. Çünkü uzun süre kullanınca karaciğer enzimlerinde yükselme yapıyormuş.Bana da daha 2.yi yaptırmak nasip olmadı ama gebelik olmadan yaptırmak istiyorum. Gerçi kendimden de ümidi kestim ya zaten.. Ama siz kullanmaya devam edin eşimin duyduğuna göre birinin 6 ayda diğer 2 kişinin 3 4 ayda olmuş. Belki size de bi faydası dokunur
Hadi yaa hepsini dikkatli kullanmak lazım işte bende hayıt tohumu aslanpençesi miydi neydi onları içmiştim ilk zamanlar meğer hormonları yükseltebiliyormuş bende ilk ay kullanıp bırakmıştım. Şuan sadece arı sütü kullanıyorum inşallah faydası olur. Eşiniz ikna olmadı mı bu arada?İnşallah canım ya kullandık bu ay da yumurtlama zamanı başladıktan sonra bıraktık. Çünkü uzun süre kullanınca karaciğer enzimlerinde yükselme yapıyormuş.
Ben ara verdim biliyosunuz canım mecburisen ne yaptın ümit var mı dersiin
Yok maalesef kendi başıma çareler bulmaya çalışıyorum. Bir tüp bebek merkezi doktoruna mesajla bir kaç soru sordum. Eşimde ileri hareketlilik yok dedim ve eşimin hormon tedavisi görmesi gerektiğini söyledi. Yoksa doğal yolla gebelik olmaz dedi. Hormon tedavisi sonrasında düzelmez ise de tüp bebek tedavisi görmeniz gerekiyor dediHadi yaa hepsini dikkatli kullanmak lazım işte bende hayıt tohumu aslanpençesi miydi neydi onları içmiştim ilk zamanlar meğer hormonları yükseltebiliyormuş bende ilk ay kullanıp bırakmıştım. Şuan sadece arı sütü kullanıyorum inşallah faydası olur. Eşiniz ikna olmadı mı bu arada?
Yaaa çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallahOğlum hasta oldu geçen hafta hiç bakamadım yine buraya.
Kızlar ben hamileyim sanırım
Erken test yaptım dün silik çıktı. Gittim hemen kan verdim 48 çıktı. Yarın öğlen tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım
Öğrendiğimden beri sizler için de dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda hepinize güzel haberler yazmak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?